Strumfi & prichindei iulie-august 2011 (29)
Raspunsuri - Pagina 19

anca-28 spune:
Buna seara
Noi azi am avut serbare la Sefi, a fost foarte frumos, tare dragalasi sunt copiii astia.De vreo 2 ore citesc ce s-a scris dar nu prea am retinut. Sunt cam obosita, nu stiu cand o sa-mi revin.Noi am avut un week-end plin, a murit un unchi de al meu si ieri am fost la priveghi si azi la inmormantare a fost doar sotul eu am mers la serbare. La mine cred ca e primul an cand nu reusesc sa fac curatenie generala, dar asta e, nici chef nu prea am. Maine mi-am propus sa merg la cumparaturi sa termin cu cadourile pt fete si pt masa de Craciun.De pregatit nu stiu cat de multe voi reusi sa fac pt ca sotul meu sambata lucreaza pana la 7 seara si voi fi singura cu fetele toata ziua dar vreau sa fac: cozonaci, salata beof, sarmale si sa vedem daca reusesc mai multe. la toate fetele.

LORIALEX spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Babylicious Salutare fetelor. Noi am fost in week-end la parintii mei in provincie, si de azi am inceput sa fac ceva curatenie prin casa, asa ca ma iertati de nu dau des pe aici. Dar va pup pe toate si va iubesc pe toate, si in caz de nu ne mai auzim pana pe 24, va urez Craciun plin de lumina si veselie in noua formula :) Pupici Oana mamica super-fericita de ![]() |
Bravo!Si sa inteleg ca a-ti primit deja cadourile???
Curatenie....eu anul asta fac doar strictul necesar:aspirat,sters praful,curatenie in bai si ...atat!Ma pastrez pentru facut mancare ca nu pot zau sa fac tot!

Spor la treaba si multumim pentru urari!

Noi va uram pe 24

Loredana
mamica fericita de

http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

alexia_ada spune:
asa...
Andra te rog eu mult sa nu iti mai faci astefel de probleme de intoarcere , cum a spus si Ilida altele sunt de bifat la 4-5 luni , pupicei
Pufi felicitari pentru noua tunsoare !! abia astept sa vad poze cu tine
Felicia , nu stiu daca am mai spus dar oricum repet FELICITARI pentru Bitzu !!!Ai un copil cu o mare personalitate !
Navicula f interesanta ideea cu ramele foto , cred ca pun si eu in practica abia astept sa vad poze de la serbare
Lulusor dar ce v-ati mai plimbat , bv voua Dermatita asta de la ce se face ? Felicitari pentru kg si inaltimea de la 4 luni
Ruxiii si eu abia astept etapa cu supa , sunt tare curioasa daca o sa ii placa dar din ianuarie asta ,pupicei tizo
Ramo pupam dulce pe iustin si la multe lunita pentru ieri
Lisssa felicitari pentru Ana ai un copil adorabil
cu siguranta si Filip o sa fie cel putin la fel
la multe luni pentru ieri , cu scuzele de intarziere Bv pentru rezultatele de la doctor !
Oxionivacanta placuta sa aveti la bunici
Glina esti tare simpatica, zau , deci scoli omul din morti cu starea ta , cat despre soacra f bine, conteaza cand si cum sa intervina ...unele nu prea stiu asta
Andra cine a scris cartea de o citesti acum ? pare foarte interesanta din ce povestesti
Anaemi cu post sau fara post eu tot nu am chef
Alymih felicitri pentru rezultatele lui Ianis !O sa fie mai bine acum cu noptile dormite
Mady felicitari pentru strumf
Crispy sanatoasa sa fie Andra , asta este important , poate este asa slabuta si din neam, si gena are un cuvant de spus
Roberta deci wow ! felicitari lui Gabriel , ce baiat inalt ai !! si un mare bv pentru dintisor, tare mult as vrea sa fie urmatorii fara strigate si urlete .
Loredana bv tie ca ai reusit cu cadourile, eu nici macar nu m-am apucat sa caut , apoi sa le termin , rusine sa imi fie
ps; acum am vazut la domnisoara jos in fata in partea dreapta o umflatura dar pe interiorul gingiei , deci clar un dintisor vrea sa isi faca aparitia...cam cat dureaza pana iese ??
va pup si ma mut si pe fb sa ma delectez la poze si sa mai pun si eu 1-2

