Strugurasii de S-O'11 il asteapta pe Mos!!! *16*
Raspunsuri - Pagina 21

Lali_mete spune:
Stati cumintele ca fac capitolul nou ,da?
Fii ajutorul lui Mos Craciun
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)

Hayat_Kh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alayna May ,ce ceai ii da soacra ta fetei? Auzi ca ii e sete...dar ce-a mancat? Friptura ? Si pe cumnata-mea tot asa am prins-o ,dar cu apa ![]() Hellena,indiferent cu care san incepe ,il accepta ... dar greuuuu tare dupa multe insistente ,incercari si plansete . Avand putin lapte,dupa ce goleste sanul o mut la celalalt si nu-l mai vrea,intoarce capul sau suge 2 secunde ![]() ![]() Chiar daca-i scot aerul sa nu dupa primul san,tot nu-l vrea pe celalalt. Sunt disperata,nu a mancat deloc azi ,nu stiu ce sa-i mai fac Faza proasta e ca nici nu prea mai am lapte ,in 2-3 ore abia se intaresc putin sanii ![]() Mamica fericita de bebe NOURA ![]() |
Alayna, [pup

Apoi, trebuie sa incepi sa mananci mai bine si sa te odihnesti mai bine si sa nu mai ai parerea asta atat de proasta despre tine. Nimeni, dar absolut NIMENI nu poate fi o mama mai buna decat TINE pentru Noura. Esti tot ce ea are nevoie....nu cere mai mult sau pe altcineva....
Apoi, nu stiu, nu mai retin, daca bei sau nu ceai de stimulare a lactatiei.....incearca si cu asta si , in general cu cat mai multe lichide.
Oricum, sfaturi mai bune decat Ionela sau Bujo sau oricare alta fata care alapteaza la san, nu as putea sa iti dau, insa......imi doresc tot ce e mai bun si mai relaxant pentru tine. Stiu ca ti-e greu singura, ca te simti coplesita de toate aceste noi responsabilitati, dar odata ce incepi sa te calmezi si sa te impaci cu tine, o sa vezi cat de frumos este sa fi mamica, chiar si in momentele in care fatuca asta scumpa mai plange . Te pup si te strang tare in brate....

Mami fericita de

andreea_t spune:
La multe lunite sarbatoritilor din ultimile 3 zile!
Lali - superba idee. Eu pun in bradut, un globulet rosu, pictat cu un peisaj de iarna, o casuta pe hornul careia iese fum, si o carare pe care vine Mosul cu sacul in spate. Globuletul reprezinta credinta, caldura si linistea din familie.
Poti lua de pe fb, ce poza doresti.
Multumim pentru urare Simmo. Dar si pentru idee ;)
May - vigantolul il dau direct in gurita, in prima parte a zilei.
Hayat - sorry. Eu am servit bunatati la party, dar nu m-am anuntat.
Alayna - frumoasa urare. Sa sti ca l-am imprumutat si noi.
Ne rugam sa treaca repede situatia asta si sa fiti bine.
revin...pupici
21.09.2011 ora 02:50
Bine ai venit Andrei Bogdan in viata noastra! Doamne iti multumim!