Mamici inimoase de Cta - An nou Fericit!(159)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
la multi ani Merry_ana!! toate cele bune!!
Pisoi, hemoleucograma, sideremie, calcemie. dar un complex de vitamine si niste mg+b6+ca (os unit sau ca+mg de la biofarm de exemplu) ar trebui sa fie ok, fara sa trebuiasca sa te intepi ptr ca probabil analizele vor iesi ok. e si vremea de vina.. si stress-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ct
,
o zi minunata va doresc

Ma bucur ca a inceput sa fie putin ger,asa poate dispar din microbi.

all dispar la martisoarele mele

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_aluna spune:

Multumesc, rox. Supradyn si Magne B6 e ok? Mai am Cetebe Imnunity, opt sa-l iau si p-asta sau sunt prea multe?

Sau eventual pot sa fac o cura de fier de 10 zile cu Tothema? n-are ce sa-mi strice, nu? Intotdeauna am avut probleme cu fierul. Mie de obicei la analize imi iese sideremia buna, ma rog peste limita de jos dar nu foarte mare, dar hemoglobina si alte cele ies proaste, de unde s-a tras concluzia ca nu prea asimilez fierul si mi s-a recomandat in tandem cu acidul folic, inclusiv in timpul sarcinii cand am avut niste probleme pe chestia asta...

Mergi la inceput

Ct
las cafa de la ...pranz

...ma pregatesc sufleteste pentru marellleee semetru 2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

La multi ani sarbatoritelor din ultima perioada! sa aveti parte de tot ceea ce va doriti si multa sanatate!

De luni incepem scoala/gradinita...iar stress-ul cu trezitul dimineata, teme & co .

Va doresc we placut!

Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi

1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mery_anna spune:

Bun gasit,.Am revenit si noi dupa un ,,concediu" in oras,unde am avut logopedie intensiv si...surpriza!!!!!!!!Am avut si prima satisfactie!!!!!Intr-una din zile i-am spus doamnei logoped ca intarziem 10 minute si daca poate sa il mai tina pe Ionut.In pauza dansa a primit vizita unor parinti ai unor copii cu impalnt,care doresc sa infiinteze o asociatie a copiilor hipoacuzici si in Constanta.Prins la ,,mijloc",vazand ca eu nu apar si toata lumea il solicita sa vorbeasca,Ionut a devenit comunicativ:le-a aratat si pronuntat corect obiectele din cabinet,fara a se folosi de imagini.Doamna era foarte incantata de reusita,iar eu am mai prins putin curaj!

Multumesc frumos pentru urari!La multi ani,tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Felicitari pentru Ionut, s-o tina tot asa!

Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi

1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia

Mergi la inceput

Mery ,Doamne ajuta la cat mai multe progrese!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

La multi ani Mery

Ma bucur pentru progresele lui Ionut, Doamne ajuta la cat mai multe

Eu cam greu reusesc sa mai scriu, la munca e o perioada aglomerata si acasa nici vorba sa mai stau la calculator.

Ma duc sa ma apuc de niste gogosi, ca vor baietii ceva bun.

Mult succes copilasilor in noul an!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

La multi ani tuturor fetelor care si-au aniversat ziua de nastere
M-ati intrebat ce mai facem...sa spunem ca suntem biune ca sa fim bine?:)Anul 2011 a trecut cu multe necazuri..tata a facut un accident vascular cerebral ischemic in martie.In iulie sotul a cazut de pe o scara si si-a fracturat vertebra L1.L-am operat la Bucuresti,acum are suruburi si tije,dar slava DD este bine. In noiembrie a nascut cumnata mea un bb care a 2 zi dupa nastere a fost operat urgent de pneumotorax iar la 2 zile a murit:(Cam asa a trecut 2011
Eu m-am lasat de invatamant,am zis sa incerc sa fac ceva ce imi place...m-am chinuit 6 luni la Bucuresti si am terminat cursurile Scolii Christine Valmy,specializare cosmetica si machiaj.Sotul abia acum a redeschis servisul auto...la toamana Ege incepe scoala si nu stiu inca la ce scoala sa o inscriu:(Iasr cavalerul meu Efe incepe gradinita...Cu speranta ca va fi un an nou mai bun decat 2011...va pup si va doresc ce imi doresc si mie..sanatate,liniste sufleteasca si multe realizari

Mergi la inceput