Strumfi & prichindei iulie-august 2011 (29)
Raspunsuri - Pagina 15

navicula spune:
Ma duc sa fac curat ca la 4 avem serbare si vine buni sa stea cu Luca, si mi jena sa am casa vraiste mai ales cu copil cuminte. la toata lumea

Gliana spune:
Desi nu am asa lapte in exces mi s-a inrosit sanul stang, am mai patit de doua ori, am pis gheata si a trecut, sper si acum sa treaca. Iar am cumparat pastile pt stimularea lactatiei, Galafor si inca ceva cu Mami ...nu stiu cum, am uitat. Beau ceai de ma duc la baie mereu, ce ma enerveaza , ma gandesc ca daca nu as bea ceai+ pastile mi-ar seca tzatzele astea , mama lor. Bine a spus cineva ca nu conteaza marimea pt a avea lapte. Sa va mai fac sa radeti...la barbati cica nu conteaza marime, ci viteza....
De cateva zile ma doare capul si nu de la lipsa, ca sunt la zi, dar undeva intr-un punct parca ma frige, am mai patit si mai demult dar nu am fost la medic. Ce o fi, habar nu am, parca imi este si frica sa ma duc la dr.
Sper sa treaca si sa nu fie ceva nasol...

anda82 spune:
Gliana, chiar am ras.Legat de durerea de cap nu stiu ce sa-ti spun.Dar sa povestesc o faza intre fostii mei colegi de munca.Vine o colega de dimineata (trebuia sa plecam intr-o delegatie)cu o fata contorsionata de durere si ne spune ca o doare rau capul, la care soferul ii spune:"Dar mai ...............si tu , ca d-asta te doare"

anda82 spune:
Fetelor, cand am fst ultima data la pediatru mi-a spus sa pun fata cat mai mult intre perne.Am inceput sa o pun sta ea 5-10min, apoi se impinge pe spate si se da in jos.E normal?
In ultimele zile am stat cu ea acasa ca a fst bolnavioara si nu eram in stare de nimic dc ieseam din casa, si mi se pare ca doarme cam mult ziua...inainte nu dormea asa.Cam pana 23, doarme in reprize vreo 7 ore.Mi se pare ciudat ca ea nu prea dormea ziua.Febra nu are, e vesela cand se trezeste.
Inca nu am iesit din casa, desi imi propusesem...dar ploua si e cam deprimant.

madybulancea spune:
heeeiiii deci azi 4 luni si 1 sapt avem 7600,66 cm si ne-am intors de pe spate pe burtica.....uraaaaaaaaa!!!!

Gliana spune:
Anda, toti copiii se imping asa, al meu tot o face. Cu dormitul....nu stiu, o fi din cauza ploii. Nu cred ca are ceva copilul rau.

adra_bell spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda82 Fetelor, cand am fst ultima data la pediatru mi-a spus sa pun fata cat mai mult intre perne.Am inceput sa o pun sta ea 5-10min, apoi se impinge pe spate si se da in jos.E normal? ![]() In ultimele zile am stat cu ea acasa ca a fst bolnavioara si nu eram in stare de nimic dc ieseam din casa, si mi se pare ca doarme cam mult ziua...inainte nu dormea asa.Cam pana 23, doarme in reprize vreo 7 ore.Mi se pare ciudat ca ea nu prea dormea ziua.Febra nu are, e vesela cand se trezeste. Inca nu am iesit din casa, desi imi propusesem...dar ploua si e cam deprimant. |
da, e normal
cat doarme noaptea? daca o culci la 23 n-as crede ca-i prea mult cat doarme peste zi

AlyMih spune:
citat din mesajul lui Gliana Da, asa se mai spune, numai ca eu sunt la zi :))))))))))))))))) mamica fericita a doi copii minunati ![]() ![]() |

adra_bell spune:
citat din mesajul lui madybulancea heeeiiii deci azi 4 luni si 1 sapt avem 7600,66 cm si ne-am intors de pe spate pe burtica.....uraaaaaaaaa!!!! ![]() ![]() ![]() Mami de Razvan si Rares |
felicitari!