INSEMINARE 84
Raspunsuri - Pagina 14
adinutapop spune:
Craciun fericit tuturor !
Sa ne ajute Dumnezeu sa ne auda rugile si sa ne intregeasca familiile!
ela_ella2003 spune:
Andra La Multi Ani! sa fi sanatoasa, sarcina usoara in continuare si bebe la termen!!!! Craciun Fericit!
Andra_C spune:
Ela,multumesc! Am petrecut cu Mos Craciun de ziua mea :)) Amana a fost foarte cuminte si Mosu' i-a adus o groaza de cadouri!
Noua, vreo veste?
Fetelor, sper ca ati petrecut frumos! Va pup!
----------------------------------------------------
Amana 31.03.2010 si 16s +
nouasnrs spune:
Buna dimineata Andra eu nu mi-am facut nici un test ca nu am curaj. Nu mi-a venit CM si cred ca ar trebui azi sa imi vina Luna trecuta mi-a venit pe 27 noiembrie si am un CM de 30 de zile. Nu stiu ce sa fac am inima indoita si dureri de burta ca de CM.
Andra_C spune:
Tin pumnii, poate e cu sufletel! Te admir ca ai rabdare sa nu faci un test! Sa intri sa-mi dai veste buna, da? Pupici!
nouasnrs spune:
Andra nu e vb de rabdare e vb ca mi-e tare frica sa nu vad iar o liniuta si atunci mai bine astept.
Nici nu mai stiu sa calculez cand trebuie sa imi vina. Luna trecuta mi-a venit la 30 de zile in data de 27 noiembrie, luna asta cum ar trebui?
miky82 spune:
Noua astazi ar trebui sa iti vina menstruatia, ca sa fie exact la 30 d zile, daca nu apare in seara asta maine dimineata fa-ti un test de sarcina si sigur o sa vzi dublu-azi esti a 31 a zi dupa calculele mele.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
Andra_C spune:
Pe 26 ar fi 30 zile. 30 este maxim? Sau ai avut cicluri si peste 30 zile? Iei ceva medicamente acum? Ca stiu ca si ele mai lungesc ciclul...
nouasnrs spune:
30 de zile este maxim, dar mi-a mai venit la 25, 28 sau 29 de zile O luna pe an cam asa vine mai devreme. Pastile nu iau, fac clexane 0.4 1/zi si 3 utrogestan de 200 de 3 ori pe zi. Atat. Sunt un pic racita de vreo sapt dar fara a fi nevoie sa iau pastile, nu am temp, nu imi curge nasul sunt doar putin racita.
Alaltaieri mi-am uat temp bazala dar am luat-o dupa amiaza si era 37.4, nu mi-am luat-o niciodata ca sa pot face comparatie si era si dupa amiaza.
Andra_C spune:
Din cate stiu eu de la alte fete si utrogestanul (progesteronul) mai intarzie putin menstruatia (cu toate ca teoretic ori grabeste menstra sa apara ori fixeaza sarcina). Azi ar fi a 31-a zi la tine, daca pana maine nu apare eu as zice sa faci un test, macar stii o treaba :D
Esti acasa? Nu ai prin casa niciunul? POate faci acum :D