Nasterea la Arcadia - Iasi ( 28)
Raspunsuri - Pagina 18
Nico_A spune:
Buna dimineata,
Mamici am o intrebare , mai ales pentru cele cu baietei ? La cate saptamani de sarcina ati nascut ? Ati depasit 40 de saptamani ? Eu sunt la prima sarcina si d-na doctor mi-a zis ca de la 37-38 de saptamani sa ma astept sa nasc ... Ce v-ati luat cu voi la spital (v-ati luat camasa de noapte suplimentara ? ) Heeeeelp
Asteptand minunea mea ... +37 cu
claumarcoci spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nico_A Buna dimineata, Mamici am o intrebare , mai ales pentru cele cu baietei ? La cate saptamani de sarcina ati nascut ? Ati depasit 40 de saptamani ? Eu sunt la prima sarcina si d-na doctor mi-a zis ca de la 37-38 de saptamani sa ma astept sa nasc ... Ce v-ati luat cu voi la spital (v-ati luat camasa de noapte suplimentara ? ) Heeeeelp Asteptand minunea mea ... +37 cu |
Eu mami de baietel am nascut prin cezariana la 39s 2 zile, dar nu daduse nici un semn ca ar fi vrut afara pana atunci , asa ca ...iar Ionela la bb 2 a ajuns la 40 ( nu mai retin exactcat dar daca vede iti poate spune cu exactitate)
gravidacori spune:
NICO, nu-ti trebuie nimic la spita,iti ofera de toate,camasa in fiecare zi,halat,papuci,prosoape,tampoane etc. cosmeticele tale,aparat foto,tel+incarcator poti sa ti le iei.
de ce sa nasti la 37-38?exista vreun motiv pt care stie doctorita cand vei naste?
claumarcoci spune:
citat din mesajul lui Simonik21 Mamici si burtici, in timpul sarcinii la ecografii si morfologii vi s a facut cu aparatura 4D? Pt k eu pana acum cate am facut am vazut k numai cu 2D mi le a facut desi pe site scrie k se fac cu 4D si mi a aratat cineva cum arata ecografiile 4D si sunt diferite fata de cele de la Arcadia. Asta asa ca un mic amanunt...dar din curiozitate. O seara frumoasa alaturi de frumusetile voastre! cu 33+ |
Din cate stiu eu 3D si 4D se plateste suplimentar, asta daca vrei sa ai filmulet cu bb in burtica.
Asa cum zicea si Lena, noua ne arata dr aproape de fiecare data cand era ceva de vazut in 4D si ne facea si o poza faina
Dar eu nu am urmarit sarcina la Arcadia ci la un alt cabinet al dr.
Simonik21 spune:
Nu tin neaparat sa fie 3D sau 4D...doar ca eram curioasa cum s a int la voi:D
Nico din cunostintele mele care au baietei, stiu k se nasc la termen (deci pe la 40 sapt) mai rar mai devreme...acum depinde cat de nerabdator este bebele tau sa vina pe lumea asta:D
cu 34
Nico_A spune:
citat din mesajul lui gravidacori NICO, nu-ti trebuie nimic la spita,iti ofera de toate,camasa in fiecare zi,halat,papuci,prosoape,tampoane etc. cosmeticele tale,aparat foto,tel+incarcator poti sa ti le iei. de ce sa nasti la 37-38?exista vreun motiv pt care stie doctorita cand vei naste? MAMA PRINTESEI ESTERA ELENA-26MAI 2011 |
Cori, d-na doctor mi-a spus ca dupa 37-38 de saptamani pot sa ma astept sa nasc oricand, nu neaparat ca voi si naste acum. A zis ca pot ajunge chiar si pana la 40-42 saptamani, insa pana la 40-42 ar trebui sa fi nascut deja .
Asteptand minunea mea ... +37 cu
claumarcoci spune:
Ionela
La multi ani!!!
Multa sanatate si toate cele bune alaturi de puiutii tai dragi!!
gravidacori spune:
AAA,asa da NICO, ma gandeam ca ai vreo prb doamne fereste de ti-a zis asa. sa ne tii la curent mereu!
nu mai apare vreo burtica noua?
IONELA , SA AI O ZI DE NUME MINUNATA LANGA CEI DRAGI!
AlynaB spune:
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Ioana, Ionela, Ion si Ionut !
Sa aveti parte de sanatate si tot ce va doriti ! :*
DadaIna spune:
La multi ani celor ce isi serbeaza azi onomastica!!!!
Mada ai grija cu regimul pentru ca iti pierzi laptele si e cam aiurea mai ales ca abia sunteti la inceput cu diversificarea si baza hranei e lapticul.Lasa curele de slabit dupa alaptat.Eu daca sar peste o masa mi se injumatateste cantitatea de lapte muls sau nu reusesc sa storc decat cateva picaturi.Oricum chiar daca tot storc zilnic in acelasi ritm cantitatea de lapte scade odata ce trec lunile. Bine ca laptele acum e mai mult de sete pentru ca pe langa 3 mese de lapte 3x200 ml mai avem si 4 cu papa.
Eu nu prea am facut restrictii la alimente pana acum.Am mancat si varza murata si salate de varza,si sarmale,muraturi,usturoi,ceapa,am mancat si mananc orice in afara de fasole boabe.
Mi-am luat zilele trecute pantalonii aia de slabit de la Biomed, ma ung cu crema pentru celulita, imi trag pantalonii pe mine, peste ei imi mai pun si pantalonii cu care stau prin casa si toate treburile in casa ii fac imbracata cu ei.Seara fac cam 1h jumate stepper si bicicleta.Am inceput si cu abdomenele, fac serii de cate 100 pana la 500.Usor am sa cresc numarul pana la 1000 pe seara.Scopul gimnasticii e sa imi tonific corpul sa nu imi stea pielea flescaita si pentru celulita.Mai putin pentru slabit ca oricum am ramas cu putine kg care abia se vad si oricum dupa ce termin cu alaptatul sunt sigura ca imi revin de tot.Dupa ce imi dau pantalonii aia jos sunt uda leoarca parca sunt dupa o sedinta cu parafango.Ma bag la dus si ies fresh cu pielea ca de bebe.Nici sala nu imi trebuie si nici nu as avea cum sa ma duc la sala pentru ca nu are cine sta cu gaza.De mancat mananc ca si inainte.
Nico_A eu am nascut la 41 de saptamani.Nu are treaba ca e fetita sau baietel.Treaba ca fetitele ies mai devreme e un mit.Ies toti bebelusii la lumina atunci cand sunt pregatiti.
Nu iti trebuie camasa pentru ca iti dau de acolo.Chiar daca se pateaza te ajuta la schimbat asistentele si iti dau camasuta curata zilnic.
E ok sa iti mai pui in bagajel lenjerie intima, servetele demachiante.