Strengari de Martie-Aprilie 2012 - 16
Raspunsuri - Pagina 8
ronina spune:
Buna fetele
Amy: depinde de unde ai procurat soriciul Dar cred ca fetele zic bine si daca-l treci putin prin foc e in regula.
Dana_cp: bun venit la odisee, sarcina usoara si bebe sanatos! Daca doresti ne poti da datele: UM, DPN, data nasterii sa te trecem in listuta de pe prima pagina.
Tala: imi pare rau pt arsuri, stiu cum e ca ma mai trezesc si pe mine noaptea. Asta e, cumva le-om duce toate...
Dara: multa sanatate, ai grija de tine! Trachisept nu e prea puternic? E permis in sarcina?
Eu azi am facut 27 saptamani, teoretic de maine intru in trimestrul 3. Ce repede trece timpul!
Am facut si bradutul, de acum poa' sa vina Craciunul
27+ Bianca
dara76 spune:
Ronina, te gandesti ca are Trachisept mentol? Ca cel pe care-l iau eu are: miere de albine, extract de flori de tei, ulei de menta, mentol, ulei de lamaie. Farmacistele (de la vreo 2 farmacii) au zis ca-i ok in sarcina, eventual sa iau doar 3 pe zi, nu 4-6 cat scrie la el.
Mai gasisem aici: http://www.pcfarm.ro/intreaba_farmacistul/intr/4295/Trachisept-si-Homeogene-9-pt-gravide
Din ce ma uitasem pe componente, nu le vazusem la substante interzise in sarcina, stii ceva de vreuna? Merci mult.
23+
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
dana_cp spune:
Daaa, sa fiu pe listutza, ce frumoos
UM: 24.06.2011, DPN: 30.03.2012, iar eu sunt nascuta pe 26.11 1981.
Multumesc mult!
Dara, eu nu ma pricep, insa nu inteleg de ce farmacistele ti-au recomandat sa iei o doza mai mica, daca medicamentul ar fi ok pt sarcina. Ma gandesc ca daca nu ar avea absolut nicio contraindicatie, ti-ar fi zis sa iei o doza normala de adult. Sanatate multa!!
ronina spune:
Dara: scuze, ma gandeam la Trachisan in loc de Trachisept.
Dana_cp: te-am adaugat in listuta, sper ca am scris corect datele Ah, si la multi ani, vad ca esti sagetatoare ca mine
27+ Bianca
monna3 spune:
Buna fetele,
Dana_cp bine ai venit la noi! Sarcina usoara si bebe sanatos sa ai
Tala imi pare rau de arsuri, sunt alaturi de tine... eu sambata am fost la o petrecere si am papat zacusca de la care am arsuri si acu trag ponoasele . Da nu ma puteam abtine ca era asa de bunaaa .
Ronina felicitari pt cele 27 de saptamani, miercuri le fac si eu . Sunt pe urmele tale
feteleeeee nu mai vorbiti de sorici ca eu mor in chinuri aici. Nu se gaseste pe aici, doar in Chicago si nu sunt decat 2h30m pana acolo si inca atat pana inapoi
pupici
Monica, fericita 26+ cu Cezar-Andrei
emmaella spune:
Buna dimineata ,dragele mele
Mi-a fost dor de voi dar pentru ca am avut musafiri ,veniti de departe nu am mai avut timp sa intru pe net.Acum sunt linistita ca au plecat o perioada la ale cunostiinte ,asa ca sper sa fiu mai activa si sa apuc sa va citesc
Despre noi vesti bune-am fost la control saptamana trecuta si micuta noastra este bine,are 945 de grame-deci ne-am dublat greutatea de luna trecuta pana acum.Eu am arsuri in continuare si nu trec cu nimic,am nopti in care dorm foarte bine si nopti in care nu dorm aproape deloc
Pup burticile si promit ca revin mai pe seara dupa ce recuperez de citit
Emma,mami de Andrei(7 ani) si27+ Anastasia
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
amy25 spune:
Sorici- porcul propriu
2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed
Multumesc Bunului Dumnezeu!
24+ Gabriel
sovietica spune:
Neata!
am mai supravietuit unui weekend -sasa e la deparazitare de matze, drept urmare e si mai agitat ca de obicei de la toxinele uratilor in agonie, a adormit numai in miez de noapte 2 seri la rand, Ana tuseste, muceste, febreste, iar Omu s-a gandit sa rezoneze cu mine si a facut sciatica...
