INSEMINARE 84
Raspunsuri - Pagina 18
ALTESA spune:
alex eu pentru o calitate mai buna a spermei i-am dat sotului spermotrend 3 luni de zile si maca si s-a cunoscut.
noua eu mi-am achizitionat polidin la vreo 2 luni dupa ce a fost scos de pe piata si inca se mai gasea ratacit prin cate o farmacie dar am inteles ca din august 2011 au reinceput fabricarea lui si daca ai pe cineva la cantacuzino poate iti face rost.
Altceva ce sa-ti spun luam acifol de 0,5 1 pe zi ,maca 2 pe zi dim.si seara,elevit luam dar nu chiar zilnic ca ingrasa mai fa-te ca uiti si ia si tu 1 la 2 zile.
Iar schema la mine a fost asa zilele 1-5 polidin 2 pe zi dim. si seara,si tot seara faceam si antibioticul(gentamicina), iar apoi zilele 9-13 inclusiv ale ciclului o pastiluta de ovamit iar daca as fi esuat as fi continuat la fel urmatoarea luna dar cu 2 pastilute de ovamit 1 dim si una seara.
Am uitat sa metionez ca mai luam si vitamina A in zilele 1-13 tot pentru fertilitate.
Incepand din ziua 13 se intrerupe vitamina A si maca deoarece sunt toxice pentru fat si ramai pana facei testul doar cu elevit si acifol si sti bine ca daca vezi dublu pui utrogestan macar unul de 200 pana ajungi la doc.
stai ca am uitat ce era mai important sexul l-am inceput de prin ziua a -11 -a cate o partida seara ca atunci ne gaseam pana prin ziua a 22-a la noi ca eu nu aveam ciclu la 28 de zile era de 34 ,de 46, de 32, de 37 de zile si deci nu stiam asa ca iti imaginezi cate teste de ovulatie am consumat .
aaaaaa cand si cand sambata ca nu aveam timp chiar mereu mergeam la maslu si ne rugam ama2.
Faptul ca ma rugam ma linistea nu mai eram asa disperata ma linistisem efectiv ne relaxa stiam ca o sa apara un bebe dar mai trebuie sa avem rabdare.
38+ cu baby Rafael-Ioan
nouasnrs spune:
Fetelor dar va rog sa imi explicati si mie ce face polidinul, ce face puregonul, ce face gentamicina si ce face ovamitul ? Multumesc
ALTESA spune:
noua polidin in mod normal se da pentru raceli ,anexite si infectii ale tractului urinar si totodata creste imunitatea in caz ca depisteaza una din aceste lucruri le trateaza gentamicina la fel te curata in caz de infectie iar legatura cu inseminarea e ca pregateste locul ,curata peste care mai apoi vi cu ovamit ,asta este pentru stimulare ovariana ,foliculi si de aici sti povestea.
Iar din cate stiu puregonul este tot pentru stimulare ovariana dar eu nu am folosit din asta.
38+ cu baby Rafael-Ioan
Andra_C spune:
Altesa, cand ai DPN? Ia zi, din minut in minut! Cum te simti?
----------------------------------------------------
Andra, mami de fetita Amana 31.03.2010 si viitoare mami de baietel 17s +
ALTESA spune:
andra pe 7 ianuarie a ramas dpn-ul dar vorba ta ma astept din minut in minut.
Sti cum ma simt fresh ,plina de energie zici ca am 2 luni de sarcina nu 9 de ce ma simt asa nu stiu ca ma asteptam sa zac ca o valiza in gara dar ....
38+ cu baby Rafael-Ioan
Andra_C spune:
Sa ai nastere usoara, sa fie baietelul sanatos tun si sa va aduca numai bucurii!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana 31.03.2010 si viitoare mami de baietel 17s +
lauricea2002 spune:
La multi ani, dragele mele!
Sa ni se implineasca tuturor dorinta anul acesta!
Sarcina usoara si bebici dupa asteptari, mamicilor noastre!
Monique77 spune:
fetelor am intrat sa va spun 'La multi ani!'
sa fim sanatoase si cu dorinte implinite in 2012!!!!
eu am avut dureri de ovulate in ziua 9
de ieri ma dor sanii, s-au umflat
cam devrfeme...
azi ma doare b urta si mijlocul ca la ciclu....
nu prea inteleg de ce...
ma rog...oricum nu conteaza ca ...oricum lun a asta e pierduta
dar vestea buna e ca am reusit sa fac rost de bani si, dupa ciclul urmator ma b ag la o laparoscopie
sper sa fie cu succes
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
dankutza spune:
LA multi ani tuturor viitoarelor mamici de la Inseminare!
Noua Puregonul e pt stimulare ovariana. Ova-mitul e apa de ploaie pt mine, asa ca mi-a trebuit ceva mai tare - Puregonul. Ova-mitul e tot pt stimulare ovariana, dar pt o stimulare usoara.
Va rog urmati linkul si dati-ne un LIKE!
Multumim frumos!
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=10150477411114512&set=o.198644688798&type=1&theater