Sarbatori fericite !Piersicute iul-aug 2012 ( 4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Buna seara burtici cu piersicute!
ce faceti? cum v-ati petrecut? scuze pt pauza...dar stiti cum e...stai in pat, tv, apoi faci mancare, iar stai in pat...tv de-astea.
eu am fost astazi la bi-test si TOTUL ESTE BINEEEEEEEE!!!!!!!!!!
si....avem 6 cm
vai ce dadea din maine si din picioare..m-am distrat maxim!

va puuuuuuuuuup

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

SARBATORI FERICITE!!! Venim si noi la sezatoare.Mosul a fost neasteptat de bun cu noi....si ne-a adus un test pozitiv de sarcina.am facut testul de sange si a iesit 460 pe 14 decembrie si 880 pe 16 decembrie.DPN ar fi 16 august...si ultima m a fost pe 9 noiembrie.Am facut programare la doctor pentru 16 ianuarie pe cand vom avea in jur de 10 saptamani.
Noi mai avem un baietel de 5 anisori pe nume Rudy...care e nerabdator sa fie big brother.Sper din inima sa fim toate bine si sa ne tinem in vara pruncii in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

Delia21, bine ai venit!
L-am vazut si eu pe BB azi cum 'danseaza', vorba dr. Sunt tare simpatice piersicutele noastre
In schimb mi-a recomandat sa fac analizele pt trombofilie ereditara si mi-a dat motive noi de ingrijorare. Parca prea era frumos sa am o sarcina normala, fara probleme...

The best way to make your deams come true is to wake up.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_Rts spune:

CArmina, super!
Am fost si eu azi la eco, avem 7 saptamani. Bebe e ok cardiac, are 9 mm:). Nu e sarcina extrauterina, imi era f teama eu avand o interventie pe trompe. Colul e la limita inferioara, are 33 cm:) dar este inchis, asta e important. E ok pana acum , a zis sa mai vin peste o luna. A zis ca as avea un chist pe un ovar de 3 cm sau ca este corpul galben, mai degraba, ca eu nu am avut chisturi niciodata. Am mai intalnit fete care tot la fel au patit dar era corpul galben. Pupici piersicute:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Porumbita, chiar daca ai avut o sarcina dusa cu bine la capat, problemele de trombofilie se pot activa mai tarziu, la a 2-a sarcina, de exemplu...unde ai facut analizele astea?
Oanamagda, m-a emotionat foarte tare ce ai povestit! Dumnezeu sa va ajute in continuare!
Niccostea, fa analizele de trombofilie, e important sa afli din timp pentru ca sa se trateaza.
Va pup pe toate!

7 saptamani si 5 zile
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

carmina si laura ma bucur ca ati adus vesti bune.si eu abia astept sa merg sa imi fac dublu test.maine merg in sfarsit sa imi fac analizele de sange.sper sa fie totul ok.
oana mi s a facut pielea de gaina cand am citit mesajul tau.imi pare rau ca ai trecut prin asa un stres si ma bucur ca e totul bine pana la urma.
fredelia -acum cu ce fel de anestezie ai vrea sa nasti?avand in vedere ca sti cum e cu amandoua?
si eu am pus 2 kg.dupa ce am facut atata repaus de mancat cred ca ,corpul meu a asimilat tot ce am mancat.
eu de revelion voi merge la un restaurant cu mai multi prieteni.am vrut sa profit acum cat nu sunt big mama ca apoi nu stiu daca voi mai avea chef de distractii.
intreba cineva de inot-mie mi a spus doctorul sa nu fac nici macar baie doar dus.dar la mine e sarcina cu risc ...la tine poate e voie

11+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

niccostea-la mine au incetat greturile pe la 11 saptamani.,din fericire.nu chiar in totalitate dar e mult mai bine oricum.sper din toata inima sa nu mai imi revina.
delia-am vazut si eu pozele tale.ce familie mare si frumoasa sunteti!!!!!!!!!!(si cred-sper ca si fericita)...si eu as vrea asa o familie numeroasa
delia21 bine ai venit in gasca noastra1

multumim ptr articolul despre sex-tocmai l am citi dupa o partida si chiar ma gandeam si vroiam sa va intreb zilele astea daca voi aveti contact sexual(in special pe fetele care au mai avut probleme-pierderi,sangerari,dureri)eu sincer am mai avut si ma gandesc si sper ca nu e nici o problema atata timp cat nu mai sangerez si nu ma doare burta deloc.sper sa nu gresesc
gata ma pun la somn ca m am lungit destul.nu stiu ce am de va scriu atata.ma uimesc si pe mine.eu de obicei doar citeam in toate forumurile dar nu indrazneam niciodata sa scriu.

