Buburuze - LMA Alexandra-Maria,David!!(119)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Monik, ai rabdare ca o sa vina mosu si la tine. Am vorbit io cu el, da' mi-a zis ca iarna-i grea si omatul mare, trage greu sania, deci s-ar putea sa intarzie putin.
Una peste alta si io tot pe mosu astept, numai ca plec la munte cateva zile. Probabil dupa Craciun ajung si io la cadouri si cadourile la mine.
Sunt varza, pe drumuri tot timpul, abia am apucat sa ne linistim un pic si o luam iar la picior. Am umblat dupa patut, scaun masa, scaun masina, jucarii.
Prima impresie dupa un an lipsa: toate sunt scumpe si proaste. Si Bucurestiul asta e din ce in ce mai trist. Iar lumea e nevrozata la maxim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

A, ma omoara treaba asta cu aprecierea parintilor.
Nush dc ai citit da eu am scris mai demult ca am 2 seturi de socrosenii ca el e infiat si tine legatura cu ambele seturi, deci is happy X2.
Eu pina acu cativa ani (cand eram fara griji si fara bani) mergeam in fiecare an de sarbatori prin excursii deci nu facem sarbatorile cu tribul, asa ca mama mea nu s-a apteptat niciodata sa ne petrecem Paste, Craciun impreuna, deci soata s-a gandit ca ar fi fain sa le petreacem cu ai lui...
Aseara am amenintat si eu cu divortul, din aceleasi motive ca si tine, da vad ca nu-l impresioneaza.Am impresia ca is o tampita.
Is un car de nervi, nu mai am chef de nimic, de nici o pregatire, de nici o placinta si de nici un pom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Simis, si io tot in galeata aia sunt. Cand venim in Ro stam la socrii. Acum vreau sa plec la mama la munte cateva zile si socrosenia s-a stafidit ca vrem sa stam pana a treia zi de craciun. Din 3 sapt. Vrem sa mergem la ai mei 4 zile si chiar si asa tot li se pare mult. Da' io imi vad de drumul meu, nu ma enervez. Iar pe sot il santajez emotional.
Cateodata merge, cateodata nu si atunci amenint ca nu mai vin in Ro si o chem pe mama in olanda. Asta merge la sigur .
Dar io ii inteleg, vor si ei sa stea cu bebe cat mai mult. Nu-s rau intentionati, suntem asa de departe, cand ajungem pe aici profita si ei cum pot. Asta e, e greu sa-ti vezi copiii si nepotelul de 2 ori pe an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Da ce zici de socroseniile mele care stau in Tm, noi in Arad, si l-au vazut pe Bursucel de 3 ori in toata viata lor, daaar au pretentia ca li dor de el. Pai in pana mea, daca chiar li dor de ce nu vin mai des ca is trenuri si autobuze din ceas in ceas. Da, de fapt asta ii un pretext, ei vor sa fie ei cei mai importanti de pe fata lumii, sa vada ei ca tot ei conteaza pt puiul lor cel mai mult.
Uooofff, iar zic Mirela fericito!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

neatza fetele,

stie careva nr de tel a lui roxx?
sau parola de pe gmail, sa mi-l iau de acolo?

de socrele, no comment.. nu ca n-as avea ce..

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011) si 13s
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Pai nici ai mei socrii nu sunt rau intentionati, dar uita de parintii mei si nevoile noastre ca familie. Eu si-au trait tineretea cum au vrut, acum sa ne lase si pe noi. Mie mi-ar fi si rusine sa le mai zic alor mei, si anul asta, ca tot la Valcea mergem.

Simis, ti-am zis, depinde si de barbat, nu esti tu de vina . Oricum, inca un argument pe care l-am bagat a fost si ca nu se gandeste la linistea copilului, unde sa o tin pe Miru, acolo nu are patut, nu sta singura... nu are cadita, nu are scaun de masa, nu are toate jucariile. Vin o mie de persoane in vizita, ii dam tot programul peste cap.
A, eu l-am anuntat acum si pentru anul viitor: Paste-la socri, Craciun-la Bt. Sa fe clar!

Nu te amari, va trece si asta...e pacat, e primul Craciun cu puiul tau, stiu ca , tocmai de aia ar trebui sa nu fie discutii din astea, dar daca tot nu poti schimba nimic...bucura-te si vezi sarbatoarea (mirosul, bradul, etc) prin ochii copilului tau.

Andutza- de bebelusa fericita Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

Atunci cand Dalai Lama a fost intrebat ce l-a surprins mai mult īn ceea ce priveste umanitatea, acesta a raspuns: " Omul. Pentru ca īsi sacrifica sanatatea pentru a face bani. Apoi sacrifica bani pentru a-si recapata sanatatea. Si pe urma este atāt de īngrijorat de viitor īncāt nu se poate bucura de prezent; rezultatul fiind ca el nu traieste īn prezent sau viitor; traieste ca si cānd nu va muri niciodata si apoi moare fara sa fi trait vreodata cu adevarat."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

valeu, dar la barbatii astia nu li s a taiat cordonul ombilical????
nici mie nu mi place sa mi se impuna chestii de genul: de x sarbatoare mergem morti copti la mamica...cahhhh
plus ca eu cu soacra mea suntem in gratii doar asa de forma, nu o pot inghiti nici de mi ar da si soarele si luna de pe cer....e o femeie cu un milion de fete....acum ceva timp cand am pierdut sarcina ii spunea lui fisu: mai face asta copii, cand oi mai face eu!....si acum vai doamne, e lesina dupa nepotii ei....cahhh

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Nah, sa pun sare pe rana, eu n-am socri. In schimb are al meu 2 randuri.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Simis ;draga mea
Eu 5 ani la rand plangeam in hohote pe masina in seara de ajun..ca trebuia sa fugim si la "mama"..sa-i uram sarbatori fericite...nu tu colindat...nu tu biserica..
Ehh au trecut 7 ani de atunci si iti spun ca am ajuns la performanta sa mergem doar in ziua de Craciun..nu mai vreau sa ma cert..Intr-un fel ii inteleg..fiecare parinte isi asteapta copilul,nepotii de Sarbatori..noi pentru cine luptam.?.pentru cine facem totul ?pentru copii nostrii....trebuie sa-i intelegi mamico..la randul lor sunt si ei parinti..
Asa e frumos de Sarbatori ca toata lumea sa fie impacata cumva..hai sa faceti un compromis..sa mergeti si la ei..sa stati si impreuna doar voi cu Folinuc
Eu am fost la cumparaturi..mi-am rupt manurile
Ma apuc de f sandwishuri pt scoala..avem serbare si vreau sa le fac o surpriza..sa le fac 2 tavi de sand pt cupilasii poznasi

Monikooooooo;primis avizul maica?
Angie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

deea sa stii ca lucrez la poze in orice moment liber am,pana maine o sa ai macar 12 gata sa poti sa faci calendarul. imi pare rau ca dureaza atat, sper ca nu e prea tarziu

Hainute de vanzare

Mergi la inceput