Aspirante optimiste (746) Felicitari Simo_82 !!!
Raspunsuri - Pagina 16
draguta spune:
buna fetele!
Va doresc un CRACIUN FERICIT cu multa sanatate, liniste sufleteasca si indeplinirea celei mai mari dorinte!
Moni la multi ani!!!
cos_minutza spune:
Craciun fericit alaturi de cei dragi,sper ca Mosul a fost bun cu voi si ati primit multe cadouri!
Monique,La Multi Ani,multa sanatate si fericire!!!
Va pup pe toate!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
Amos Bronson Alcott
lorena_86 spune:
LA MULT ANI! Craciun fericit! Sa aveti parte de multe bucurii, sanatate si multa liniste sufleteasca, iar la anul pe timpul asta sa ne ajute Dumnezeu sa fim toate mamici!
Va pup
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui YLARI Craciun fericit fetele mele dragi! Moni, micky, va puuuup... YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa bebedoiu Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot |
Sarbatori fericite Ylari,
Te pup
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anne_marie79 Primeste in inima speranta, in suflet iertare si iubire, pe buze dragoste, in ochi bunatate, intinde-ti mainile sa imbratise-zi icoana NASTERII DOMNULUI si vei afla FERICIREA CRACIUNULUI! Craciun fericit pentru toti cei dragi! P S: Moni , pentru ca azi e si ziua ta de nastere iti urez LA MULTI ANI si fie ca dorinta ta de a fi mama sa devina realitate in noul an ce ne bate deja la poarta! Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra! Multumesc mult Anne, fetelor! Craciun fericit! |
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
Multumesc mulr fetelor!
Sa fim cu toatele implinite in anul ce vine
Va pup pe toate
valicutza spune:
la multi ani monique!!! si craciun fericit tuturor !!! iar la anul sa ni se implineasca visul de a deveni mamici! va pup pe toate si sarbatori fericite in continuare!
in curand
kmy_black spune:
monique
LA MULTI ANI!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumphbobocel de 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
Ramona_bm spune:
Craciun fericit tuturor! Fie ca sarbatorile acestea sa va aduca sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor.
Nu am mai scris de mult la voi desi am mai aruncat cate un ochi si ma bucur enorm cand vad cat de putine fete mai cunosc.ca la anu sa va gasesc pe toate pe la odisee sau cu in brate.
De saptamana asta intru si eu in cursa pentru bb2 si sper sa nu se lase asteptat/a la fel de mult ca Elisa
Va pup pe toate
fericita de Elisa Maria (26.10.2010)
valicutza spune:
buna dimineata fetele!
ramona sa te ajute Dumnezeu sa ramai repede cu bb2 , iti tin pumnii, si sa ne tii la curent.
in curand