Gliana spune:
Anca, pai Iusti cu Stefy se joaca cu Natalia, iar tu faci papa buuuunnn
alexia....Vai ce rau imi pare de bolfosica mica cu dintii, asa tare o doare , mititicaaa draga...:(((
Dar te rog, ai rabdare si roaga-te sa ai nervii tari, gandeste-te ca ei ii este si mai rau pt ca o doare:(((
Baby draga, sarbatori cu bine sa ai alaturi de printesa mica
Lori, ai dreptate , suna bine ca la inceput trebuie completat cu laptic, nu m-am gandit prea mult cand am spus
Miha mea
Fetelor, nu prea dati pe aici, se vede ca vin sarbatorile si este treaba. Eu visez doar la bunatati, de Craciun nu fac mai nimic, o supa si poate o piftie/racitura si pa. Mergem la parinti sin din partea mea si din partea lui asa ca....papam acolo. La curatenie am o fata care-mi vine o data pe saptamana si face ea tot.
Visez la cozooonaciiii...sper sa faca mama
Puiu a adormit acuma dupa baie, ma duc si eu la
pup si o noapte usoara tuturor

anca-28 spune:
citat din mesajul lui LORIALEX Curatenie....eu anul asta fac doar strictul necesar:aspirat,sters praful,curatenie in bai si ...atat!Ma pastrez pentru facut mancare ca nu pot zau sa fac tot! ![]() Spor la treaba si multumim pentru urari! ![]() Noi va uram pe 24 ![]() Loredana mamica fericita de ![]() ![]() http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png |
Cam asa voi face si eu doar strictul necesar in functie de timp.

crisspy spune:
Anamaria si eu
Roberta parca nu-mi vine inca sa o diversific, mi se pare atat de mica. Razvi a mancat numai LP si l-am diversificat pe aproape de 5 luni, Andra a fost pe LM aproape 3 luni si ma gandeam si la ea sa incep la fel. Insa daca tot persevereaza in greva foamei o sa vb cu pediatrul sa vedem daca si ea ne recomanda diversificarea.
Gliana cum am zis mai sus, a fost pe LM pana aproape de 3 luni dupa care am trecut-o pe bibe ca plecam la servici si asa a renuntat si tzitzi si laptele meu muls. Acum ii dau Lactana de la Topfer, am incercat si NAN si Aptamil si Hipp organica si nu a vrut nici unul. Asta i-a placut cel mai mult.
Asa stiu si eu de la Razvi ca mesele solide la inceput se completeaza cu lapte pana la cantitatea pe care o manca bebe normal la masa respectiva.
Alexia imi pare rau sa aud de Ruxi ca are probleme cu dintisorii, sper sa iasa repede sa scapati de dureri.
Noi avem noroc ca e mami la noi si o sa gateasca ea de Craciun...din pacate e primul Craciun fara tati asa ca nu o sa mai fie ca inainte.
Va va las ca ma striga cel mare
Crisspy, fericita de
Razvi si
Andra - Maria

anca-28 spune:
citat din mesajul lui Gliana Anca, pai Iusti cu Stefy se joaca cu Natalia, iar tu faci papa buuuunnn ![]() mamica fericita a doi copii minunati ![]() ![]() |
Parca vad ca atunci le apuca ceva si nu vor sa stea cu Natalia, vom vedea.

LORIALEX spune:
citat din mesajul lui alexia_ada asa... Andra te rog eu mult sa nu iti mai faci astefel de probleme de intoarcere , cum a spus si Ilida altele sunt de bifat la 4-5 luni , pupicei ![]() Pufi felicitari pentru noua tunsoare !! abia astept sa vad poze cu tine ![]() Felicia , nu stiu daca am mai spus dar oricum repet FELICITARI pentru Bitzu !!!Ai un copil cu o mare personalitate ! Navicula f interesanta ideea cu ramele foto , cred ca pun si eu in practica ![]() ![]() Lulusor dar ce v-ati mai plimbat , bv voua ![]() ![]() Ruxiii si eu abia astept etapa cu supa , sunt tare curioasa daca o sa ii placa ![]() ![]() Ramo pupam dulce pe iustin si la multe lunita pentru ieri ![]() Lisssa felicitari pentru Ana ![]() ![]() ![]() la multe luni pentru ieri , cu scuzele de intarziere ![]() Oxioni ![]() Glina esti tare simpatica, zau , deci scoli omul din morti cu starea ta ![]() ![]() Andra cine a scris cartea de o citesti acum ? pare foarte interesanta din ce povestesti Anaemi ![]() ![]() Alymih felicitri pentru rezultatele lui Ianis !O sa fie mai bine acum cu noptile dormite ![]() Mady felicitari pentru strumf ![]() ![]() Crispy sanatoasa sa fie Andra , asta este important , poate este asa slabuta si din neam, si gena are un cuvant de spus ![]() Roberta deci wow ! felicitari lui Gabriel , ce baiat inalt ai !! si un mare bv pentru dintisor, tare mult as vrea sa fie urmatorii fara strigate si urlete . Loredana bv tie ca ai reusit cu cadourile, eu nici macar nu m-am apucat sa caut , apoi sa le termin , rusine sa imi fie ![]() ps; acum am vazut la domnisoara jos in fata in partea dreapta o umflatura dar pe interiorul gingiei , deci clar un dintisor vrea sa isi faca aparitia...cam cat dureaza pana iese ?? va pup si ma mut si pe fb sa ma delectez la poze si sa mai pun si eu 1-2 ![]() |
Pup printesa iubita si sper sa iasa cat mai repede si sa treaca buba

