Prietene la bine si la greu - 152
Raspunsuri - Pagina 13
DianaR spune:
Salutare fetelor!
Inainte sa va urez sarbatori fericite, vreau sa va spun celor care aveti probleme cu puiutii sau chiar si cele care au doar asa un sentiment ca ceva nu e in regula, mergeti si cautati un medic care sa va lamureasca. Si nu va opriti pana nu gasiti acea persoana care sa va convinga, da omul asta chiar stie ce spune, chiar a intors problema pe toate partile. Lui Licu deja i-am spus pe PM, ii spun si lui Dozz sa caute un pneumolog pediatru bun, care sa-i faca cate teste ptr partea cu alergiile si un test ptr a exclude o eventuala obstructie pe caile respiratorii (vestitul astm) (e o chestie simpla si draguta, copilul sufla si "sparge" niste baloane pe un ecran) si daca intr-adevar exista acea obstructie atunci sa ii recomande medicatia corespunzatoare.
Pirelia, si la tine acelasi lucru, nu esti sigura de actuala pediatra, du-te la alta care sa va invarta pe toate partile. Si daca doresti poti sa vizitezi si un homeopat care va poate ajuta sa iesiti din cercul vicios cu antibioticele, dar obligatoriu si la un pediatru bun!
Sarbatori fericite si un nou an mai bun!
carmickey spune:
sarbatori fericite alaturi de cei dragi,multa sanatate voua si micutilor
sa aveti un an cu multe realizari in viata si cu si mai muuulte bucurii din partea celor mici
CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI
laurairina13 spune:
Diana, multam inca o data!
Pirelia, imi pare tare rau sa aud ce povestesti de micuta, tare ati mai tras. Vorba Dianei, poate gasiti alt pediatru mai bun, sau homeopat..
many_bani spune:
Bradul, colindele, mirosul de cozonac inseamna pentru fiecare dintre noi reintoarcerea in copilarie, Acasa! Craciunul ne aduce, cu bucurie, an de an, Familia mai aproape.
Cu drag, va urma Craciun fericit.
smaranditza spune:
Am intrat si eu pe fuga sa spun doua vorbe inainte sa trec pe taramul viselor.
dankutza, as fi bagat mana-n foc ca tu povesteai de sot faza cu ceapa. No...inseamna ca m-am ramolit rau de tot, mai rau decat aveam impresia.
Si pt ca maine nu voi mai avea timp de forumeala, vreau sa va urez de acum, ca dincolo de mirosul de brad, sarmale, fripturi, cozonaci, sa simtiti bucuria pe care au avut-o magii si pastorii cand au aflat ca s-a nascut Mantuitorul.
Craciun fericit!
Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta
carmickey spune:
neata,
mai are cineva timp sa bea o ?
eu va servesc cu o fierbinte, va astept cu drag
spor la treburi
monis5 spune:
Neatza
Daaa, eu am timp de o cafea. De fapt asta fac de vreo 2 ore, explorez casa cu Iulian si beau cafea.
Am ajuns bine ieri, drumul uscat si destul de liber iar copilul s-a comportat absolut exwmplar . Singura suparare e ca am uitat jumate din cadoul pt el la Bucuresti, asa ca acum plec in oras sa dreg treaba.
Spor la toate! Si Craciun frumos!!!
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
monica_80 spune:
Primiti cu colinda?
https://picasaweb.google.com/115013203216414627684/24Decembrie2011?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOjnv6fd0LGFjQE&feat=directlink
sau varianta rock :
https://picasaweb.google.com/115013203216414627684/24Decembrie201102?authuser=0&authkey=Gv1sRgCK_fwbvnyKvtqQE&feat=directlink
(atat cat se poate filma un copil pasionat de camera de filmat)
Craciun Fericit alaturi de cei dragi!
Mami fericita de Mariuta
si de samburel de 11 saptamani