Nasterea la Arcadia - Iasi ( 28)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nico_A spune:

Buna seara fetelor,
Am fost in seara asta la consultul preanestezic..ce sa va spun...multe intrebari
Dr. anestezist mi-a explicat cum sta treba cu anestezia si care ar fi cea mai recomandata in caz de cezariana (ceea ce nu se va intampla), dr. ginecolog si cel neonatolog mi-au pus aceleasi intrebari doar ca de doua ori: nume, prenume, varsta, ce sex are bebele, cat timp, greutatea, antecedentele mele medicale, boli in familie, cu deosebirea ca dr. ginecolog a ascultat inimioara bebelului iar doctorita neonatolog era plictisita.

Asteptand minunea mea ... +36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Buna seara dragelor

O intrebare la mamici , copii vostri stau in leagan, aveti? Daca da ce marca, ce model, ca as dori altul sa iau si toate mi se par ca lungime scurte , scrie la specificatii pana la 18 kg dar ca lungime toot 67-69 cm au.
merci anticipat

Claudia DAVID ANDREI 12 septembrie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claumarcoci

Buna seara dragelor

O intrebare la mamici , copii vostri stau in leagan, aveti? Daca da ce marca, ce model, ca as dori altul sa iau si toate mi se par ca lungime scurte , scrie la specificatii pana la 18 kg dar ca lungime toot 67-69 cm au.
merci anticipat

Claudia, dimensiunea 67-69 nu e intamplatoare, e dimensiunea pt 6 luni, pt ca dupa varsta asta nu mai poti tine sub nici o forma bebele in leagan, el da sa se ridice, vrea sa stea in fund, sa aiba alte activitati..noi leganutul l-am folosit din ziua in care am venit de la maternitate si pana pe la max 6 luni!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madline82

Citat:
citat din mesajul lui claumarcoci

Buna seara dragelor

merci anticipat

Claudia, dimensiunea 67-69 nu e intamplatoare, e dimensiunea pt 6 luni, pt ca dupa varsta asta nu mai poti tine sub nici o forma bebele in leagan, el da sa se ridice, vrea sa stea in fund, sa aiba alte activitati..noi leganutul l-am folosit din ziua in care am venit de la maternitate si pana pe la max 6 luni!

Mamica Estelei , 24.mai 2011

Dar noi nu avem nici 4 luni vreau leagan pana la 6 luni mai lung , acuma ce sa-i iau unde sa-l mai tin ziua ca e luuunga ( dupa cum am mai zis avem deja 67 cm ), cu leaganul mai faceam si eu ziua una alta si-l luam dupa mine,acuma ce ma fac ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

IONELA, fata a facut mai inainte putin(ca si cantitate) scaun verzui.am fost plecati de acasa de ieri pana in seara asta si nu a papat decat san. am aflat si ca poate fi de la faptul ca nu s-a saturat de la san .asa e ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui gravidacori

IONELA, fata a facut mai inainte putin(ca si cantitate) scaun verzui.am fost plecati de acasa de ieri pana in seara asta si nu a papat decat san. am aflat si ca poate fi de la faptul ca nu s-a saturat de la san .asa e ?

MAMA PRINTESEI ESTERA ELENA-26MAI 2011

Daca nu se satura statea lipita de san non-stop si eventual plangea pana pricepeati care e problema
Nu, nu are legatura cu asta.
Daca ar fi mancat doar laptele de inceput o vreme putea fi verde scaunul
daca ai mancat tu salata, castraveti, chestii verzi
daca a plans mai mult
daca a fost stresata
ETC
In principiu scaunul verde nu e alarmant daca nu e insotit de alte simptome. Sa nu fie urat mirositor, sa nu aiba febra bebe, sa manance sa fie vesela.
Daca ea e bine in rest uita de acel scaunTudor are macar 1 la 2 zile verde si el n-are nimic.

Mergi la inceput

Buna dimineatza!
Sunt fericita, de azi am sling , e fain, inca ma acomodez cu pozitiile lui bb, bb e incantat, cred ca-i place culoare deoarece cand il vede rade cu gura pana la urechi.
L-am pus pana acum pe sold si pe burtica si i-a placut f mult, fata de port bebe in care plangea de fiecare data cand il pozitionam., chiar aveam emotii daca ii va placea sau nu.
O zi frumoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

IONELA, inlaturand toate celelalte variante si simptome, si amintindu-mi ziua de ieri, ea a mancat laptele de inceput.ieri a fost putin si des, ba adormea( eram in masina si o adoarme imediat), ba ii distragea ceva atentia,ea a avut o stare buna,nu plans ,febra ..etc
MULTUMESC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Clau, sa va fie de bine achizitia. De care ai luat?
Cori, noi avem foarte des scaun verde, cu precadere dupa amiaza... ma gandesc sa fie de la mere, pere... k altceva verde nu pap si ea e super ok :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Cori, scaunele fetei mele sunt maj verzui, asa a facut de la inceput, pana acum nu mi-am pus problema asta,cred ca e normal sa arate asa...

Mergi la inceput