Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***376***
Raspunsuri - Pagina 12
olishka spune:
Mi-am uitat la munte fondul de ten si abia mi-l cumparasem
Tocmai acum cand am nevoie de finante 
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
31+
olishka spune:
Si inca o veste...care nu cred ca va intereseaza, dar ipartasesc cu voi bucuria
...mi-a venit colostrul
O sa am laptic pt bebe 
Maine merg la dr si eu am uitat sa-mi fac analizele. De fapt le-am tot amanat caci am zis ca-s programata mai tarziu si cand m-am uitat in calendar...O merg maine dimineata totusi sa vad daca imi face la urgenta. Abia astept sa-l vad pe bebe, caci nu l-am vazut demulticel. Cred ca s-a facut baiat mare 
si
31+
denisamada spune:
Oli, am vazut pozele... nu esti Alba-ca-Zapada, esti Zana buna. 

Tare ma bucur ca te cunosc. ![]()
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
simplyana_m spune:
Salut!
Ceee, poze frumoaseee!!!
Si excursionistii mari si mici
, si sarbatoritorii de la serbari (Dodo 
), si copiii Olgai, si de suflet
(mai, dar FRUMOSI copiii astia, bietii si dragii de ei), si de sange
, toti niste frumosi!

Freza mea, nu pot nici sa o documentez, ca am um om mic prin preajma, care pandeste aparatul foto, ca sa-l smulga si sa-l butoneze, si nici sa o explic pe vremea asta, pt ca s-a intamplat dintr-o "convulsie" urmatoare episodului meu panicos, dupa care am inceput sa ma tooot tund, cateva zile la rand, tot cate 2mm de par, asa, pana n-am mai avut ce tunde, si am nivelat cu masina. Va trebui sa ma credeti pe cuvant
.
Ela, 

.
Kea
, si noi am avut o epoca a putzei, care a coincis mai mult sau mai putin intamplator cu despamperizarea, de se oripilase socrela asta vara, ca "ai ei n-aaaaau facut asa niciodata, nici n-o atingeau"
, in conditiile in care fiu-sau de mi-e sotz, si acum isi mai odihneste mana prin zona, gen Al Bundy, cand n-are spectatori
. Si cand, iritata de atata "vaaaiiii, nuuu-i voieeee!!!!", i-am zis de fiu-sau, a replicat: "pai o fi invatat pe la scoala, pe unde s-a dus...acasa NU!" ![]()
![]()
![]()
Ma rog, ce vroiam sa zic e ca faza a trecut de la sine in cateva luni...sa zic 3-4. Acum n-o mai baga in seama. Eu mai interveneam, cand o chinuia prea tare, cu cate un "nu mai tot pune mana, mami, ca-i faci buba si apoi te doare", dar fara vreun efect. Asa ca, relax!
Olga, ca si cadou pt fratior si cumnatica, imi vin in minte: aparat foto/ceas pt el, robot de bucatarie/masina de cusut pt ea. Numai ca astea ar fi cam prea consistente pt cum cred eu ca e de greu incercat bugetul vostru in aceasta perioada, asa ca...poate un album frumos cu icoane ori Erminia Picturii Bizantine pt el, si o carte de bucate (ori de cusut, ori de gradinarit, ceva ce o pasioneaza sau relaxeaza) frumos ilustrata pt ea?
http://www.lucamic.blogspot.com/
denisamada spune:
Simply, te salut... la ceas de seara! 

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
simplyana_m spune:
Aaaa!! Mada, BU-HU-HU!!!!
N-ai idee de cand imi doresc sa te sperii!!![]()

http://www.lucamic.blogspot.com/
olishka spune:
Mada ![]()

Simply nu ma intereseaza, dar sa faci bine sa pui macar o poza, caci eu sunt atre curioasa
Multumesc de ideile pt cadou, dar:
- aparat foto pt el: au unul, mai amarat ce-i drept dar face poze bune , dar si unul bun de tot coooostaaaa si depaseste bugetul
- ceas pt el: nu cred ca ar purta, clar nu
-in nici un caz nu vreau sa-i iau nimic gen robot de bucatarie sau alti roboti de casa. ea saraca este satula de atata treaba (imagineaza-ti sa hranesti zilnic 8 copii, sa-i duci la scoala/gradi, sa faci curatenie, sa-i ajuti la teme etc - are ajutoare, dar tot ii este greu). Vreau sa-i iau ceva doar pt ea.
-icoane in nici un caz nu vreau sa-i iau caci de-acestea tot primeste mai mereu, iar eu vreau sa-i iau altceva. Icoane are o gramada si acasa si la biserica ![]()
-carte de bucate sau cusut/ gradinarit clar piza caci asta nu o mai relaxeaza pe ea 
Greu asa-i?
dar iti multumesc din suflet ca ai incercat 
si
31+
olishka spune:
Fug la culcare, caci este o ora cam indecenta, iar maine am atata treaba de nu stiu de ce sa ma apuc mai intai.
Noapte buna!!!!
si
31+
olishka spune:
Stati ca mai imi sta ceva pe creier 
AlexAndra zi-mi te rog ca functioneaza chitara si merge bine. Dar te rog sa nu ma minti ![]()

Si anul trecut am dat-o in bara, tot cu bateriile
Promit la anul sa fiu mai atenta!!!
Gata, noapte buna!!!
si
31+
novus spune:
Neata !!!
Eu sunt cam zombie pt ca aseara Ada s-a culcat pe la 19 si azi noapte pe la 01 s-a trezit si ne-am dragalit pana pe la 04
, dar sunt bucuroasa ca nu a mai facut temperatura, ii mai curge nasul doar dar e tare bine dispusa !!
Poftiti la o cafea !!
Inapreda, pe unde esti ??
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)