Licurici de ianuarie-februarie 2009 (158)
Raspunsuri - Pagina 21
Carmen_Marieta spune:
Buna dimineata,
de astazi Stefan ramane sa doarma la gradi, eu voiam de luni dar aseara mi-a cerut pijamaua si lenjeria cea noua.. asa ca m-am conformat. O sa ma sune educatoarea dupa ce adoarme sa-mi spuna cum a fost.
Elena se pare ca a intrat in normal, nu-mi vine sa cred, acum la 10 a mancat un ou cu 2 linguri de iaurt si o cupa de cereale.. Doamne ajuta sa o tina tot asa..
Paula de unde ai cumparat cartoanele pentru invitatiile de botez? Vreau sa fac cu Stefan felicitari pentru 8 Martie si sa fac aprovizionarea.
Fetele ce pregatiti voi la ziua copiilor? Eu as vrea sa chem cativa copii la ziua lui Stefan, care vor veni insotiti de parinti, si nu prea stiu ce sa pregatesc..
Leditia spune:
Eliza
pt ieri.
David
Agnes
Bogdan Gabriel
Sanatate si tot ce va doriti sa se implineasca.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt copilasi speciali!.
Porumbita spune:
noi de ziua de nume, ziua de nastere chemam cam toata gasca de copii cu copii aferenti; de bucatareala se ocupa mama: chiftele, diverse chestii de pus pe paine, uneori pui la gratar, salata de vinete/icre/beuf etc sucuri apa si bere/vin pt adulti
carmen vroiam sa te intreb la ce gradinita merge stefan si dc are un site ceva (e langa actualal voastra locuinta? ca am o ruda in zona care cauta pt fetita ei)
Naty spune:
Buna si un LA MULTI ANI din suflet tuturor! Sa aveti un an minunat, cu sanatate si mult, mult noroc in tot ce faceti!
LA MULTI ANI si pentru micutii care au implinit 3 anisori cat nu am intrat pe net:
Andrei
Sabina
Carol
Karina
Lachlan
Eliza
Sa fiti cu totii sanatosi, voiosi si sa va bucurati parintii!
La multi ani si pentru Irina, nu-mi vine sa cred ca a implinit 1 an!
Multumesc pentru urarile de ziua Nadiei, va
pe toate!
anna am citit povestea ta, m-a impresionat tare ...
Va doresc sa fiti la fel de fericiti toata viata!
porumbita unde ai facut primele analize?
Despre starile tale ... imi pare tare rau; probabil sunt si hormonii de vina. Si eu am momente din astea, cu greu le depasesc, am o temera permanenta ca ceva rau se va intampla, exact cum ai zis tu "drobul de sare". Vestea buna e ca NU sunt premonitii (eu am avut de multe ori si nu s-a intamplat nimic) si ca trec.
Mie mi-au iesit bune toate analizele, maine merg la doctor si vad ce zice.
Pe cea care imi iesise prost prima oara (la Medlife) am repetat-o de doua ori, la Sanador si Synevo, ambele rezultate fiind bune.
Imi vine sa ii dau in judecata pe astia de la Medlife, era sa mor de inima si eu si ai mei din cauza lor, mi-au stricat si sarbatorile!
Cum am petrecut noi?
Pe 24 dimineata am fost la spectacolul Ioanei de la Opera unde a fost superb, s-a vazut ca grupa e mult avansata, de data asta chiar au fost balerine adevarate nu niste copilasi care fac primii pasi. Au avut si cabina lor separata sa se schimbe (copilasii din grupele mai mici se schimba toti laolalta in sala de exercitii). Sunt tare mandra de ea. Si ... din toamna s-ar putea sa mergem in turnee in strainatate.
Nu am decat cateva poze facute cu mobilul in culise, in sala nu se pot face poze (nici nu s-ar vedea, e intuneric si scena cam departe).
Pe 24 seara am fost la o mare petrecere la niste prieteni, a venit Mosul (Ioana a considerat ca "asta de aici e foarte bine deghizat
).
Seara a venit si acasa Mosul, apoi de Craciun am fost la ai mei (alt Mos
) si pe 26 la socrii (altul).
Pe 27 ne-au venit finii in vizita., pe 28 am avut petrecerea Nadiei cu copiii iar pe 29 cea cu familia ...
De Revelion am stat acasa, Nadi a adormit pe la 11,30 impreuna cu ta-su, asa ca la 12 am ciocnit eu cu Ioana un pahar de suc
.
anna-mama spune:
La multi ani, Eliza, David Andrei, Agnes, David si Bogdan!
Sa cresteti mari si sanatosi!
anna-mama spune:
Naty, nu stii cat de tare ma bucura vestile de la analize! Bravo, important e ca nu ai nimic!!! Felicitari pt micuta balerina!
Patri, sanatate multa!
Rox, Eva e o mica lipitoare, e o cuminte daca o tin in brate ![]()
O sa mai pun pozici mai tarziu
anna-mama spune:
Paula, si Vlad are dermatita de cand era bebe, ai observat la ce face bubite Bogdanel?
roxanaz spune:
Raluca, heehe ai vazut ca fuse mult zgomot ptr nimic? bine ca e totul in regula. mama ce misto cu baletul Ioanei!!! mor dupa chestiile astea. macar poze de la ziua Nadiei???
Anna hahahaha
. cam seamana fetele astea doo ![]()