Floricele de liliac de mai-iun 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 20
tigruta spune:
Rocsy da vii puternic din urma, deja 17 saptamani??
Ce nasoala faza, dar nu ai putea sa mergi la altcineva, daca nu mai ai rabdare pana la morfo??
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si
24+ 
arturicii spune:
Hello, daca aveti chef de o portie de ras va invit sa rasfoiti aici
Rocsy, imi pare rau de dr ta, sper sa nu fie grav; iar ptr tine iti tin pumnii sa obtii rapid o alta programare ca sa afli ce surpriza ai in burtica.
Nati, 

Ma bucur sa stiu de voi.
La retete de-astea nu ma bag pana nu ma refac dupa esecul cu ... gogosile de ieri.![]()
Tigruta, azi dimineata la 5 Sabina vroia sa manance iaurt! Insa nu m-am ridicat sa o servesc, am reusit sa adormim la loc.
Sambata am fost la piscina si tanara domnita a refuzat categoric sa ma lase sa o mai tin. Asa ca a plutit ca o ratusca pe apa ajutata de aripioare doar.
tuturor
cris_09 spune:
Artu de unde ai stiut ca am citit ieri subiectul ala?
Imi poti vedea activitatea?![]()
Ce super ca ai dus-o de micuta pe Sabina la bazin,as fi vrut sa-l duc si eu pe Sebi,dar mi se pare scump pentru copii sub 3 ani,de la 500-600 lei pe luna
S-a facut mare buburuza,este tare scumpa,cum asculta povestea lui buni
Va pupam
Cris
,mami de Sebi,copil poznas
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
cris_09 spune:
R_ocsy lasa supararea,poate ca azi ar fi stat bebe cu spatele la voi si nu ati fi vazut nimic.![]()
Daca sunt seriosi te reprogrameaza repede,daca nu,fa o eco in alta parte
Tigruta,miezosul nu se trezeste sa ramana fara somn,insa este destul de matinal,la maxim 8 e in picioare(se culca la 22)![]()
Cris
arturicii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_09 Artu de unde ai stiut ca am citit ieri subiectul ala? ![]() Imi poti vedea activitatea? Ce super ca ai dus-o de micuta pe Sabina la bazin,as fi vrut sa-l duc si eu pe Sebi,dar mi se pare scump pentru copii sub 3 ani,de la 500-600 lei pe luna ![]() S-a facut mare buburuza,este tare scumpa,cum asculta povestea lui buni ![]() Va pupam ![]() Cris ,mami de Sebi,copil poznas ,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010 |
habar nu am e ai facut tu ieri
dar am facut si eu acelasi lucru
Noi avem piscine de cartier si au anumite intervale de timp cand intra cine vrea, gratuit; cursurile se platesc
Insa din experienta cu baietii nu recomand cursuri pana spre 6 ani; Pana atunci suntem si noi ca si mame capabile sa "invatam" pruncii cu apa.
Am dus baietii in Bucuresti la Floreasca o vara intreaga ZI de ZI cate o ora si nu s-a lipit nimic de ei (ma refer la curs, da, nu la balaceala cu mine); aveau 4 ani si jumatate.
Am reinceput cursurile de la nivelul 1 cand au implinit 7 ani si acum, un an mai tarziu, au ajuns la nivelul 7 din zece! (!) si au ca target personal nivelul 10 pana cand implinesc 9 ani.
Asa ca pe Sabina o acomodez eu cu apa pana pe la 6 ani apoi dam startul la cursuri dar nu intensiv ca la baieti ca sa n aiba fata spatele prea lat
Ma bate gandul sa o pun si pe patine de gheata curand, tot cu mine, nu cursuri.
Singurul sport pe care il vad necesar cu curs de pe la 3-4 ani este gimnastica.
Ioanact spune:
tigruta aerosoli le fac cu 2 ml de ser fiziologic si 1 ml de dexamed.
Nu stiu cum e sa se trezeasca si sa nu adoarma , nici nu vreau sa stiu. ![]()
Se m trezea si Justina m demult, pe la 22-23 , dar se culca la 18-19.
Acum tot asa o culcam, uneori ajungem si la 20, in serile cand ii facem baie..si depinde de cat doarme ziua.
Dimineata e si ea matinala: 7:40-8, insa avut si dimineti cand se trezea la 8:30.
Depre CIC: cred ca o sa iei CIC pt primul copil, pana face doi ani, apoi in continuare pt al doilea bebe.
Ai pierde lunile de cand nasti pana face primul copil doi ani.
Dar nu stiu sigur cum mai e acum.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
NicoletaB spune:
Neatzaaaaaa!
A venit zapadaaaaaa! Toti brazii mei erau pusi la pamant. Sper sa revina pe pozitie si sa nu ramana incovoiati!
Rocsy- fa programare in alta parte si spune-ne ce ascunde burtica!
O zi frumoasa fetelor!
cris_09 spune:
Neataaaaaaa!
Cafeluta este servita!
Cris
r_ocsy spune:
Ninge 

... voi va bucurati , eu m-am saturat de atata zapada !
Pregatesc un nou capitol !
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si
17 +
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."