Trombofilia, o cauza a infertilitatii -67-
Raspunsuri - Pagina 4
MeAlex spune:
Andreea, cred ca poti lua Medyn. Din cate imi amintesc nu contine Iod.
8 saptamani
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!
p@ulici spune:
Buna dimineata ... pentru ca nu am somn, am preferat sa intru acum putin sa va spun Un an nou fericit! Mult mai bun decat 2011, plin de bucurii si impliniri, aspirantelor un bebe in burtica cat de curand care sa va aduca numai bucuriim gravidutelor sarcini usoare si copii sanatosi nascuti la termen si tot ce va doriti (in masura in care e realizabil)
26 de saptamani ... inca un pic si trec de pragul spihologic la mine ...
Acum va las nu inainte de a va ura
La multi ani 2012!
Sunshine sunt tare fericita sa te "revad" m-am gandit deseori la tine, chiar ma gandeam sa te sun.
MTHFR A1298C – HOMOZIGOT si PAI 675 4G/5G – HETEROZIGOT
Trombofilie descoperita la prima sarcina tratament pt trombofilie de la 10 saptamani de sarcina: Clexane 0.4, Acifol 5mg 2/zi, Dr. Heim Satu Mare
O fetita Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010 nascuta prematur la 28 de saptamani devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
MeAlex spune:
La multi ani si un an 2012 asa cum vi-l doriti!
8 saptamani si o zi
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!
floaredemac spune:
Pentru Andreea: exista Femibion si fara Iod, dar nu stiu daca se importa si la noi. In Germania exista 100%, uite aici: http://www.femibion.de/schwangerschaft-1-ohne-jod.html
Daca mergi la Fundeni, faci homocisteina fara sa platesti atat de mult ca la un cabinet particular. La mine era mare,aproape maxima, dupa 2 luni de tratament cu B complex cu acid folic inclus plus acid folic de 5 mg. Doar femibion 1 mi-a scazut-o, intr-o luna de zile.
P@ulici,,,, ce departe sunteti....mult inainte, sa ajungeti ca noi: la 40 de saptamani sa va zica medicul gata! afara din burtica!!!
La multi ani tuturor!
http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html
QiaoBing spune:
la multi aniiiiii !!!! Am urari am numai de bine, sa fim sanatosi cu totii, restul o sa rezolvam noi copacel-copacel.
andreea femibion fara Iod nu se importa la noi, eu am rugat pe cineva sa imi aduca din afara.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
roxa-m spune:
Buna fetelor!
La multi ani! Multe vise implinite pt anul 2012, multi si sanatosi bebei pt. fiecare din voi!
Fetelor, vi s-a intamplat sa va intarzie cm-ul dupa un FIV nereusit? Vreau sa spun in prima luna de dupa FIV, in luna fara medicatie. Deja mi-a intarziat 9-10 zile...sunt ingrijorata cred ca m-am ales cu o dereglare hormonala de toata frumusetea. Oare sa sun la clinica?
andreea204 spune:
QiaoBing stiu ca nu se importa in Rom, deaceea am rugat o prietena sa intrebe in Franta, si ea la randul ei a trimis link-ul pe care l-a mentionat Floaredemac, unei alte fete din Germania.
Dr. U mi-a spus in mail sa nu imi fac griji pt ca se poate lua si altceva in afara de Femibionul cu iod,(sper sa nu se fi referit la Medyn, care iar din cate am inteles de la voi nu se gaseste in Rom) dar pana ajung la ea pregatesc terenul.
28 ani, MTHFR C677T homozigot
2 avorturi spontane la 5sapt si 6sapt