Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 20
senty_mary spune:
si pana nu uit FELICITARI noilor gravidute din delfinariu. sa fiti sanatoase, sa aveti sarcini usoare si sa va bucurati din plin de comorile voastre

lauri_ca spune:
Noi facem pe 24 bradul si mancarea, sa fie atmosfera de sarbatoare in casa si miros de cozonaci.
ramonavlas spune:
Miha, felicitari si sarcina usoara!
Dintre noile gravidute, eu sunt prima care ar trebui sa nasca?
Azi mergem si noi la doctorita, dupa ce o scot pe Raisa de la cresa.Tuseste. Azi noapte s-a trezit la 4 si pana la 5.30 a dansat.
Paula, ma bucur ca sunteti mai bine, hai ca pana vine Moshu' sunteti fresh toti.
Cum pun bebe la semnatura?
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
crissy77 spune:
michelle,
tare cu DPN-ul.
crispro, ti-am trimis mail, ai citit![]()
?
senty, dar ce le vorbeste Andrei
lauri_ca, si noi la fel, bradutul cred ca o sa-l facem vineri seara, ca sambata o sa se aglomereze treburile.
ramona, trebuie sa intri la profil-> editare profil -> optiuni profil -> sectiune semnatura.
Mycya spune:
salutari si de peste granite ![]()
Michelle felicitari
sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si la fel de cuminte ca si Bianca 
asa ce ma bucur cand vad ca se inmultesc gravidutele
abia astept sa vad poze cu burticile
Adriana tu nu ne incanti cu asa ceva
??
Paula, sper sa isi revina repede Raul si de Craciun sa chiuie de fericire prin casa. sanatate multa multa 
cat de fetita,am plans cand am citit, nu imi pot imagina ce suflet au mamele acelea care ii pot abandona, nici nu se pot numi mame....mi se rue sufletul cand aud si mai ales ca ma uit la Andra si imi dau seama ca sunt sute de copilasi la fel ca ea care nu au parte nici macar de o imbratisare calda si plina de iubire asa cum au parte ai nostri zilnic 

ma rog la Dumnezeu sa ii fie mila de acesti copilasi si sa ajute la schimbarea legii adoptiei cat mai repede 
Andra mea da cu mopul pe covoare
si vrea sa si stearga praful cu el de pe mobila.
mi-a si izbit laptopul de vreo 2 ori cu coada de la mop
ma intreb cat o mai duce asta la cate picioare isi ia de la ea si alte minunatii 
nu am idee ce sa ii mai fac de mancare pe azi ..voi ce le mai bucatariti?
crissy77 spune:
Capitol nou
cat de enervanta poate fi reclama din subsolul paginii. Nu o sa mai cumpar poiana in viata mea ![]()