Brum.-craciunite N-D 106-Bravo scumpi! Hai Altesa!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

va upam cu drag!
o intrebare: cum va dati seama ce aliment dauneaza bebelusului, mai exact la cat timp cu pa ce mananc eu o budinca de exemplu, substantele nutritive, respectiv gustul acesteia ajung in lapte?

40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia92 spune:

Eu de exemplu ieri am mancat ciocolata,nici nu stiam k nu am voie de ea si totul a fost bine Alessia nu plangea,nici agitata nu era,dupa ce iam dat sa pape dupa putin timp plangea,nu stiam ce sa ii fac.Am sunat la mama mea si mia spus k e de la ciocolata care am papato eu.Trebuie sa avem grija ce papam si bem acum cand alaptam!Sper sa te fi ajutat cu ceva!

Alessia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Si eu sunt ca si EVERYTHING11, habar nu am daca ce mananc e tolerat sau nu de bebelus. Deocamdata mananc de toate, inclusiv ciocolata dar si o gura de cafea/zi. Copilul e bine, zic eu...Poate in timp o sa ajung sa fac aceste corelatii dar deocamdata e o ceata in capul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia92 spune:

Nu stiu daca gresesc dar ciocolata,cafeaua si alcoolul trebuie evitate cand alaptam!astept si alte mamici sa spuna parerea lor!eu una le evit si cu mancarea la fel evit fasolea,varza etc

Alessia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Buna fetelor,

Altesa , nastere usoara, bebe sanatos si mancacios.
Scumpi, felicitari , sa fie bebe sanatos si sa va bucurati de el

Nici eu nu stiam ca nu avem voie ciocolata, eu simt nevoia de ceva dulce dupa fiecare alaptat si de aici am ajuns sa mananc cate o ciocolata pe zi, voi incerca sa ma abtin. Cat despre cafea , bea o cana pe zi dar cu mult lapte.
In cat timp trec colicii la micutii nostri??

va pup

Andreea Mami fericita de Maya Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

La multi ani pe 2012! Sa ne traiasca toti picii, sanatosi si frumosi!!

Despre regimul alimentar in alaptare, parere strict personala, mancati din fiecare cate putin, cu moderatie, iar daca e ceva ce nu ii convine lui bb urmariti voi. Everything, nu stiu sa iti spun cand iti dai seama ce nu i-a placut lui bb din ce ai mancat, ca timp. La alaptatul urmator, cred.

Nu e ca nu e voie cafea si ciocolata ... daca va e pofta, nu va retine nimeni.

in al 9-lea cer ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec.2011 spune:

Ieri a nascut scumpi
"Larissa s-a nascut azi la 6 fara 5 cu 3850gr, natural, fara epidurala. Mamica e bine si f indragostita de minunea ei!!"
Bravo Scumpi! Bine ai venit Larisa!

Ne vom muta in curand, dar ca la orice casa noua, trebuie dat cu un strat de zugraveala, apoi un pic de curatenie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matza2 spune:

ciocolata (de fapt cacaua din ea) si cafeaua asa cum ne agita pe noi in cantitati mari sau pe stomacul gol, se poate transmite prin lapte. consumate cate putin, la mine nu s-a intamplat nimic.

pt a-ti da seama ce nu-i place lui bebe e recomandat sa introduci cate un aliment in dieta ta, si vezi ce reactii are. daca e tolerat, treci mai departe si mai incerci unu', etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec.2011 spune:

FETELOR, DE AZI INAINTE VA POFTESC IN CASUTA NOUA. POFTITI CU INCREDERE AICI.
PS. Altesa, pe tine nu te-am trecut inca, asteptam sa nasti si sa ne dai de veste, si te trec imediat in lista. . Deasemenea, sunt binevenite si alte mamici care au fost alaturi de noi doar cu cititul si nu s-au inscris din varii motive la odisee. Poate acum isi fac curaj si se alatura in casuta noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Bine ai venit pe lume Larisa!!! SA fii sanatoasa si fericita.

Cu mancarea noastra nu stiu ce sa zic, mie mi-a dat doctorita o lista cu ce sa nu mananc. Prima luna am fost mai stricta, acum de sarbatori am cam mancat din toate cate putin. Nu parea sa il deranjeze pe bebe. Dar dupa Craciun i s-a iritat fata, ieri am mers la medic si cica e dermatita. Acum stau si ma intreb de nu o fi vina mea ca am mancat si nuci desi nu aveam voie si altele. N-am exagerat cu aproape nimic dar nuca a fost si in cozonac si in fursecuri si din astea am cam mancat. Ciocolata am mancat mai putina, mai mult niste bomboane de pom invelite in cioco sau 2-3 bucatele.

Mergi la inceput