Floricele de liliac de mai-iun 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 11

NicoletaB spune:
 Neatza!
Dau cafelutza!
Mary-insanatosire grabnica!
Cris-lasa munvca ca nu face bine la sanatate si hai la o cafea!![]()
Artu- tu ai domnisoara si ele sunt mai manierate decat baietii, zic eu atotcunoscatoarea
. Si al meu le rasfoieste, le citeste pe limba lui, dar la final daca vede ca ceva e sensibil la cartea aia, isi manifesta forta asupra ei. asa ca trebuie sa veghez asupra lui si sa fiu atenta atunci cand ii dispare placerea de a "mai citi" sa fiu pe faza sa i-o iau.
In Carrefour cica sunt reduceri 20% la cartile pt copii, dar ce am vazut eu aseara era vax albina. Mai mult reclama....
O zi frumoasa fetelor!

cris_09 spune:
 Neata
Uitati www.casutacupersonalizari.ro/poze/produse/217_poza_1220541959.jpg" target="_blank">aici cafeaua
Nico ai dreptate,si conform cartii pe care o citesc,"cum sa fiu o mama buna pentru fiul meu" ,fetele sunt mai manierate/delicate decat baietii.Iar intre 2 si 3 ani,realizeaza si ei asta.![]()
Artu ce haiosi sunt toti 3 la yoga![]()
Mary
 sa te faci bine repede
Cris
,mami de Sebi,copil poznas
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

R.Cata spune:
 Buna fete cucuiete!
Raspund prezent cu intarziere pentru ca ma simt mai tot timpul obosita si "chefless" :)
Mary, recuperare rapida! Sper sa nu te supere intrebarea, dar tu esti Sorana de pe FB? Sau Onana e Sorana? Eu inca mai fac incercari sa asociez nikurile de aici cu numele de pe FB si nu reusesc!
Sunt putin suparata, Am aflat ca Miruna are infectie urinara cu E Coli. Nu stiu dc swa-i dau antibiotic sau nu. Iar acum 2 zile mi-a facut alergie alimentara si avea niste pete pe ea, de initial am crezut ca face vreo boala de-a copilariei. Si se umflase la fata si ochi, de parca nu mai era ea.
In rest sunt bine, am fost vinerea trecuta la eco. D-soru era mai mare cu cateva zile, dr a zis ca am si mai mult lichid. Dar nu stiu dc e de bine sau de rau. Eu sper sa nasc la fel de usor ca si data trecuta. Apropo, ce stiti de Spitalul Pantelimon? Am auzit ca e spital baby-friendly cel putin cu numele. 
Aaaaa, referitor la nume: sigur al doilea nume e Stefan iar primul avem de ales intre Calin, Cezar, Codrin sau Carol. Deci a picat varianta cu initialele M si I.
Va pup si va doresc o zi usoara si un we plin de zapada (ca cica trebuie sa apara si pe la noi)
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
26+ 

Onana spune:
 Buna!!!! 

