INSEMINARE 84

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Ela, ii multumesc lui Dzeu pentru tot! Tin pumnii sa fie cu noroc din prima! Sa-mi dai vesti, te rog! Si sa fie bune neaparat!
Miky, un pentru tine si sa dea Dzeu sa fie cu noroc in februarie!
Annamary, tu ce probleme ai? De ce ti-a dat stimulare de la prima IA?
Va pup pe toate!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana 31.03.2010 si viitoare mami de baietel 19s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andra_C

Ela, ii multumesc lui Dzeu pentru tot! Tin pumnii sa fie cu noroc din prima! Sa-mi dai vesti, te rog! Si sa fie bune neaparat!
Va pup pe toate!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana 31.03.2010 si viitoare mami de baietel 19s +

Andra am prins pupicul de la tine si sigur o sa fiu si eu in curand graviduta, cum te mai simti?
Annamary mai spune ceva despre tine, cred ca este ok stimularea, eu am facut doar cu closty, bafta multa.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi, Selezin ACE 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annamary79 spune:

Buna fetelor
eu incerc cam de un an jumate sa raman insarcinata si nici un rezultat pozitiv.In septembrie 2011 mi-am facut HSG si mi-ai iesit ca trompa dreapta este slab permeabila , cea stanga e ok iar proba cotte pozitiva pe ambele parti. In urma acestei analize am inceput o stimulare ovariana cu closty in zilele 5-9 , in ziua 14 injectie cu brevactid si apoi duphaston 10 zile incepand cu ziua 16. Am facut acest tratament doua luni si tot degeaba:(. In dec am facut testul postcoital care a fost cu urmatorul rezultat" spermatozoizi imobili" desi spermograma sotului este normospermie.Asadar in urma acestui ultim test dl doctor a hotarat ca incepem inseminarea cu stimulare cu closty si menopur. Asta e istorioara mea pe scurt :) Luna asta am facut o pauza de la stimulare si mi-am facut teste de ovulatie care s-au pozitivat joi si vineri si am muncit miercuri, vineri si duminica:), poate poate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_ella2003 spune:

Citat:

Va pup pe toate!

Multumesc scumpa mea Andra si sper sa te auda DD si sa am noroc din prima, ca sa vin cu vesti super bune!!!!!!!
Azi am inceput injectiile, nu dor, a fost foarte simplu de facut...
nu am reactii adverse...sper sa fie bine pana la capat. Doamne ajuta
Pupipci multi

Annamary - bafta si tie luna urmatoare si DD sa va implineasca visul cat mai curand, poate cine stie nu mai este nevoie de IA...

http://www.facebook.com/reqs.php?type=1#!/profile.php?id=100003315293430
http://www.eshop-rapid.ro/produse-herbalife

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Citat:

Va pup pe toate!

Andra am prins pupicul de la tine si sigur o sa fiu si eu in curand graviduta, cum te mai simti?
Annamary mai spune ceva despre tine, cred ca este ok stimularea, eu am facut doar cu closty, bafta multa.

In curand
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi, Selezin ACE 1/zi

Multumesc, suntem bine acum, astept cu inima cat un purice morfologica, m-am programat la cel mai bun ecografist si numar zilele. Sper sa fie bine bebe si sa ma relaxez si eu dupa aceea, macar cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_ella2003 spune:

Citat:

Multumesc, suntem bine acum, astept cu inima cat un purice morfologica, m-am programat la cel mai bun ecografist si numar zilele. Sper sa fie bine bebe si sa ma relaxez si eu dupa aceea, macar cateva saptamani...

O sa fie bine ai sa vezi..cand ai morfo?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ela_ella2003

Citat:

O sa fie bine ai sa vezi..cand ai morfo?

Peste 2 saptamani, pe 30 :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana 31.03.2010 si viitoare mami de baietel 19s + Victor Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Are cineva idee daca o anestezie poate influenta spermogeneza?
Sotul urmeaza sa faca o interventie chirurgicala si vroiam sa stiu daca ma pot baza pe el luna asta sau nu.

noi am fost intr-o situatie asemanatoare. cu o zi inainte de inseminare sotul era pe scaun la dentist cu o durere de masea cumplita pe care stomatologul a vrut sa i-o scoata. noroc ca m-a sunat si i-am zis sa iasa din cabinet pana vorbesc cu dr. am reusit sa vorbim cu andrologul care a zis ca in nici un caz sa nu isi scoata maseaua, mai bine ia analgezice. ne-a explicat ca organismul se va concentra pe zona afectata si isi va directiona resursele catre ea, luand din resursele pe care le-ar aloca functiilor (organelor) care nu sunt vitale ... si omul poate sa supravietuisca daca nu se reproduce o perioada. E un fel de redistribuire bugetara.
In alta ordine de idei, spermogeneza dureaza in jur de 3 luni, asa ca aveti grija sa urmariti spermograma si la 3 luni dupa interventie, s-ar putea sa se vada si atunci ceva modificari.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Qiao multumesc de raspuns. Oricum, luna asta e pierduta. Ziua 1 de CM a fost in ziua operatiei. Asa ca o lasam pe februarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Andra bafta multa la morfo, dar sigur va fi bine, asa ca nu iti face griji, mergi la Iosup sau la altcineva?
aaa am si eu o intrebare, vreau sa merg la dentist saptamana viitoare si sigur o sa imi faca anestezie este vreo problema daca iau clostylegit? interactioneaza in vreun fel cu tratamentul de stimulare?
Va .

In curand

Mergi la inceput