Aspirante optimiste (746) Felicitari Simo_82 !!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza fete dragi!

Astazi z1, asta e, mergem mai departe.

Sa aveti un Craciun fericit cu liniste sufletesca, cu impliniri si cu speranta ca totul va fi bine, iar la anul pe vremea asta sa punem sub bradut cadouri celor mai dragi fiinte ale noastre " copiilor nostri", Dumnezeu sa va binecuvanteze. Craciun Fericit!!!!!!!!

Va imbratisez cu drag!!!!
Miky

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunita1983 spune:

buna fetelor
am intrat sa va urez si eu Craciun fericit alaturi de cei dragi
va doresc la toate tot ce imi doresc si mie sanatate si sa vina bb care sa ne lumineze fetele si sa ne incalzeasca inimile iar pentru cele care il asteapta deja sa vina sanatos si la termen
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunita1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Neatza fete dragi!

Sa aveti un Craciun fericit cu liniste sufletesca, cu impliniri si cu speranta ca totul va fi bine, iar la anul pe vremea asta sa punem sub bradut cadouri celor mai dragi fiinte ale noastre " copiilor nostri", Dumnezeu sa va binecuvanteze. Craciun Fericit!!!!!!!!

Miky

In curand
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

imi pare rau ai grija de tine
fetelor nu va suparati ca nu am citit nimic din urma da am avut tare multe sper sa recuperez zilele urmatoare spor si voua la tot ce faceti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

fetele va doresc Sarbatori Fericite, sanatete, intelegere si sa vi se indeplineasca cat mai repede visele

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Craciun Fericit si cu multe implinire la toata lumea.
Sunt sicarita ca de joi seara mi-a cazut si netul si telefonul fix si acum tre sa stau dupa sot sa imi dea si mie un stic.
Va pup si va doresc tot binele, nu stiu cat de des o sa pot intra, nu plec nicaieri decat in vizita la mama si soacra.
Petrecere frumoasa si daca vine mos craciun la voi sa il trimiteti si la mine.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

l

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Neatza fete dragi!

Miky

In curand

Miky, imi pare rau....offfff...
Fetelor va pup pe toate
Sa aveti un Craciun deosebit (nu pot spune de vis pt.
Ca, de vis, ar fi insemnat sa fie petrecut si alaturi de bebeii nostri
Mult doriti

Despre mine....o menstra doar cu cheaguri....azi un cheag
Mai mylt albicios...
Neobisnuit...

Am vb cu dr. La tel.
A ramas sa ne auzim la menstra din 15 ianuarie pt. A programa
Laparo'

Scuze scrisul, sunt pe tel.

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nouasnrs spune:

Eu ar trebui sa ma testez pe 26 dar nu am sa o fac astept CM si daca nu vad eu....
Am intrat sa va urez Craciun fericit, multi bebei si multa, multa sanatate. Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

"Cu colinde de Craciun, va dorim un an mai bun, si cu dragoste crestina sa primiti in dar lumina, zurgalai de flori de gheata sa va bucure de viata, mult noroc sa aveti in toate, la multi ani cu sanatate!”

http://www.crestinortodox.ro/colinde-audio-colinde-craciun/stefan-hrusca/stefan-hrusca-ferice-ferice-127988.html
Sincer ma bucur ca nu prea va mai cunosc, sper sa va vad pe la odisee pe toate cat de curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

"Unii spun ca exista Mos Craciun,
Ca i-ai scris si o sa vina,
Sa-ti aduca in pumnii lumina,
Langa brad si langa foc,
Sa te umple cu noroc."
Craciun Fericit!

sa va aduca liniste si putere sa mergeti inainte, sa nu renuntati si sa va indepliniti visul vostru!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumphbobocel de 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Craciun fericit tuturor !
Va imbratisez cu drag, va doresc numai bine, sanatate si sa va bucurati de tot ce aveti!

7 saptamani si 1 zi
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!

Mergi la inceput