Aspirante optimiste (746) Felicitari Simo_82 !!!
Raspunsuri - Pagina 20
MeAlex spune:
Miky, sunt bune toate vitaminele astea. Sa iti fie de folos!
Miha, sunt bine, nu pot manca orice, am greturi, sensibilitate la mirosuri, inca nu vomit, dar simt ca se apropie momentul.
Draguta, cred ca mai stii povestea: eu am facut monitorizare ecografica in noiembrie si foliculul pe care il vazuse la eco din z10 daduse inapoi in z13-14...si totusi am ramas in luna aia...si nici nu am luat progesteron pana am aflat...Mai stiu o fata careia i-au iesit intotdeauna negative testele de ovulatie si totusi are un baietel...incearca monitorizare eco, daca nu ai facut-o pana acum. Faci corect testele de ovulatie, da? Adica intre ora 10 si 20, dupa ce te abtii putin de la lichide si nu faci pipi cam 2 ore ca sa fie concentrat.
7 saptamani si 4 zile
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!
gina85 spune:
Fetelor ce liniste pe aici !!!!!!!
Unde sunteti?Veniti sa stam la
Sper sa devin cat mai repede
MeAlex spune:
Io-s pe aici...
7 saptamani si 4 zile
_
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!
Simo_82 spune:
MeAlex, te rog sa ma ajuti cu o informatie daca poti. Am fost la dr. pentru confirmarea sarcinii, si pe langa analizele uzuale mi-a recomandat sa fac si o serie de analize mai complexe (si mai costisitoare), cum ar fi:
1. TORCH + Listeria;
2. Ag HBS, Ac HC;
3. Anticoagulant lupic;
4. Anticorpi antifosfolipidici IgM+IgG;
5. Auto anticorpi anticardiolipinici;
6. Proteina S (activitate);
7. Proteina C (activitate);
8. Fact. II;
9. Fact. V (Leiden);
10. genotip MTHFR.
Ce ma sfatuiesti, sa le fac pe toate?
Va pup pe toate fetele
5+
MeAlex spune:
Simo, pentru punctul 1 si 2 e musai, ar mai fi si altele legate de infectii (chlamydia, toxoplasma, citomegalovirus, ureaplasma, mycoplasma...). Analizele de la punctul 2 pana la 10 se refera la trombofilie. Mai spune-mi istoricul tau, cati ani ai incercat sa ramai, daca ai pierdut sarcini, probleme de sanatate in familie (varice, probleme circulatorii, stop cardiac, infarct, accident vascular), ai fumat si cati ani? ai luat anticonceptionale si cati ani?
Probabil si dr. ti-a pus unele din intrebarile astea...imi poti spune cum il cheama pe dr.?
7 saptamani si 4 zile
_
pentru sanatos!
Simo_82 spune:
Alex, mersi mult de raspuns.
Despre mine, am 29 ani, incercam sa concepem de 3 ani, si singurele mele probleme erau legate de ovulatie, de aceea am si urmat tratament injectabil de inductie de ovulatie. Sarcini nu am pierdut, nu sunt fumatoare si nu am luat anticonceptionale decat vreo 2 luni, dar acum 5-6 ani. Tatal meu a suferit un accident vascular in urma cu cativa ani.., iar bunica mea si mama au tensiunea marita. Merg la dr. Baiulescu in Victoria/Brasov.
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Simo, pentru punctul 1 si 2 e musai, ar mai fi si altele legate de infectii (chlamydia, toxoplasma, citomegalovirus, ureaplasma, mycoplasma...). Analizele de la punctul 2 pana la 10 se refera la trombofilie. Mai spune-mi istoricul tau, cati ani ai incercat sa ramai, daca ai pierdut sarcini, probleme de sanatate in familie (varice, probleme circulatorii, stop cardiac, infarct, accident vascular), ai fumat si cati ani? ai luat anticonceptionale si cati ani? Probabil si dr. ti-a pus unele din intrebarile astea...imi poti spune cum il cheama pe dr.? 7 saptamani si 4 zile _ Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3 pentru sanatos! |
5+
ancadragoman spune:
Eu una cred ca este un exces de zel cu atatea analize,eu una in locul tau le-as face pe primele 2,ureaplasma si micoplasma
Am intrat sa va urez "Sarbatori fericite si un An Nou plin de picioare unflate,burti mari si tzatze laptoase"
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
DE TOATE PENTRU TOTI!!
Simo_82 spune:
Gina, te . Sper sa te molipsesti. Acelasi lucru imi doresc pentru voi toate, ca stiu cat de arzatoare e dorinta de bb.
5+
MeAlex spune:
Simo, ai putea sa faci analizele de infectii si sa il mai intrebi de ce vrea sa le faci pe celelalte. Istoricul tau poate da de gandit, dar nu e musai sa ai problemele astea. Pe de alta parte, daca incercati de 3 ani, lunar ca la carte...e cam mult si poate ca banuieste si o problema de trombofilie care impiedica fixarea...tu ziceai ca ai ramas dupa o luna de aspenter? Sigur ca e posibil sa nu fi ramas doar din cauza problemei cu ovulatia.
7 saptamani si 4 zile
_
pentru sanatos!