INSEMINARE 84
Raspunsuri - Pagina 16
ely_8 spune:
Salutare fetele,sunt noua pe aici adica cu problemele sotului!!!!!
Acum 2 ani si ceva ne-am hotarat ca este timpul sa facem un bebe.Eu am ceva probleme cu cm ,care nu vine decat cu pastile.Zis si facut ,m-am dus la Giulesti la domnul doctor Ion Ionut,un medic de nota 10 si mi-a zis ca incepem stimularile.In a treia luna ,fara sa ma astept am facut testul de sarcina si surpriza a fost mare....2 liniute.Am fost tare fericiti mai ales ca ne doream bebele asa de mult.Minunea nu a durat mult ,cand am facut eco ,s-a descoperit ca sarcina era oprita din evolutie.Zilele trecute s-au implinit exact 2 ani de cand am facut avort.Am facut pauza 3 luni si dupa ne-am apucat de treaba,au trecu t 4-5 luni si nimic.Intre timp am facut o spermograma la Focsani ,spermograma buna la limita adica 60 mil intervalul era 60-120,75%normali si 25 cu defecte,mobilitate 75% la 1 h.Le-am dus medicului si a zis totul in regula.Intre timp am facut si o histerosalpinografie,trompe permeabile.Trecuse deja un an si eu nu mai ramaneam insarcinata si am hotarat sa schimb medicul.Am facut programare la Prof Marinescu.Cu cateva saptamani inainte am refacut spermograma la Bacau ,rezultatul a fost oligospemie usoara cu astenospermie.Le-am dus Prof M. impreuna cu dosarul de analize pe care il aveam.Ne-a zis sa repetam spermograma la ei,dar ne-am last pe o ureche ,sotul meu e tot timpul ocupat si de un drum la Bucuresti nu a avut timp.Am inceput stimularile ,intre timp am fost si la Sovata si nimic.In septembrie am hotarat sa facem o inseminare.Doamna doctor Moisa ne-a dat un verdict,ne-a facut inseminarea ,dar sanse deloc,avea 8 milioane si majoritatea malformati.Am facut investigatii analize hormonale ,inhibina , spermocultura si spermograma rezultatul fiind sperma hipervascoasa-normozoospermie cu euchinezie.Zilele trecute am fost la dansa la Giulesti si ne-a dat tratament pe 3 luni
antibiotic,spemotrend si undestore testocaps.Sper sa dea rezultate acest tratament si peste cateva luni sa devenim si noi parinti.Cine se mai confrunta cu asa situatie??
lauricea2002 spune:
, dragele mele!
Salutari noilor venite la "Inseminare"(unele dintre ele veterane pe alte subforumuri), si dulci imbratisari mamicilor.
N-am mai intrat demult pe forum, insa nici mare branza n-am facut.
Prin noiembrie am repetat HSG facuta acum un an, al carei raspuns era favorabil. Din rezultatul scris al cei noi am inteles ca numai dreapta e permeabila, pe cea stg facandu-se niste aderente. Verbal, medicul mi-a zis ca-s permeabile amandoua, aderentele rezolvandu-se prin laparascopie. Nemaifacand stimulare in luna respectiva si avand o raceala puternica, mi-a intarziat menstruatia 40 zile. Taman bine, ca sa ratez si luna decembrie. Cine mi-ar fi facut mie inseminare intre Craciun si Revelion, daca UM a fost pe 18 dec?!
Desi n-am mai postat nimic in ultima perioada, am fost cu ochii pe voi. Asadar, cine se simte cu musca pe caciula, sa raporteze repede cele II.
Fie ca 2012 sa ne aduca mult doriti!
Promit solemn ca in noaptea dintre ani sa nu ma si sa nu fac , ci doar sa ma gandesc intens la dorinta noastra, a tuturor, pentru a aduna spiritele bune, si-a sparge odata ghinionul! Am zis!
