Zmeura de aur 2011
Conform traditiei (putem vorbi de traditie de acum), la final de an Mirela vine cu Gala laureatilor, iar eu cu zmeurica.
Va invit la norminalizari, dar va rog, ca de fiecare data, sa ne pastram umorul, sa discutam fara ranchiune, fara atac la persoana.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Raspunsuri
LoraG76 spune:
Fara ranchiuna si cu umor!
1. Primul pe lista e un user care si-a cam pierdut simtul umorului in timp...nu ca l-as cunoaste eu f. bine, insa recunosc ca acum cativa ani "il citeam" cu maaare placere, iar acum raman f. serioasa la postarile lui (nu c-ar fi asta o problema, dar...e bine, cred, in viata, sa mai si zambim). In alte detalii nu intru. tanananaaaa: marius!
2. un alt user care mereu da copy-paste la aceeasi postare in en-spe locuri si subiecte diferite, fie care are, fie ca nu are legatura postare cu subiectul: histamina.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CorinaDani Laura, care sunt criteriile de nominalizare pentru acest "premiu"? |
Pai cred ca e vorba de cel care "te-a calcat" cel mai tare pe nervi, coada, retina; cel al carui nume il ocolesti cand il vezi sau il citesti fascinata sa vezi ca pot exista si astfel de oameni pe pamant
Deci, fara un criteriu anume...
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
Laura25 spune:
- sectiunea "valoarea mea , valoarea mea": beren si Iileana ( mai sunt cativa, dar ma limitez la cei mai reprezentativi)
- sectiunea "dizident de frunte": anca_a, blue eyes
- sectiunea "va vorbesc foarte de sus pt ca am intotdeauna dreptate": iulianm
- sectiunea "sunt o lady si nu prea": My_Lady0091 pentru prestatia din perioada concursului de poze (la generale era o lady, la subiectele unde credea ca nu o vede nimeni era toata mahalaua la "tasta" ei)
va urma ...
Laura25 spune:
citat din mesajul lui CorinaDani Laura, care sunt criteriile de nominalizare pentru acest "premiu"? Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
Rufus a explicat perfect. Dupa gustul fiecaruia.
andacos spune:
Mie mi se pare ca Zmeureleprecedente si-au atins scopul(exact acelasi lucru l-am afirmat si anul trecut),mie mi se pare ca membrii nominalizatzi anterior si-au schimbat atitudinea pe forum,deci din punctul meu de vedere,Zmeura a fost un succes!
Anul asta nu am nominalizari,tocmai datorita celor scrise anterior,ceva propuneri as fi avut(vezi grupruile regrupate pe FB si care intervin in MAAAARRREEEE fortza doar la unele subiecte si cu anumite scopuri precise si bine stiute)insa...nu...nu am nominalizari concrete!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
LoraG76 spune:
Rufus, marius si nominalizarea facuta de mine nu se incadreaza decat intr-o f. mica parte descrierii pe care ai facut-o tu criteriilor de nominalizare.
In rest, din punctul meu de vedere ai dreptate.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui Laura25 - sectiunea "sunt o lady si nu prea": My_Lady0091 pentru prestatia din perioada concursului de poze (la generale era o lady, la subiectele unde credea ca nu o vede nimeni era toata mahalaua la "tasta" ei) va urma ... Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
acele "sectiuni unde nu ma vedea nimeni" erau odiseile din care fac parte-si am mers pe principiul-omul in casa lui face/ spune ce vrea!
cat despre categoria "sunt o lady si nu prea"...lista e mult mai lunga si e cam nedrept sa castig io.nu crezi ca esti subiectiva?
oricum mersic(si nu...nu-s suparata)
33+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
CorinaDani spune:
eu as nominaliza urmatorii useri:
dahriana
norma_la + clona ei
razvan nu-mai-stiu-cum, sotul lui azzure dust
nina b, pentru interventiile de la subiectul lui eumada
ordinea e absolut aleatoare.