Masterchef US
Raspunsuri - Pagina 6
Melaroxy spune:
da si eu aveam mai mari pretentii de la concurenti. abia astept emisiunea urmatoare. imi doresc doar sa plece mironosita.
motanik spune:
Am citit in cancan ca Petru a castigat Masterchef, ca filmarile sunt incheiate de 2 luni de fapt.
linasobolina spune:
Revenind, nu sunt de acord cu mitocania, vulgaritatea limbajul injurios!!!
Indiferent de faptul ca este o competitie, nu trebuie sa fie agresiva , nici macar verbal
Parerea mea este ca CNA ar trebui sa arunce un ochi, este o emisiune ce se difuzeaza la o ara accesibila sitineretului si copiilor si sate adresezi unui elev, concurent sau subaltern cu 'bai tampitule!!!! Nu, pentru mine om civilizat, este un mareNUUUU
XIO spune:
Eu nu ma asteptam dom'le de la Isaura care parea om normal,. sa faca asemenea faze de gradinita: sa nu dea mana cu Petru, sa se agite atat ca vezi Doamne, Petru a pus-o sa gateasca nu stiu ce.
E un concurs si fiecare se lupta pt. el.
Si Godeanu ala e un nesimtit, nu stiu de ce nu ii atrage cineva atentia sau de c naiba il mai tin in concurs...
Lo_li_Ta spune:
Doamne fereste, ce-i asta ? Primele 10 minute pe care le-am vazut vreodata din acest "show": o gasca de pseudobucatari, fiecare isi chinuia homarul propriu, ba-l scapa pe jos viu si semioparit, ba ii trantea un cutit intre ochi, insuficient sa-l omoare si, cireasa de pe tort, il intreaba pe unu' daca i-a fist mila de homar: "nu, cum sa-mi fie. El e mancare si atata timp cat eu sunt mai smcher si mai mare ca el, ghinionul lui! Ha ha ha." In urmatorul episod o sa aiba fiecare vitelul lui de executat?
Burtocika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui motanik Am citit in cancan ca Petru a castigat Masterchef, ca filmarile sunt incheiate de 2 luni de fapt. -------------------- Povestea minunilor |
Iti multumim ca ne-ai scutit de suspansul teribil care ne facea sa ne uitam la emisiune ! Acum ne-am linistit si putem schimba canalul.
De curiozitate, tu la ce emisiuni te mai uiti sau ce filme n-ai vazut ? Ca sa-ti spunem de-acum cum se termina, sa nu-ti mai pierzi timpul ...
Melaroxy spune:
Iti multumim ca ne-ai scutit de suspansul teribil care ne facea sa ne uitam la emisiune ! Acum ne-am linistit si putem schimba canalul.
De curiozitate, tu la ce emisiuni te mai uiti sau ce filme n-ai vazut ? Ca sa-ti spunem de-acum cum se termina, sa nu-ti mai pierzi timpul ...
nici eu nu doream sa stiu cim se termina!!!!!!
m-am uitat si in seara asta si a fost draguta emisiunea. singurul lucru care ma scoate efectiv din minti e mironosita care se crede tot mai desteapta.
Melaroxy spune:
nici eu nu doream sa stiu cum se termina!!!!!!
m-am uitat si in seara asta si a fost draguta emisiunea. singurul lucru care ma scoate efectiv din minti e mironosita care se crede tot mai desteapta.
My_Lady0091 spune:
-frate...fata aia cu pampoane de Minnie Mouse...e tampa rau!!Ce comportament poate adopta....si cate aere
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Rufus spune:
Mie imi place editia romaneasca. Imi place de chefi, imi plac mancarurile. Sunt multe mancaruru romanesti, tendinta este, oricum, cunoscuta. Mie imi place in bucatarie si ma uit cu placere la ei, imi foloseste.
Despre concurenti...e ca la orice concurs. Fiecare da ceea ce crede ca are mai bun. Chiar si nesuferita aia de Andreea care se bazeaza pe un farmec personal...pe care eu nu-l vad. Tot zic astia ca-i frumoasa...fiecare cu gustul lui.
Sincer, nici eu n-as fi vrut sa citesc cine castiga. Imi place suspansul. Dar ghinion, am citit. Asta e...
Rufus, Tora si iadele