Zmeura de aur 2011

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

eveline, la panica am postat despre MCT oil, cand il cautam si apoi cum sa il administrez.
la generale, am postat in general la topicurile deschise de altii, cu probleme referitoare la alergii.am postat o lista cu alimente cu histamina.
tot la generale am postat mecanismele institutionale de obtinere a medicmaentelor din strinatate,cu obstacolele pe car ele-am intalnit.
la prematuri postez pt ca bebe e nascut prematur.
trebuie sa cer voie?
e vina mea ca s-a nascut prematur? trebuia sa raman la odiseea de sept oct unde mai posteaza 3 mamici odata pe luna si unde nu pot face comparatie de acumulari, pt ca prematurii au altfel de probleme.
tot la sept oct, mai postez f rar,cam ce face strumf.
dar am constatat cu mare bucurie ca a recuperat f mult si ca are achizitii similare cu puiutii nascuti deodata cu el,adica in iulie august.
ce ai vrea sa scriu?
daca postez despre strumf,nu e bine,daca mamicile de la sept oct dau detalii despre ce fac si dau detalii, nu e bine.am mai spus ca nu am alta realitate.

si, in calitate de persoana care merge saptamanal la biserica, mai postez la rugaciune.
oare ai citit si postarile mele de la umanitare?
daca va tot streseaza,nu mai postez la spet oct, ca oricum ,mai scriu 5 mamici acolo si fiecare scrie doar ca sa scrie,nimeni nu raspunde nimanui,sunt doar postari independente una de alta.
daca am un copil nascut prematur, daca initial trebuia sa se nasca la sfarsitul lui sept si s-a nascut in august,spune-mi,la ce subiecte ar trebui sa scriu si cam ce.
ca eu nu ma descurc.
poate,pt exemplificare ar trebui sa facem schimb de viata, o zi.
te bagi?
nu am alta realitate.
daca am scris ca strumf are 7,650 la odiseea sept oct unde am fost la inceput(am avut DNP parca 25 sept, initial), am scris si la prematuri,unde-s fete super,dar si la iulie-aug, unde strumfii de acolo au aceleasi achizitii cu strumful meu.
la sept oct nu mai scriu in viitor, pt ca va disparea treptat,treptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Citat:
citat din mesajul lui eveline
De ce trebuie sa citesc despre ele la un subiect unde ar trebui sa schimbam impresii despre evolutia bebelusilor nostrii?

ti-ai dat raspunsul singura.

Citat:
citat din mesajul lui eveline

care fac slalom elegant printre postarile ei...

e oare asa de complicat de ocolit/ignorat postari/useri care va deranjeaza? de ce cititi ce va enerveaza si apoi va plangeti?

Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au!

Zau ca nu inteleg, cum adica mi-am dat singura raspunsul? Adica e misto sa citesc zilnic ca ea are o noua alergie la subiectul unde vorbim despre copii?
Si ignore poti da si tu la mesajele mele, da nu-i asa ca vrei sa raspunzi? ei, uite asa vreau si eu....la ale ei...
Histamina, inca o data, nu ma intelege gresit. Poti scrie la toate subiectele din forum daca vrei, evident ca nu trebuie sa ceri voie. Doar ca la copii scrie de copii, la rugaciuni de rugaciuni samd...ca de aia sunt subiecte diferite, ca altfel ar fi un talmes balmes. Cand scrii la ce ai enumerat tu despre strumf e super ok.... cand scrii despre tine la absolut toate acele subiecte cu copy/paste e un pic deranjant...de aia sugerasem sa-ti deschizi un subiect propriu unde sa scrii despre tine cat vrei. Tie nu ti-e greu sa mergi pe la atatea subiecte cu acelasi mesaj?
Cat despre sa facem schimb de vieti.....de ce as face-o?
Si nu cred ca subiectul cu pricina va disparea....prevad o revigorare a lui daca se va scrie la subiect.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

uite ca fac si eu o nominalizare: scriu ce vreau, unde vreau eu, aceeasi persoana de mai sus: Histamina( si mie chiar mi-a parut rau de ea cand a avut disputa cu Zoze)

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Fara suparare, iata un exemplu despre ce ziceam: subiect separat+ acelasi mesaj inca in n-spe parti....
E o nenorocire, inteleg...dar am inteles din prima nu trebuie sa mai vad in alte locuri.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168368&nm=sistemul-a-invins-renunt-la-lupta

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168123&whichpage=10

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168307&whichpage=15

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160231&whichpage=36

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Zmeura de aur nu-i alergica in forma aceasta, decat daca nu accepti ca esti nominalizata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

fetelor,daca ati facut o pasiune pt mine, ce sa spun.
va multumesc.
trebuie sa precizati insa ca toate zmeuricile vin de la mamici de sept oct 2010.
nu va inteleg inca pasiunea de a ma citi,dar,deh, necunoscute sunt caile intelectului,afectelor si relationarilor sociale.
pe mine daca ma enerveaza cineva, nu il citesc.de ce?
pai, spiritul iudaic imi spune sa imi investesc timpul cu folos!

cum fac de acum inainte, cand postez, va dau si voua pm-uri?
asta ca sa nu obositi cu cautatul.
si sariti cu cromoglicatul si xyzalul,ca-s alergica la zmeura(si nici cu aurul nu prea ma impac) si-s scumpe rau, unde nu pui ca unul nu se gaseste in Romania.
de sarbatori,asa,nu vreti un album fistecare cu ce am postat?
ca,daca tot, nu puteti ignora, macar sa va fac cautatul mai simplu.
regret ca tot am raspuns.initial am vrut sa explic.recunosc ca mi-a luatra ceva timp sa identific grupul.
cum spuneam,nu am facut o investitie buna.
de ce postez acelasi mesaj?
simplu, ca sa economisesc timp(sunt prietena cu multe pers,except sept oct 2010, din grupurile und epostez si e greu sa scriu de fiecare data,altfel.sunt multe persoane ce posteaza la multe topicuri.).
de ce il citit voi la nesfarsit?
ca sa pierdeti timp.

multam ca v-am starnitara asa pasiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Nu, tu trebuie sa apreciezi nominalizarile!
Hai ca o votez si eu pe Histamina si la Zmeura de aur dar si la NUCA de ARGINT!(argintul are proprietati de autocuratare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

O,daaaaa!!

"Doamne,mila mi-e de mine": .....histamina

"Eu stiu totul despre toate,mie mi se-ntampla toate": ...histamina

Felicitari,esti cea mai tare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

o votez si eu pe histamina: "valeleuuuu, sunt cea mai alergica si cea mai napastuita mamica de pe acest forum!"
Mai citeam uneori la aspirante, unde fetele alea se chinuie sa ramana insarcinate si isi impartasesc experientele/sperantele, etc. Si...hop si histamina, vorbind despre alergiile ei sau despre problemele copilului. Unele fete o tolerau, altele ii ziceau vreo doua; se linistea dar peste cateva zile reaparea cu aceleasi probleme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Va rog sa lasati certurile. Incercati sa ramaneti on-topic. Daca nu se poate, fac split la ZZ si paruiti-va cat aveti chef. Nu platitul politelor era scopul aici.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput