Zmeura de aur 2011
Raspunsuri - Pagina 12
sorana_23 spune:
Si eu votez pt histamina.
cel putin faza cu bb2 m-a lasat fara cuvinte...stiind toata povestea ei (asa cum a ales ea sa ne-o transmita la odisee), toate problemele de la nasterea baietelului ei.
alex_andra spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ramiris
Eu chiar am crezut ca textul citat iti apartine integral si eram un pic confuza. |
Edit: vezi ca acu'-acu' intri si tu in categoria de "creiere spalate"
anna_ivan spune:
Citat: | ||
Nu era nominalizare, e prima oara cand "te citesc" (recunosc ca nu am nici cea mai mica intentie sa ma apuc sa caut frenetic alte postari de-ale tale pentru ca aste mi se pare edificatoare) iar unul dintre criterii era ca nominalizatul sa "exceleze" in mod repetat ca sa se califice pentru categorie. Asa ca n-ai de ce sa-mi multumesti. In general prezumtia ipohondrie e anulata atunci cand exista certificate medicale care atesta ca bolile nu sunt imaginare. Cat despre empatie cred ca cei bolnavi ar reunta bucurosi la ea in schimbul sanatatii. |
si ipohondria e o boala. socrul meu are certifcate medicale de la toti dr cardiologi, oftalmologi, psihiatri etc. toti au binevoit sa-i dea cate un diagnostic si cate o reteta sa nu care cumva sa plece netratat. imi cer scuze pt off toppic.
votul meu ramne valabil histamina la categoria hai sa postez ceva de n ori acelasi lucru
IPOHONDRU DUPA MINE
ESTE CEL MAI NATARAU
CARE NU SE SIMTE BINE
PANA NU SE SIMTE RAU
ramiris spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui alex_andra
Edit: vezi ca acu'-acu' intri si tu in categoria de "creiere spalate" BAZAR UMANITAR |
Si concuram pentru premiu?
Poate iau puncte in plus daca stau in cutie de chibrituri comunista....
alex_andra spune:
Citat: | ||||||||
Si concuram pentru premiu? Poate iau puncte in plus daca stau in cutie de chibrituri comunista.... |
tot pe locul 1 sunt, ca si eu stau intr-o cutie de chibrituri, din 74 chiar, adica nici macar dupa cutremur
Nu numai ca nu e integral textul meu-si a introdus smechereste astfel incat sa para ca e al meu, dar e si scos din context, astfel incat isi pierde din ideea totala.
ramiris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra tot pe locul 1 sunt, ca si eu stau intr-o cutie de chibrituri, din 74 chiar, adica nici macar dupa cutremur Nu numai ca nu e integral textul meu-si a introdus smechereste astfel incat sa para ca e al meu, dar e si scos din context, astfel incat isi pierde din ideea totala. BAZAR UMANITAR |
72 :), poti sa te asezi frumos la rand (sau sa lasi sacosa ca-ti tin eu loc).
alex_andra spune:
Fie, iti cedez tie locul 1
Si ca sa fiu ontopic, sa nu ne mai certe alra si ca sa-i dau si capcaunului satisfactia pe care o merita ca ne aruncam grenadele de la una la cealalta , ii dau si eu o zmeura mare lui ab1574, pentru etichete puse fara sa gandeasca si pentru jigniri aduse unor oameni pe care nu-i cunoaste.
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alra mai fetelor, usurel, stricati bunatate de topic Vacanta cu Laura in Romania |
exact!
ptr nemultumiri folositi mesageria zburatoare.
io iubesc pe toata lumea, inclusiv pe cei care ma enerveaza uneori.
deci, n-am nominalizari!
Laura25 spune:
Mutati va rog discutia despre comunism la subiectul respectiv. Aici se dau zmeuri pentru evolutia din intreg anul 2011, nu doar din ultimele zile/ore
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me