Daaa, cred ca a trecut ceva timp de cand n-am mai scris aci..si tot zic sa mai intru, sa mai scriu, dar efervescenta mare e pe FB, acolo intru intai si aici...mult mai rar. Dar ca sa clarificam, Cata, Onana = Sorana![]()
![]()
Despre noi, ce sa zic, baietii cresc de ma tot intreb cand s-au facut asa mari, stiu atatea, povestim atatea...Matei cu gradi, cu pasiunea lui pt muzica, pt dinozauri, pt planete, pt geografie (aici cred ca ne mosteneste cu calatoriile
) e tot mai glumet in ultima vreme, perlutze peste perlutze, e minunat. De cand l-am operat de polipi, slava Domnului, nicio otita. Sper s-o tina asa.
Tudor, si el a crescut mult, spune multe cuvinte, leaga cate 2, il imita in toate pe Matei, e ff haios. Chiar ma gandeam, Matei stia mult mai multe lucruri invatate de la mine, cand era de varsta lui Tudor, pt ca aveam timp si mai mult chef sa stam intruna cu carticele, joculete, cantecele, etc..iar Tudor a invatat multe de la Matei, de-ale lor, daca eu n-am mai putut sa ma ocup asa mult de el. E drept ca e mereu cu ochii pe Matei, incearca din rasputeri sa prinda tot, sa fie la nivelul lui in toate. Vrea Matei sa manance, fix atunci i-e foame si lui Tudor, cere Matei apa, cere si Tudor, vrea Matei o carte/jucarie, fix pe aia o vrea si Tudor, etc
 Nu stie cantecele, (dar canta multi ani traiasca cu mare patos in continuare) insa face o multime de lucruri de oameni mari: spala vase
, face ordine peste tot, in toate sertarele
, vorbeste mult la telefon
, si cand prinde vreun laptop are multe de rezolvat, fotografiaza, gateste, face sport, etc..E un omulet cu personalitate, nu i te poti impotrivi, dar daca stii sa-l iei, e adorabil
. Bine, e adorabil mereu.![]()
Iar impreuna sunt minunati, se cauta, se alearga, sar in pat, chicotesc, se ascund, se mai cearta, dar una peste alta e mare veselie (dar si harmalaie) la noi.
Iar eu ma gandesc ca trebuie din aprilie sa ma intorc la job si ma ingrozeste acest lucru. Nu activitatea in sine, dimpotriva, imi va prinde bine, insa la ei ma gandesc, ca nu o sa-i mai pot tine toata vara pe la munte/mare, concediu nu cred ca o sa-mi pot lua prea curand, nu stiu daca ajung cu ei la mare anu asta, in fine..asta e! Mai caut solutii pt ceva pe cont propriu, flexibil. Om vedea..
Pana una-alta, plecam maine cateva zile la schi, Matei e al doilea an pe schiuri, o sa incerc sa ma mai sui si eu, mai incercasem si anu trecut, dar greu, nene, cu frica mare..![]()
Va pup pe toate cu drag, pupici speciali burticilor, si sper sa ne auzim numai cu vesti bune, aici sau pe FB.

cris_09 spune:
 Neata!
Va invit la o cafea exact ca in poza,de la sapa![]()
Sorana ma bucur ca ai mai dat de veste!
Cata pe FB este si un document(in grupul floricelelor),"asocieri intre nick-uri si nume"![]()
Nico "hau du iu du"?![]()
Cris
,mami de Sebi,copil poznas
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

NicoletaB spune:
 Guten morgen! mai Cris daca ma iei asa pe "franceza" de dimineata!
Eu la birou cu nasu' in laptop.  Saptamana asta este "very hot" asa ca s-ar putea sa postez mai rarut.  In rest noi suntem bine, cu cornite de rasfat si comportament asemenea. 
Sorana- ma bucur sa mai aud de voi!
Cata- Voi cu ce va mai laudati?
Cris-e buna cartea? Apare saptamana cu Gazeta, parca.... Sa stiu daca cotizez la ea sau nu!
Rocsy, Nana, Tigruta- nu mai dati nici un semn?

r_ocsy spune:
 Salut !
Cris  : multumim de cafea ![]()
Nicoleta : hai ca eu am postat saptamana trecuta ... nu a trecut asa mult timp de atunci, cu cheful stau mai rau ... am intrat asa intr-o faza in care nu am chef de nimic , as sta si m-as uita pe pereti daca as putea ![]()
Artu : stiu de cofetaria de langa voi de cand eram la odisee, ca ai mai povestit de ea 
 . Si la Sofia ii plac cartile, toata ziua le rasfoieste , dar preferatul ei este un almanah mai vechi de cartiva ani la care din pacate , de la atata rasfoit foile abia mai rezista ![]()
Cata  : sanatate micutei, cred ca va trebui sa o tratezi cu antibiotic pentru infectia urinara ! Sa ne spui cum veti rezolva problema.
Sorana : ce bine ca ai mai trecut pe aici, imi palce cum povestesti de nazdravanii tai 
 . Cu serviciul eu zic ca la inceput iti va fi mai greu pana iti intri in ritm 
.
Sofia a racit si a inceput sa tuseasca, o mai observ pana maine si apoi dam o fuga la doctor !
Am un chef nebun de a merge la cabinet, numai cand ma uit pe geam si vad atata zapada imi piere cheful instantaneu 
.
R_ocsy , mami de 
  Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si  
 15 +
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

