Aspirante optimiste (745) Felicitari Simo_82 !!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza fetele!

Ylari felicitari pentru baietel sa fiti sanatosi!
Fetelor ma ingrijoreaza Kmy... ce s-o fi intamplat? sper sa fie doar ceva trecator si sa fie totul bine, poate intra si ne lamureste.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Neatza fetele!

Ylari felicitari pentru baietel sa fiti sanatosi!
Fetelor ma ingrijoreaza Kmy... ce s-o fi intamplat? sper sa fie doar ceva trecator si sa fie totul bine, poate intra si ne lamureste.

In curand
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Da miky ai dreptate, mai ales acum inainte de sarbatori si cu copil de 6 luni nu stiu ce s-a intamplat.
Sper sa fie o alarma falsa si sa nu fie asa.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Kmy....nu ne lasa asa
intra si zi-ne ce ai patit
ca si eu era sa divortez de vreo 2 ori, si am intrat aici si mi-am spus oful la fete

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_marie79 spune:

Buna dimineata , scumpele!

Imi pare rau ca trebuie sa va dau si eu o veste rea , mai ales cand am citit cu tristete si de la voi vesti rele , insa ... viata isi urmeaza cursul si numai Dumnezeu stie ce ne asterne in cale .
Eu am pierdut sarcina duminica , mai aveam doar 2 zile pana sa fac 6 saptamani si sa merg la eco sa il vad pe bebe pt prima data . A fost un avort spontan , am resimtit stari de rau general toata saptamana , iar duminica de dimineata am avut hemoragie si pana am ajuns la medic a fost tardiv . Medicul a zis ca era o sarcina cu probleme si ca e mai bine ca s-a intamplat acum pt ca oricum nu credea ca o voi duce la termen. Stiti cat suna de reci si injuste asemenea explicatii ,am refuzat sa constientizez ca s-a intamplat asta iar toata ziua de duminica am trait un calvar . Nu credeam sa am puterea sa merg mai departe , dar Dumnezeu m-a intarit si azi sunt hotarata sa nu imi mai plang de mila si sa imi promit mie insami ca anul viitor voi strange in brate un bebe! Mai mult de atat , vreau ca acest Craciun sa i-l dedic sotului meu , asa cum nu am mai facut-o de ani de zile , ocupata fiind sa caut semne de sarcina , de ovulatie sau sa imi plang dezamagirile .
Nu am apucat sa spunem nimanui de sarcina , voiam sa le facem o supriza parintilor , ii invitasem la noi de Craciun . Acum , le-am spus ca trebuie sa plecam din oras, si vom merge doar noi doi la munte ,asa simt ca trebuie sa fac , sa dedic aceste sarbatori sotului meu si sa ne umplem de incredere ca in 2012 vom fi parinti!Nu vreau sa va intristeze esecul meu , am vrut doar sa il impartasesc cu voi , ca si bucuria testul pozitiv din urma cu 6 saptamani si , mai ales , vreau sa stiti ca sunt alaturi de voi si ca din ianuarie ma alatur voua in cursa pt bebe!
Moni , nu dezarma inca , poate e bebe , mai asteapta putin!
Deny , si eu am avut primul beta mic , undeva la 56 , deci ai incredere , poate e bebe si la tine!
Simooooooo....felicitari , sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si sanatoasa!
Miky , Miha ... , astept 2 liniute de la voi zilele astea , da?
Kmy ... , refuz sa cred ca e real ce scrii tu acolo cu divortul , hai capul sus , trebuie sa fie doar o alarma falsa!
Va pup pe toate si va doresc SARBATORI DE POVESTE!

Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra!

Cu ajutorul lui Dumnezeu ... 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Anne nu imi vine a crede, nici nu stiu cum sa iti alin din suferinta, cuvintele sunt de prisos, sper sa iti revi cat mai curand si visul de a fi mamica in 2012 sa se realizeze... valabil si pentru noi toate.... imi pare nespus de rau, te imbratisez si sunt alaturi de tine.

In curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina87 spune:

Buna dimineata fetelor!!!
Anne marie,imi pare foarte rau pentru pierderea ta,parca a cazut cerul peste mine,offf DD.Te asteptam aici in ianuarie.

Simo scumpoo felicitari,din toata inima.

Eu sunt ocupata toata saptamina,asa ca va doresc o saptamina magica.

Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
trying to conceive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina87 spune:

Am pus ff la semnatura

Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
trying to conceive
http://www.fertilityfriend.com/home/32b890

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_marie79 spune:

Scumpele , nu vreau sa fiti triste pentru mine , nu asta a fost scopul meu de a va scrie!
Eu stiu si simt ca anul viitor voi avea bebe , la fel cu, veti avea si voi toate si vom reveni aici cu drag sa impartasim fiecare emotie!

Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Morning, girls !

Ana_Maria, imi pare tare rau ca s-a dus bb... insa ma bucura sa citesc ca esti puternica si lucida. Ai sa vezi ca atitudinea pozitiva si increzatoare te va ajuta foarte mult. Pup, sper sa ai sarbatori linistite si ne auzim negresit in 2012 la odisee.

Kmy, nu stiu ce vi se intampla, un singur sfat am sa-ti dau : nu te pripii cu deciziile, daca e 'rost' de cearta, eu zic sa nu te avanti, mai ales daca te stii sloboda la gura. Eu stiu pe pielea mea ca de sarbatori nervii sunt mai subtirei si e foarte usor sa se iste discutii si/sau certuri...
In general, nu prea cred in deciziile luate de sarbatori, chit ca e vorba de lucruri pozitive sau negative, pentru ca e un soi de incarcare psihica ce ne face mai vulnerabili la anumite situatii sau sentimente. Multa cumpatare va doresc !

Wishing for rainbow baby dust !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Corina87

Am pus ff la semnatura

Foarte bine ! Hutza-hutza facuta la fix, temperatura creste... sanse mari de + de anul nou

Wishing for rainbow baby dust !

Mergi la inceput