Floricele de liliac de mai-iun 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 14
R.Cata spune:
Am scris, dar s-a stersssssss. 
Ziceam ca doar la ore de-astea inaintate apuc sa mai scriu, ca iar mi-a adormit la 11.
Alina, distrctie placuta la munte. Si eu vorbeam cu sotu ca poate ajungem un we sa vada si Miru zapada si sa ne dam cu sania. De fapt sa se dea ei, ca eu o sa ma uit. Dar mai vedem, resursele sunt limitate.
Miha, ma duc la chirurg pt ca Miru are coalescenta de labii mici. Si pediatra mi-a recomandat consultatie la chirurgie. Sunt cu inima cat un purice de acum!
Elena, felicitari pentru baietel! Sanatate multa lui Luca. Si sa nu treaca raceala la tine!
Zguby, bine-ai revenit si tu! Bravo fetelor, umpleti randurile si paginile pe aici, ca odinioara!
Va pup!
Seara buna!
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
31+ 
NicoletaB spune:
Neatza!
cafelutza e gata!
Zgubby- esti cea mai tare cu atatia apostoli
. Bine ai revenit pe forum, mai asteptam vesti despre nazdravani!
Elena- sa inteleg ca e si bb3 in plan?
Alina- iti trimit pe mail poze cand le descarc din aparat. Nu pot incarca de la scarbiciu poze pe diverse site-uri de profil. Nici poza la avatar nu pot pune de pe laptop. Mihaita a avut un costum de schi cumparat de soacra-mea de la Intersport, iar in momentul in care cadea, nu se mai putea ridica din cauza ghetelor si a costumului. Era ca un robotel! Nu prea a fost incantat de sanie... S-a rasturnat de 2 ori si a picat cu fata in zapada....Daca se intampla acelasi lucru cu mine sau cu taica-su se prapadea de ras...
Crisssssss-iesi din ascunzatoare!
Nanaaaaaaa- totul bine pe la voi?
cris_09 spune:
Neataaaaaaaaaa!
Extra coffe azi![]()
Woooow,o sa lipsesc mai des,ca sunteti mai vorbarete
Ieri a fost ziua sotului si nu am mai plecat la munca
,nu am petrecut,dar am vrut sa lenevim in 3
, Zguby ai fost cea mai tare,credeai ca sunt ocupata cu serviciul si eu mancam pizza in varful patului.
Oricum,sa stiti ca nu am stat degeaba,cat am apucat a intru pe net,am adaugat burtici la listuta,daca am uitat pe cineva,sorry,sa anunte si actualizam.Sau poate se mai simte cineva 
![]()
Alina distractie placuta sa aveti
,noi nu am vazut anul trecut muntisorul(anul asta nici de atat)si tare mai sufar.
Tigruta nu cred ca vrei sa stii dupa ce criterii am cautat noi numele.Iti zic totusi,sa nu-l poarte si altcineva din familie/cunoscuti(am o vecina careia i-a ramas numele "Elena lu' Mirela-ea-Elena,mama-Mirela),sa nu fie prea la moda(gen sa se intoarca 10 copii in parc cand il strigi),sa nu fie prea deosebit,sa nu fie prea banal...si altele....
Remy copii mici,infofoliti,zgribuliti care atipesc,apoi iar se trezesc vad dimineata in tramvai,probabil ii duc parintii la cresa/gradi...tare mila mi-e de ei,la ora aia ar trebui sa fie cu plapuma pana la nas,la caldurica
Rcata bafta la doctor,sa nu fie nevoie de interventie sau ceva
Azi sunt la sapa,cu ochii pe voi
Cris
,mami de Sebi,copil poznas
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
cris_09 spune:
Rocsy am vrut sa te adaug si pe tine cu
dar am zis sa mai astept de dragul de a fi oficial
Hi hi hi...![]()
Cris
discordia spune:
Neata!
Ce faceti?
Vad ca aveti planuri de munte, foarte frumos, noi nu o sa ajungem din motive financiare, ma multumesc ca a fost Claudia la Slanic in decembrie, poate de la anul o sa ne mobilizam si noi,
Cris, la multi ani sotului, sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata.
Nico, dar daca ai posbilitatea sa il lasi pe Rares cu bunica, de ce nu mai astepti pana mai creste? Eu m-am gandit sa il dau pe Dragos la anul, in toamana, cand o avea 3 ani si 4 luni.
Referitor la nume, nu ma bag, noi am ales numele copiilor asa pe ultima suta de metri, chiar nu am idee deoarece sunt atatea nume frumoase![]()
r_ocsy spune:
Salut !
Hai ca am astazi putin timp liber, de maine avem musafiri
.
Remy : au ajuns morcovii lui Nicoleta la voi ? Tare plimbaciosi mai sunt
. Da , la inceput am acceptat mai greu ideea bebe nr. 2 .... intre timp, asa cum au spus fetele , am depasit faza sau cel putin m-am obisnuit cu ideea ![]()
Rcata : iti tinem pumnii ca sa fie totul bine 
Cris : mai da ce harnicuta ai fost, iti multumim ca ne-ai trecut in listuta
... si din cate am vazut mai avem o graviduta printre noi, pe Veronica ![]()
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si
16 +
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_09 Rocsy am vrut sa te adaug si pe tine cu dar am zis sa mai astept de dragul de a fi oficialCris ,mami de Sebi,copil poznas ,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010 |
hihihi .... mai asteptam , mai asteptam
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si
16 +"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui r_ocsy Salut ! Cris : mai da ce harnicuta ai fost, iti multumim ca ne-ai trecut in listuta R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 16 +"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina." |
Cris
tigruta spune:
Asa de frumos ninge aici..ca in povesti..si noi stam in casa

Oricum Luca doarme si cred ca il urmez si eu ca ma simt atat de obosita 
Nico daca as stii ca e fetitza as avea in plan si bb3, dar nu e exclus..oricum chiar daca va fi, va fi mult mai incolo..tati nu mai vrea..
Cris am si eu criterii de astea pt nume![]()
Rcata sper sa primesti vesti bune de la chirurg..
Mi-e somn ca nici nu stiu ce mai voiam sa zic..dar revin mai tarziu
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si
23+ 
NicoletaB spune:
Pe fi-miu l-as mai tine cu maica-mea. Datul lui la gradinita va fi in functie de cum va evolua cu vorbitul. Daca pana in toamna nu incepe sa devina mai vorbaret, ma gandesc ca l-ar ajuta gradinita. Daca isi da drumul la vorbit il pot lasa si pana la 3 ani, caci la cum sforaie el pana la 8.30-9 cu gradinita nu-i mai pot garanta acelasi program de somn.
Cata- tinem pumnii sa fie bine cu cea mica!
De felicitat alte burtici, ma abtin pt moment, caci mi-a mai fost interpretata buna vointa cu rea vointa!
Cris- deci ieri ca in bancul arhicunoscut nu a fost vreme de plecat de acasa...
Sa-ti traiasca sotiorul!