R.Cata spune:
 Buna! Ce bine e sa mananci!!

tocmai am culcat-o pe d-soara si ma delectez pe net. Dar ar tb sa ma "delectez" cuun maldar de haine de calcat!
Cris, stiu documentul, dar nu este toata lumea trecuta acolo. In plus, docum ala nu-l pot vedea decat de pe calc fix...pe androidu asta nu am acces la multe pe FB.
Am inceput tratamentul de sambata cu Cedax pt problema mirunei. Sper sa treaca. Acum tb sa vb cu dr sa vad cd ii fac o alta analiza. Imediat dupa tratament sau mai astept sa treaca antibioticul? Pe urma vreau sa ma duc la niste consultatii homeopate. Am aflat ca sotul unei colege de serv esdte dr homeopat. Sa prevenim o alta infectie. I-am facut si ceai de nalba si merisoare si spre surprinderea mea chiar a baut, avand in vedere ca nu a pus gura pe ceai pana acum. Se stramba ca toate alea.
Rocsy, cunosc fff bine starea asta de leneveala. Intr-un fel abia astept sa scap de sarcina sa ma mobilizez mai bine. 
Sambata dimineata am fost iar la teatru. Am vazut " cei trei purcelusi". I-a placut dar erau si mom cd nu mai avea stare. 
Nana, Elena......ce noutati mai aveti ?
Va pup
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
31+ 

NicoletaB spune:
 Cata-inca o data sanatate micutei! Inca 2 luni si gata si bb2!
Rocsy- de uitat pe pereti m-as uita si eu toata ziua....Dar sa fiu si platita
. Sanatate si Sofiei! Voi va plangeti de zapada si pe aici nici urma. Vita mea de vie e inmugurita. Mai manac eu la toamana struguri din vie...poimarti!  Noroc ca am fost 2 zile la munte ca altfel chiar ca nu m-as fi bucurat de nimic iarna asta!

remy_mv spune:

Hello! Ne mai primiti si pe noi aici? V-am citit mereu dar parca nu indraznesc sa scriu nimic...nu stiu de ce. Pe FB am mai "vorbit" cu fetele, dar aici prea putin.
Cata, din vasta noastra experienta cu infectiile urinare, din pacate, iti spun ca noi repetem urocultura cam la 3 zile dupa inceperea tratamentului si la 3 zile dupa terminarea lui. Cu tratamentul homeopat noi am reusit sa fentam o alta infectie urinara vreo 4 luni. Acum asteptam sa iasa rezultatul de la o noua urocultura, ca saptamana trecuta i-am recoltat cand era racita si speram ca din cauza aia sa-i fi iesit pozitiva. Sa ne tineti pumnii.
In rest ce sa va mai zic de maimuta mea? E cumintica, dragalasa si ne pregatim de gradi. De la 1 februarie incepe gradinita, mai intai intr-o perioada de adaptare, apoi la program scurt si in aprilie la program lung. Am eu mari emotii, nu prea suntem obisnuite una fara cealalta, dar sper ca incet incet sa ne adaptam. 
Sa stiti ca va citesc mereu si sunt sigura ca multe alte fete o fac, mi-e dor de odisee unde se scria mai des si tare mi-ar placea sa mai reinvie atmosfera si acum.
Va pup 
 si va doresc o seara placuta!