Noroc cu sora ca a venit de a impodobit bradul cu picii, ca pe noi orice miscare ne doare. N-am rezistat si le-am dat primul cadou ieri ca sa incununam impodobirea http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=fefeee72de22db71b47485 -mare delir a fost cu ala, il recomand la cine se potriveste, e de la decathlon.
Dara, am uitat sa iti raspund, nu stiu daca mai bag banii in epi-no.. daca eram la prima nastere, era musai. asa, sa vad cum mai stam cu banii, ca stam prost.
La nas mi-a facut ca pana acum, cauterizare cu RF, doar ca asta e normal sa iasa bine dupa mai multe etape. Acum am dat si eu in dureri de gat. Sa stii ca la pici tonsilotrenul mi se pare ca functioneaza. Mercic de pont, o sa iau si faringosept L!
De produsele pt alaptat nu am auzit, la dinti, cel putin la Ana n-a ajutat NIMIC. urlete, si febra.
JD cam in situatia voastra suntem si noi. Doamne ajuta, se zice ca un bebe se naste cu painea in mana, sper sa ne redresam. traim din businessul sotului, care merge prost, la fel vrem investitor, salariile-s in urma, ma doare sufletul de el cand il vad cum vine fiert acasa. planuri de viitor ar fi, dar lipsa actuala de lichiditati ne omoara.
SuperMami, parerile despre legatul trompelor sunt impartite, dar Iridologul la care merg eu (e si naturist, si a vazut multe urmari a diverse in irisii oamenilor), mi-a zis no way la asta cand l-am intrebat. ca sa il citez -legat trompe, contraceptive, sterilet =cancer. cea mai safe zice ca ar fi vasectomia partenerului. mie mi-e putin teama sa nu faca ceva rau si aia, dar i-am prezentat-o omului, poate se indura :)
Ronina, flori? e frumos, dar tii la ele mult? sper ca-s suficient de sus :)) -eu am dat cela 4 plante cand a facut sasa 8 luni si a inceput sa se tarasca, ca m-au lasat nervii! erau si cam la indemana asezate, dar la un mom dat aproape totul e la indemana in casa pt copil.
Dana, bine ai venit!
Va pup!
AMR 6 zile pana la Craciun
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin : dpn 21 Apr
Tala spune:
Ronina si Mona va multumesc pt sustinere . Trebuie sa gasesc pe undeva o perna uriasa, de fel nu le suport asa ca n-am asa ceva in casa (dorm pe un morman de perne).
Eu n-am avut probleme cu florile cu David, de fapt in general nu avem probleme. Desi nu pare e un copil tare cuminte si intelegator, sper ca sora-sa sa nu fie pe dos. Se cam spune ca al doilea e mai zvapaiat, dar cred ca din cauza ca nu mai ai disponibilitatea care a fost la primul si automat daca nu e la fel de supravegheat face mai multe nazbatii.
Sovi sa va faceti bine repede!
Pt cine e interesat am gasit Mos de inchiriat f rezonabil.
Eu azi merg iar la eco biometrie, sper sa fie totul in regula.
va doresc o saptamana frumoasa, ca inainte de Ajun.
magddalena spune:
buna dimineata burtici si mamici!
o saptamana frumoasa va doresc eu nu am nimic de reportat doar ca maine intram in saptamana 29 mai am un pic si schimb prefixul
suntem bine ne miscam ff mult,doar ca au inceput iar greturile!! nu stiu cum dumnezeu ,nu mai inteleg nimic imi e rau ca in primele luni si nu mai am pofta de mancare uffaaa!!!
asta e o trece si perioada asta
am impresia ca mi s-a lasat burta ,sotul imi zice ca sunt paranoica ca nu e asa!!sunt prea stresata sa nu se nasca ca taica-su la 7 luni si eu nu am pregatit nimic!!
sper sa trecem cu bine Craciunul si Anul Nou ca pe 13 am iar contrrol.
ce mai gatiti de craciun!!eu sunt in pana de idei ca niciodata nu stiu ce sa gatesc,astept si eu pachet de la mama cu sorici si tochitura!! abia astept si apoi mai decidem.
Felicitari fetelor cu vesti bune de la ecograf,bine ai venit DANA multa sanatate!!
schimbam se4mnatura de azi !!(ca de fiecare data)
AMR 11 saptamani!!!
mada 28+ MAYA-ELENA