INSEMINARE 84

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinutapop spune:

Craciun fericit tuturor !

Sa ne ajute Dumnezeu sa ne auda rugile si sa ne intregeasca familiile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_ella2003 spune:

Andra La Multi Ani! sa fi sanatoasa, sarcina usoara in continuare si bebe la termen!!!! Craciun Fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Ela,multumesc! Am petrecut cu Mos Craciun de ziua mea :)) Amana a fost foarte cuminte si Mosu' i-a adus o groaza de cadouri!
Noua, vreo veste?
Fetelor, sper ca ati petrecut frumos! Va pup!

----------------------------------------------------
Amana 31.03.2010 si 16s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nouasnrs spune:

Buna dimineata Andra eu nu mi-am facut nici un test ca nu am curaj. Nu mi-a venit CM si cred ca ar trebui azi sa imi vina Luna trecuta mi-a venit pe 27 noiembrie si am un CM de 30 de zile. Nu stiu ce sa fac am inima indoita si dureri de burta ca de CM.

Mergi la inceput

Tin pumnii, poate e cu sufletel! Te admir ca ai rabdare sa nu faci un test! Sa intri sa-mi dai veste buna, da? Pupici!

Mergi la inceput

Andra nu e vb de rabdare e vb ca mi-e tare frica sa nu vad iar o liniuta si atunci mai bine astept.
Nici nu mai stiu sa calculez cand trebuie sa imi vina. Luna trecuta mi-a venit la 30 de zile in data de 27 noiembrie, luna asta cum ar trebui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Noua astazi ar trebui sa iti vina menstruatia, ca sa fie exact la 30 d zile, daca nu apare in seara asta maine dimineata fa-ti un test de sarcina si sigur o sa vzi dublu-azi esti a 31 a zi dupa calculele mele.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Pe 26 ar fi 30 zile. 30 este maxim? Sau ai avut cicluri si peste 30 zile? Iei ceva medicamente acum? Ca stiu ca si ele mai lungesc ciclul...

Mergi la inceput

30 de zile este maxim, dar mi-a mai venit la 25, 28 sau 29 de zile O luna pe an cam asa vine mai devreme. Pastile nu iau, fac clexane 0.4 1/zi si 3 utrogestan de 200 de 3 ori pe zi. Atat. Sunt un pic racita de vreo sapt dar fara a fi nevoie sa iau pastile, nu am temp, nu imi curge nasul sunt doar putin racita.
Alaltaieri mi-am uat temp bazala dar am luat-o dupa amiaza si era 37.4, nu mi-am luat-o niciodata ca sa pot face comparatie si era si dupa amiaza.

Mergi la inceput

Din cate stiu eu de la alte fete si utrogestanul (progesteronul) mai intarzie putin menstruatia (cu toate ca teoretic ori grabeste menstra sa apara ori fixeaza sarcina). Azi ar fi a 31-a zi la tine, daca pana maine nu apare eu as zice sa faci un test, macar stii o treaba :D

Esti acasa? Nu ai prin casa niciunul? POate faci acum :D

Mergi la inceput