Loredana
mamica fericita de

LORIALEX spune:
citat din mesajul lui Gliana Anca, pai Iusti cu Stefy se joaca cu Natalia, iar tu faci papa buuuunnn ![]() alexia....Vai ce rau imi pare de bolfosica mica cu dintii, asa tare o doare , mititicaaa draga...:((( Dar te rog, ai rabdare si roaga-te sa ai nervii tari, gandeste-te ca ei ii este si mai rau pt ca o doare:((( Baby draga, sarbatori cu bine sa ai alaturi de printesa mica ![]() ![]() Lori, ai dreptate , suna bine ca la inceput trebuie completat cu laptic, nu m-am gandit prea mult cand am spus ![]() Miha mea ![]() ![]() ![]() Fetelor, nu prea dati pe aici, se vede ca vin sarbatorile si este treaba. Eu visez doar la bunatati, de Craciun nu fac mai nimic, o supa si poate o piftie/racitura si pa. Mergem la parinti sin din partea mea si din partea lui asa ca....papam acolo. La curatenie am o fata care-mi vine o data pe saptamana si face ea tot. Visez la cozooonaciiii...sper sa faca mama ![]() ![]() Puiu a adormit acuma dupa baie, ma duc si eu la ![]() pup si o noapte usoara tuturor ![]() ![]() ![]() mamica fericita a doi copii minunati ![]() ![]() |
Te pup draga mea si te apreciez ff mult!
Cat de cozonaci,eu i-am comandat si-s asa buni ca abia-i astept

Auzi,da' nu poti sa arunci si aici o bucata de sorici ca tare mi-e pofta si nu gasesc NICAIERI

Loredana
mamica fericita de

alexia_ada spune:
citat din mesajul lui Gliana Anca, pai Iusti cu Stefy se joaca cu Natalia, iar tu faci papa buuuunnn ![]() alexia....Vai ce rau imi pare de bolfosica mica cu dintii, asa tare o doare , mititicaaa draga...:((( Dar te rog, ai rabdare si roaga-te sa ai nervii tari, gandeste-te ca ei ii este si mai rau pt ca o doare:((( Baby draga, sarbatori cu bine sa ai alaturi de printesa mica ![]() ![]() Lori, ai dreptate , suna bine ca la inceput trebuie completat cu laptic, nu m-am gandit prea mult cand am spus ![]() Miha mea ![]() ![]() ![]() Fetelor, nu prea dati pe aici, se vede ca vin sarbatorile si este treaba. Eu visez doar la bunatati, de Craciun nu fac mai nimic, o supa si poate o piftie/racitura si pa. Mergem la parinti sin din partea mea si din partea lui asa ca....papam acolo. La curatenie am o fata care-mi vine o data pe saptamana si face ea tot. Visez la cozooonaciiii...sper sa faca mama ![]() ![]() Puiu a adormit acuma dupa baie, ma duc si eu la ![]() pup si o noapte usoara tuturor ![]() ![]() ![]() mamica fericita a doi copii minunati ![]() ![]() |
am inteles ca durerile astea de dinti un om mare nu le-ar putea suporta ....eu stiu daca este adevarat , cert este ca sunt epuizata, acum a adormit si ea ...sa speram ca pana dimineata

te pup si o noapte linistita si tie