Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***376***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Floric, io zic ca te ascunzi dupa casa vecinului; adica, nu cred ca Rares e motivul abstinentei; daca ai "pohta" si vrei...poti, cum spunea o reclama!

Si noi dormim cu Ian si, acum ca are o camera mare, toata lumea se simte obligata sa ma sfatuiasca "de bine" cum sa mut copilul in camera lui dar la toti 3 ne convine de minune si activitatile de "fentare a berzei" se petrec, ca la tot omu', cind doarme Ian!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Rares vad ca stie ce e aia pregatire de Craciun.

Io nu support mirosul de matze, nici nu mananc carnati si alte caltabosuri. Am ramas cu traume de cand eram mica si mergeam la taiatul porcului. Job-ul meu era sa torn apa la spalatul matzelor si sa tai chestii pentru produsele ulterioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

va las si pozele de la serbare-fulg de nea, ce sa mai nu ma asteptam sa fie asa cuminte, sa zica tare poezia si sa nu planga..atat ca a fost exagerat de caldsunt tare mandra de gradinareasa mea, care a intrat de azi in vacanta:
http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.267570703296643.71993.100001311452589&type=3

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Sa inteleg ca semeni leit cu mama ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Apai, Bebe, mamei tale nu i se potriveste deloc titulatura de "mamaie" ca e tinara si frumoasa!
Ariana e frumoasa si are o ghidusie fermecatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Neata gagici!

Vazut poze cu ghioceii la serbare, toti unul si unul Adela si Ana au niste fatuce ghiduse, mi-s dragi de mor, iar Ariana e asa de delicata si scumpica Vazut si pozele cu Rares, barbat, ce mai!

M-am stricat de ras cu Floric si barbata-su si mama

Ahh, am admirat-o si pe Sympli cu noua freza, arata ca o pustoaica

Ina, vrem sa vedem ce-a iesit, sunt sigura ca esti priceputa si la design de interior, nu numai vestimentar

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Apai, Bebe, mamei tale nu i se potriveste deloc titulatura de "mamaie" ca e tinara si frumoasa!
Ariana e frumoasa si are o ghidusie fermecatoare!

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis
multam fetelor, insa mama mea e mamaie Nina, ailalta e socrela.
asa tanara o vedeti voi?ea i-a executat rokita Arianei si coiful, ca-l decupase fi-mea ieri dimi, si l-a reparat bine de tot

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Admirat pozele cu gradinari, imi plac tare mult. Sa va traiasca si sa petreceti frumos cat mai multe serbari. Emotionante petreceri.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503
http://www.youtube.com/watch?v=PWXigjFm4TM&feature=player_embedded

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Ce poze minunate am vazut de la serbari Imi pare chiar rau ca David nu mai merge la gradi.

Bianca ce tare este filmuletul

Floric pozele tale nu stiu de ce, dar nu reusesc sa le vad...

Olga, mamica lui David iepurasul si 31+

Mergi la inceput