Alex34 spune:
Buna fetelor, am lipsit si eu cateva zile, si m-am intors dornica de noutati:)
Noua? unde-ai disparut draguta? din ce inteleg de-aici azi trebuia sa sari c-o veste buna
Sarbatori fericite la toata lumea,...asa...cu un pic de intarziere:)
Sa speram ca 2012 ne va aduce mai multe teste cu 2 liniute
Va pup
nouasnrs spune:
Buna fetelor. Din pacate vin cu o veste proasta mi-am facut de dimineata un test si e negativ. SUfar cumplit. Am hotarat sa nu mai fac nimic, nici o inseminare, nimic. Oricum nici bani nu mai am. O sa imi cumpar doar teste de ovulatie, asta ptr el, ca eu nu mai vreau sa fac nici asta si gata. Am oprit si progesteron si clexane si tot. De acum inainte nu mai fac nimic.
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nouasnrs Buna fetelor. Din pacate vin cu o veste proasta mi-am facut de dimineata un test si e negativ. SUfar cumplit. Am hotarat sa nu mai fac nimic, nici o inseminare, nimic. Oricum nici bani nu mai am. O sa imi cumpar doar teste de ovulatie, asta ptr el, ca eu nu mai vreau sa fac nici asta si gata. Am oprit si progesteron si clexane si tot. De acum inainte nu mai fac nimic. Mutatia MTHFR 1298A>C - homozigota, Mutatia 675 4G si 844G in gena PAI - heterozigote Uter retrovers |
Noua imi pare tare rau, nu stiu cum sa iti alin suferinta, sper sa reusesti sa treci mai departe.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
dankutza spune:
Noua nu te lasa. Te inteleg ca esti f dezamagita, dar trebuie sa speri in continuare si sa incerci pana cand vei reusii.
Chiar ieri ma uitam la Avalon (nu stiu daca o cunoaste cineva). Doamne, cat s-a chinuit fata asta. ENORM! Ani de zile. Inseminari. Fiv-uri si acum se bucura de 2 baieti superbi. O admir maxim pt asta. Nu te lasa, Noua. Toate spunem ca nu mai vrem sa mai facem nimic dupa ce vedem rezulatatul negativ pe test, dar incet-incet ne reapucam de treaba.
...........................................................................
Va rog urmati linkul si dati-ne un LIKE!
Multumim frumos!
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=10150477411114512&set=o.198644688798&type=1&theater
nouasnrs spune:
Aveti dreptate fetelor dar din pacate nu mai am resurse si nici nu se intrezareste vreo mostenire, asa ca voi incerca doar metoda clasica.
lauricea2002 spune:
Noua, multe dintre noi am fost dezamagite de prima IA nereusita. E foarte greu, intr-adevar, dar nu trebuie sa te lasi. Incearca natural, iar cand vei mai strange ceva banuti, incearca o noua inseminare. Iti sporeste considerabil sansele, si poate va fi cu noroc.
tinuta78 spune:
noua, daca mai vrei IA, sincer nu ti-asi mai recomanda sa le faci la medlife. Costul este destul de mare, iar stimularea doctorului Albu este cam puternica(se apropie foarte tare cu cea de fiv, deci si costurile sunt pe masura). Poti incerca pe stimulari mai usoare, la clinici de stat unde costa 2-5 mil, iar stimularea se face cu ovamit (parca)care este in jur la 10-20lei. Pe langa asta poti incerca si ceva naturist, iar la Dr Albu, mergi in ultima faza, daca strangeti banii necesari de fiv, sau daca intocmesti dosarul de FIV gratuit(am inteles ca a intrat pana la urma si MF in program).
Indiferent ce cale alegi, nu renunta, ai incredere in Dumnezeu ca atunci cand va fi cazul va veni si bb-le vostru. Noi am reusit dupa 4 ani de plans si cheltuit(chiar si ce nu aveam, ne-am imprumutat, dar n-am renuntat).
Bafta multa!, iar anul care vine sa-ti aduca o burtica si-un bb in brate.
18+
nouasnrs spune:
este a 3a IA iar eu ma chinui (cu doi barbati diferiti) de la 21 de ani iar acum am 34. Conform analizelor eu nu am decat acele mutatii si uter retrovers iar el nu are probleme (oricum e mai tanar cu 9 ani ca mine) De asta spun eu ca nu mai am rabdare.