11+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Neatza! Chiar cand ma gandeam ca suntem foarte putine Mamici la odisee, au mai aparut cateva :)

Fleur -- nu am surse, dar stiu dintotdeauna ca sportul in apa este perfect pentru gravide. De asta se face si aqua aerobic si parca si pilates in apa pentru gravide. Cat despre cand este ok sa faci sport, eu stiu asa: sarcina nu este o boala, asa ca nu trebuie sa ne impiedice de la a trai normal. Daca nu avem sangerari, dezlipiri de placenta sau alte probleme, poti face sport normal, atata vreme cat respiratia este la un nivel care sa iti permita sa vorbesti in timp ce te misti. Citisem undeva ca daca nu poti purta o conversatie in timp e exersezi, nu e bine pentru bebe, ca nu are destul oxigen parca. In rest, chiar nu vad ce contraindicatii ar fi.

Ali -- Eu as vrea sa nasc cu epidurala, pentru ca e frumos sa iti vezi si auzi copilul imediat. Dar eu am, cum am mai spus, o mare frica de doctori si de durere. Si data trecuta planul era epidurala, dar cand am ajuns in sala de operatii m-a luat panica, nu am lasat pe nimeni sa se apropie de mine, plangeam, nu putea respira, asa ca l-au pus pe sotul meu sa semneze si m-au adormit. Sa vedem cum ne descurcam de data asta...

Ce este trombofilia? Toate femeile insarcinate trebuie sa se testeze pentru ea? si cum se descopera, prin ce fel de analize? Eu nu stiu daca am facut vreodata analize de trombofilie...

Astazi se duc copiii mei mari la ai mei, sa isi ia cadourile de sub brad. Stau pana maine. Coleman, sotul meu, e si el plecat, tot pana maine, in delegatie, asa ca dupamasa si la noapte sunt singura cu pitica... Sa vedem cum ne distram, a ei ii place foarge mult sa se tina dupa fratii ei la joaca...

Cam asta de la noi, sper ca dormiti toate duse...

Delia, 9+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Freedelia, trombofilia este o problema de coagulare a sangelui. Sunt 2 tipuri de analize: cele clasice si cele pentru mutatii genetice (mostenite). Cele mai multe fete cu probleme se incadreaza in a 2-a categorie (si eu la fel). Nu se recomanda analizele tuturor gravidelor, dar, pe de alta parte, nu ai de unde stii ca ai probleme...e posibil sa ai o sarcina care sa mearga perfect si apoi sa se activeze mutatiile.
Efectul trombofiliei e ca se formeaza cheaguri si bebe nu mai e hranit bine. Daca vreti va pot explica mai mult.
Cand am fost pentru prima data sa imi fac astfel de analize la Hematologie, am fost intrebata daca am antecedente in familie (stop cardiac, infarct, accident vascular, varice) daca am fumat si daca am luat anticonceptionale.
O sa scriu diseara ce analize se fac.

7 saptamani si 5 zile
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Buna dimineata fetelor!Mama, mama cat ati mai scris. Eu sunt la serviciu si sunt moarta de somn. Aseara am fost in vizita la niste prieteni si ne-am intors pe la ora 2, astfel incat dimineata nu mai nimeream nici usa sa plec.Va pregatiti de revelion?Noi o sa plecam la Craiova la alti prieteni si o sa-l facem intr-un club.
Me alex oare ar trebui sa-l intreb pe doctor daca trebuie sa-mi fac si eu analizele de trombofile?Chiar nu am idee.Eu am uitat sa-i spun si de Rh-ul meu negativ, asa ca ce sa mai intreb si de alte analize.In rest, noi suntem bine. Mai o stare de voma, mai o durere de burta dar pe general Ok.
Bun venit Deliei21, sa aiba parte de o sarcina usoara, la fel cum doresc la toate fetele de pe aici.

Mergi la inceput