"Buburuze 2009 La multi ani" Bine ai venit EVA!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Eva mea ii ureaza bun venit Evei tale.....ma bucur ca sunteti cu totii fericiti....

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata

Ana bun venit acasa si asteptam in curand si pozici. Odihna multa ca ai nevoie in perioada asta si petrecere frumoasa alaturi de familie si prieteni. Va pupam cu drag si sa stii ca mi-a fost dor de postarile tale. Sa va traiasca copilasii si sa fie sanatosi. Asa mi s-a parut si mie cand le-am vazut pe amandoua impreuna..si inca mi se par si acum.
Anna azi a facut 9 lunite si tot mica imi pare pe langa Stefi.. si mai ales cand sta una langa alta sunt tare haioase, ca e diferenta mare de inaltime

Cris matinala ca de obicei, cu l-a intampinat miru pe mosu?!
Sorina m-a emotionat cand ai povestit de intalnirea cu tati al vostru. Sunteti o familie frumoasa si sa ramaneti asa
Simina petrecere frumoasa alaturi de familie. Te asteptam maine cu detali
Lavinia Craciun fericit si tie. Te asteptam mai des pe la noi. Cum mai e Rares?
Elena Sarbatori fericite si tie. Te asteptam mai des pe aici ca sa ne mai zici si cateva despre puiuti tai.
Virginia sanatatem ulta si Craciun fericit.
Ema, Lali, Getik, Alina, Mady, Mada, Adina, Dana, Anaela, si restul fetelor, un Craciun Fericit si La multi ani

Noi am intampinat Craciun cu febra de peste 39 la Stefi, si nu-i in apele ei deloc. Ne-a luat 1 ora sa deschidem cadourile si sa le montam..Anna direct la hartie s-a dus si la ucariile Stefaniei. Stefi era ff incantata de jucarii, si cel mai mult de un joc interactiv cu Kitty. A fost frumos sa le vedem cum se bucura de cadouri si cum se ajuta pe acolo incercand sa rupa hartia...

Hai va pup, va urez pofta buna si ne mai auzim si mai tarziu poate. Masa noi o sa o punem mai tarziu, inainte o sa plecam cu colinda la prieteni, ca si ei au fost aseara la noi

Craciun Fericit!

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

La multi ani! fetele mele, sa fiti frumoase, iubite si fericite
eu m-am trezit c-o durere infioratoare de cap, abia acum m-a lasat, dupa ce-am luat un Advil.
La noi a venit Mosul aseara iar pitic l-a recunoscut de cum a intrat pe usa dar a intrat in joc, probabil c-a vazut sacul cu jucarii si i s-a parut mai interesant sa le despacheteze decat sa-l demaste pr Mos
Ana bine ati venit acasa si un Craciun fericit! Abia astept sa-ti vad bradutul
Picky sanatate fetelor si voua si petrecere frumoasa
A-nceput sa ninga timid, cu fulgi mici mici, acum vre-o 40 min, acu a stat
ma duc sa infulec si eu ceva
va puppppp si Craciun magic! in contiunuare

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Craciun.....ce frumos..
La noi in gasca e epidemie de varsat de vant..a facut prietena Evei,Ioana...o saptamana mai tz tatal ei..care a venit zilnic la noi in casa si s-a jucat cu Eva....apoi au inceput vecinii si piticii lor,la gramada....ghici cine nu a facut din toata gasca?Eva si cu mine...eu nu am avut niciodata..niciodata....iar Eva e vaccinata ..si e singura dintre copii care nu a servit..sper sa ne tina si in continuare.Sotul meu a facut asa ca el e pazit si petrece Craciunul cu prietenul lui care arata ca un pusti plin de bube...

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

CRACIUN FERICIT

Anna si Eva bun venit acasa. Refacere rapida Anna si te asteptam cu povesti

La noi a venit azi-noapte mosul incarcat cu daruri. Razvan s-a repezit ca si randul trecut la carti si s-a asezat la birou. Abia apoi la insistentele noastre a inceput sa scoata de sub brad cadourile si sa le despacheteze, dar n-a fost prea incantat. Nici de jucat nu s-a jucat prea mult cu ele. Dulciurile au avut iarasi prioritate (asta pt ca nu mananca in fiecare zi prea multe - dar azi am facut exceptie)
Cand mai am timp incerc sa va pun cateva poze.
Sa aveti belsug in case si lumina in suflete.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Craciun fericit alaturi de cei dragi! La noi a venit cu toate ca nu am fost intotdeauna cuminti! Va doresc deasemenea multa sanatate!

Intrai si eu aici, la ceas de mare sarbatoare si aflu ca dreaga Anna a nacut! felicitari! Bun venit micuta Eva!
cris cand am citit relatarile despre Ana si Eva mi-am amintit cum ma sunai si pe mine cand am nascut pitica!
Picky sanatate! si ai mei sunt mucosi si mofturosi....

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

pus pozici

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Am intrat sa va urez sa aveti un Craciun fericit,spor in toate,bucurii nemasurate!!!

Eu am venit cu colinda:

Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

Craciun fericit si tot ce este mai bun pupici

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Sal ce fcedeazaetelor? Dormiti sau petreceti inca?
Eu am fost vreo 2 ore la munca ca m-a rugat insistent o clienta ca avea nevoie de haine calcate.
Stefi tot cu febra de peste 39, azi noapte nu i-a scazut deloc cu antitermic iar azi nu i-a scazut mai jos de 37,5. Asa ca daca febra continua mergem la spital. E a 4 zi cu febra care nu cedeaza.
Azi vin si copii asa ca-i asteptam sa-i masa.

Getik pe unde aii umblat ieri ca te-am sunat pee fix de 2 ori si nu ai raspuns.
Alina sanatate si alor tai, nasol ccu racelile astea.
Ema am vazut pozicile si Darius seeamana ff mult cu tine (inainte parea ca seamana cu tacsu) s-a facut mare si tot frumos a ramas. Am vazut si pozicile cu mosu, i-a zis si un cantacel?
Mada sanatate sotului si avetti grija sa nnu va ia si pe voi. Vacccinata? Pai parca stiam ca nu se mai vaccineaza contra bolillor copilariei.

Va pup pe toate si va urez petrecere frumoasa!

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput