Firma curatenie ?

Firma curatenie ? | Autor: ingridnen

Link direct la acest mesaj

fetelor, e dezastru in casa mea . Reusesc sa aspir si sa spal pe jos si atat. Pur si simplu nu mai fac fata. In week-end spal, calc si gatesc. Prea putin timp imi ramane pt. curatenie.
Aveam o tanti care ma mai ajuta cand si cand la curatenie generala, dar s-a operat de curand si nu mai pot conta pe ea.
Ma batea gandul sa apelez la o firma de curatenie, sant zeci pe net.
Are cineva experienta cu o astfel de firma ? Fac treaba ca lumea ? Banuiesc ca trebuie sa stau acasa cu ei...
Locuiesc la casa, am 3 camere, bucatarie si baie unde vreau sa fac, sa zic cca. 80 mp

Ingrid si Cristi 8 ani

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Inainte sa ne mutam la casa noi am apelat la cei de mai jos, au fost OK.

A venit o hoarda de pusti si in cateva ore erau gata, desi au avut de curatat lavabila...deh, ca la casa noua. E drept ca nu au avut de sters sticlarie de vitrina sau chestii mai delicate.

www.curatluna.ro/03_tarife.php" target="_blank">http://www.curatluna.ro/03_tarife.php

Dana & Amelia (21.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adialex spune:

chiar azi am apelat la serviciile unei astfel de firme; si eu, ca si tine, simteam ca nu mai fac fata, ma speriasem ca nu termin curatenia pana la Craciun, si am si o criza de sciatica... si am sunat la o astfel de firma; rezultatul e ... fantastic; sunt super multumita, au fost seriosi, au veni4 persoane care au muncit 4-5 ore fara pauza; toata casa straluceste
stau la apartament, 3 camere, 2 bai, cam 80mp; pretul a fost super ok pt mine, mi-au spalat si covoarele, si am avut si reducere la treaba asta!
deci , in concluzie, parerea mea este ca merita! eu l-am last pe sot cu ei acasa si am plecat cu fetele la mama, sa ne relaxam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

multumesc, fetelor. Chiar ma uitam ieri prin casa cate lucruri sant aruncate de colo-colo si i-am zis sotului ca pentru a chema firma de curatenie mai intai trebuie sa strang vreo cateva ore.
adialex imi dai si mie te rog PM cu numele firmei si cu pretul ?

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput