Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (42)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

ce brazi frumosi aveti feteloooor..abia astept sa-l facem si noi....abia astept sa vina si ninsoarea...mylady..ce dulce e lipishtoaca ta
- va invit la mere coapte
- matza..astept sa ne spui cand te mai potolesti..la fel si tu puiutza...off..aveti nevoie de liniste.. de timp.. de odihna...
- alina
- bine ati venit fetele noi...sarcina usoara in continuare

34+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Buna seara!
Bun venit gravidutelor noi!
Voiam sa va scriu ca dupa 15 min cat s-a chinuit sotul sa-mi scoata verigheta, a trebuit s-o taie cu patentul, a durut de numa intreg procedeul,dar mi-a promis ca o duce la reparat si cand vin acasa cu gemenusii o voi avea ca noua!
Astazi au fost si piticii la mine, fetita mi-a zis: 'mi-a fost dor de tine, mami si mi-a venit sa plang, dar n-am plans!' Draga de ea, i-am tot dat de grija sa nu planga, sa fie cuminte, ca tati intra in panica daca nu reuseste s-o linisteasca. Oh, de-ar stii ea si cat mai trebuie sa reziste fara mine in zona... Dar asta e, eu sunt optimista, mi-am foarmat mintea ca alta solutie nu e si ma concentrez doar asupra sarcinii, rugandu-ma ca bebeii sa creasca si sa fie bine!
Ligia, super bradutul tau, si ornamentele!Noi am facut natural, dar n-am mai reusit sa postez nici o fotografie, se bucura prichindeii de le acasa. Si am admirat si parchetul tau, Ligia, deosebit!
Si carutul vostru, Mihaela, mi-a placut mult!Culoarea ii da o nota eleganta si modelul e tare dragut!
Multa sanatate pt Rares, imi inchipui ce e in sufletelul sau, ca si ai mei abia asteapta serbarea, cadourile si doamna le-a promis ca merge cu ei si la colindat!
Iaura, parca tu intrebai de burtiera, si eu am vrut s-o iau, dar aici nu ne da voie cu ea, pt ca medicul vrea sa urmareasca zilnic incizia, retragerea uterului, lohiile...

Ana, mami de doi strengari si 35+ cu

https://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

multumim de apreciri pt bradut tot meritul il are sotul meu eu am facut doar fundele
ANA parchetul este din lemn de palisandru.. imi pare rau de verigheta ta dar se va rezolva vei vedea, ink un pic si vei fi acasa cu toti puiutii tai(4) pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Matza mea draga, esti adorabila!De la ultrimele vitamine pana la pipicica epilata partial, de la hartiile de pe birou pana la covorul din camera copilului, esti un deliciu!!!
Si eu sufar de calduri si negociez des cu sotul cat lasam geamul deschis in dormitor, sau cu ce ne invelim noaptea.Stai linistita, ia-le usurel, ai sa vezi ca le rezolvi pe toate.
Alinutza, nu te mai necaji, ai vazut ca se intampla frecvent in sarcina sa se "agate" de noi tot felul de lighioane streptococice.Eu ma vaitam doctoritei mele ca eu am mare grija de igiena mea si nu inteleg cum de am facut candida...M-a lamurit ea ca nu are nicio legatura cu igiena.Deci, nu te mai necaji nici tu, iei antibioticul si se rezolva, ai sa vezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Of Dana ce m-a emotionat fetita ta
Bun venit noilor burtici!
Si eu sunt in cautare de noi retete de prajituri. Anul asta vreau sa fac ceva cu cocos pt surioara mea. Facem si cozonaci, prajitura Fanta, haiose si ceva mai nou.

29+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

am venit de la ginecolog.

am 82 kg, plus doua fata de luna trecuta

am anemie-tre sa repet analizele la 2 sapt.mi-a dat tardiferon

posibil sa am infectie urinara-maine merg sa fac niste analize.

mi-a zis sa nu mai stau in picioare mult, sa nu mai merg mult, sa nu stau pe partea dreapta.

tensiunea e ok.

bebbelusa

are 2 kg 700

insa

e in pozitie transversala, cu sanse mici de a se intoarce

si are circulara de cordon...adica cordonul in jurul gatului

posibil sa ajung la cezariana-sunt ffffffffffff.trista...mi-e sufletul amar...si ma sting pe dinauntru.

32+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Lady, eu stiu ca se mai poate intoarce bebe in burtica la varsta asta a sarcinii. Dar chiar si asa, daca are circulara de cordon e mai bine cezariana. Desi ai trecut printr-i experienta grea la nasterea trecuta, stiu cat iti doresti sa poti naste si acum natural. Dar nimic nu se intampla fara motiv. Daca va fi sa nasti prin cezariana, inseamna ca asa e mai bine pt tine (si bebelusa).
Eu cred foarte mult ca pentru tot ceea ce ni se intampla exista un motiv bine intemeiat. Si iau totul ca atare.

Ileana

Alina 34+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

seara buna,

Lady nu mai fi supilici. Si eu am fost la dr astazi. la mine situatia ca la tine - circulara de cordon si inca nu s-a intors...dar mi-a spus ca e prea devreme sa ne pronuntam daca ajung la cezariana sau nu. iar eu sunt in 35 sapt, dap tu!!!

In rest bebelunul in grafic, semne vitale bune. burtica tot se intareste si tot felul de dureri care mai suportabile care nu.Sper sa rezistam macar pana la inceputul lui ianuarie.
Am discutat si planul de nastere. M-am dus cu lista. aici nu prea se poarta, dar a fost de acord cu pretentiile mele si ma bucura treaba asta.

Va felicit pentru braduti. Noi o asteptam pe nepotica din vacanta din italia si face ea bradutul saptamana viitoare. Mi-e tare dor de mirosul de brad.

Mady - la mine saptamana trecuta a fost saptamana merelor coapte cu nuci si scortisoara. Adevarul e ca sunt un desert extraordinar!

Ma retrag la un somnic (sper)
va pe burtici !!!

gravidutza 34+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

http://designartizan.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

Lady, eu stiu ca se mai poate intoarce bebe in burtica la varsta asta a sarcinii. Dar chiar si asa, daca are circulara de cordon e mai bine cezariana. Desi ai trecut printr-i experienta grea la nasterea trecuta, stiu cat iti doresti sa poti naste si acum natural. Dar nimic nu se intampla fara motiv. Daca va fi sa nasti prin cezariana, inseamna ca asa e mai bine pt tine (si bebelusa).
Eu cred foarte mult ca pentru tot ceea ce ni se intampla exista un motiv bine intemeiat. Si iau totul ca atare.

Ileana

Alina 34+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

32+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Lady, ce-i prostia asta cu "mi-e sufletul amar si ma sting pe dinauntru"? N-ai vrea tu sa te scuturi putin si sa-ti revizuiesti atitudinea fata de viata ta si a copiilor tai? Ai un copil zdravan, mare si sanatos in tine, care va veni cu bine pe lume chiar daca vei face cezariana.Daca ai infectie urinara vei lua un antibiotic adecvat si se va rezolva. Anemie cred ca au 80% din gravide.Si eu iau supliment de fier si o gramada de alte gravide iau.Copiii astia iau si ei cate ceva din noi ca sa creasca sanatosi.Cat despre greutate...as prefera sa nici nu discut.Acum 10 minute am iesit din cada (cu greu!!!).Am fundul cat latimea cazii si se strange apa in spatele meu ca la baraj...Asa cum iti spuneam si cu alte ocazii, de la tine care ai mai trecut printr-o nastere (ingrozitor de grea!) ma astept la o atitudine inteleapta, aproape pedagogica.Te rog, aduna-te!Sper sa nu exagerez, dar simt disperare de-a dreptul in randurile tale si nu este cazul!O pun doar pe seama hormonilor.Te imbratisez cu drag si te zgaltai cu forta ca sa-ti revii!!!

Mergi la inceput