Prietene la bine si la greu - 152
Raspunsuri - Pagina 17
grigore_tina spune:
Buna ziua,
Eu am venit de la job (toata saptamana lucrez.cate 3 ore pline)
La multi ani Stefanilor si puiului meu scump care doarme de 3 ore .
Ralu
miany75 spune:
salutare..si LA MULTI ANI TUTUROR STEFANILOR SI STEFANIILOR!!!
sper ca ati avut parte de un Craciun minunat alaturi de cei dragi...la noi ,totul a fost frumos ...David cand a vazut Mosu' s-a dus sa-i ceara "tit-tiit bus-ul" ,dar n-a avut chef de poezii sau colindat...dupa ce si-a primit cadoul,l-a ignorat complet...
ralu ma bucur sa te "vad" ..te asteptam cu detalii cat mai curand si mai ales cu povesti despre toddlerul nazbatios !!!
va si va doresc zile frumoase si in continuare!!!
dankutza spune:
La multi ani, tuturor Stefaniilor si Stefanilor!
...........................................................................
Va rog urmati linkul si dati-ne un LIKE!
Multumim frumos!
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=10150477411114512&set=o.198644688798&type=1&theater
many_bani spune:
La multi ani Stefanilor, mici si mari, fetite si baieti, mamici si tatici.
Si noua sa ne traiasca tati.
gabitza35 spune:
La multi ani tuturor !!!
Sper ca ati petrecut un Craciun minunat !
Eu sunt la job si nu caas avea vreo treaba ci pentru ca nu am zile de CO, ce am avut le-am luat saptamana trecuta
Am fost la serbarea mucosilor .Eva , care la toate repetitiile isi spunea,pe limba ei, poezia si dansa si canta la fiecare cantecel, acum a pocnit-o rusinea, nu a ridicat ochii din podea, a stat in bratele educatoarei, apoi pe genunchii mei, a plans iar de spus poezie sau de interactionat/ apropiat de Mos Craciun nici nu s-a pus problema. Dragos in schimb nu a avut probleme, poate decat ca nu a prea stat la locul lui si venea din cand in cand in fata langa cei ce tocmai isi recitau rolul.La fiecare cantecel/dans pleca de la locullui si se punea cu spatele la public dar cu fata la colegi si dansa cu ei. Cu Mosu de data asta a fost ok, nu a mai plans si cam incepuse cotrobaitul in punga. Poezia a spus-o doamna, cu el in brate, dar a venit cand l-au chemay. Cadoul de la gradi a fost o papusa/ masinuta, o carte de colorat, portocala, barni si niste ciocolatele
Vineri am plecat la Craiova, pe drum au foat ok. Acolo au cam chinuit o pisicuta care se pare ca exact asta astepta. Indiferent ce ii faceau (de la bagat frunze in gura, tras de picioare, strans la piept, etc) ea nici macar nu incerca sa scape.... numai dupa ei era si torcea mereu.
Acum i-am lasat la mama, este prima data cand ii las undeva fara mine...tare greu e si mult prea liniste in casa .
Dragos e si cam bolnnavior, eu banuiam o conjunctivita dar pedi care l-a vazut zice ca e viroza....asa ca are si un pic de tratament
Abia astept sa vorbesc cu mama sa aflu cum a decurs ziua si mai ales seara/ noaptea...
Va doresc o zi buna in continuare !!
2+
Pirelia spune:
Gabitza, stim ce greu este sa fie copilul acasa bolnavior si mamica la serviciu. In aceeasi situatie sunt si eu acum. Nu-mi sta gandul decat la Onuca mea. Sanatate lui Dragos.
laurairina13 spune:
Gabitza, i-ai lasat la Craiova? profita si tu de linistea din casa si odihneste-ti gandurile.
Sanatate si Oanei!a terminat tura de antibiotic?
Am si eu o intrebare, am inceput sa ii dau vitamina C sub forma de pastilutee Askovit, ii dau 2 pe zi, cat timp pot sa i le dau?
Incepuse miercurea trecuta cu niste muci, am bagat repede doza soc de Oscilococcinum si vitC si vad ca nu mai are nimic; as continua totusi sa ii dau vitC caci vad ca roade cu mare placere pastilutele si ma gandesc ca sunt bune pt ea acum iarna, ca de portocale sa manance nu se apropie..
lylyana.ion spune:
...Ho ho ho...
Mai primiti cu colindu?
Mi-a fost imposibil sa ma apropii de calculator sa va urez inainte de Craciun, sunt in urma cu cititul, ca de obicei, cu mucii la nas si tuse toti 3, eu mai putin.
Craciunul l-am petrecut la parintii mei si apoi la socrii, Revelionul cel mai probabil acasa.
A venit si la noi Mosu', nu stiu cand am sa apuc sa pun si poze...am vazut si eu poze de la Craciun la cateva fete pe Facebook, avem niste copii tare frumosi
Lucrez toata saptamana, avem foarte mult de munca, vineri va fi insa program scurt.
Eu nu cred ca voi mai avea ocazia sa intru pe forum, dar sper sa ne auzim la anu' cu vesti mai bune si realizari mai multe din partea copilasilor nostri, a nostra, a tuturor.
La Multi Ani dragele mele!
Pirelia spune:
Da, Laurairina, s-a terminat antibioticul. Mai tuseste putintel dar isi revine.
De la 1 ianuarie incep imunizarea cu Bronchovaxom (la recomandarea colegilor) 10 zile, apoi vitamina C 10 zile si propolis alte 10 zile,pentru ca tot ce am incercat pana acum nu are efect sesizabil. Sa vedem dupa aceea cum va fi.