Piersicute de iulie-august 2012 (3)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
Porumbita spune:
buna tuturor!!!
azi e ziua mea si m-am gandit ca e o zi buna sa ma alatur grupului vostru, de citit va citesc de cateva saptamani :)
sunt deja in 8 saptamani jumate si stiu de vreo 3-4 sapt insa datorita faptului ca in vara am avut o sarcina oprita in evolutie la 8 sat nu am vrut sa spun nimanui pana nu trecem de 12 sapt
insa sotul suferea foarte tare ca nu poate spune si am zis ca la prieteni o sa spun maine cand imi fac ziua si familiei duminica de craciun
am fost ieri la o eco si arata totul ok
in plus trebuia sa spun ca imi e fff rau si deja cei apropiat incepusera sa se ingrijoreze; spre deosebire prima sarcina (am un baietel care face 3 ani in ianuarie) unde doar imi era somn dar fara greata si stari de rau acum efectiv sunt praf; si sunt destul de rezistenta de fel ...
sper doar sa se termina starea asta odata cu primul trimestru
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/niccostea/niccostea.jpg)
niccostea spune:
Si eu am intarziat azi - mi-e din ce in ce mai greu sa ma trezesc dimineata, indiferent cat de mult as dormi... Si mai vroiam si sa plec putin mai devreme ca sa ajung la salon, n-am mai fost de 3 saptamani.
Cat despre maioneza, la noi gateste mama si cand i-am spus sa nu puna oua crude in maioneza mi-a replicat ca nu iese maioneza facuta doar din oua fierte. Asa ca o sa faca maioneza din cartofi - a mai facut si e tare buna, mai putin gretoasa decat cea de oua (din comert refuz sa cumpar -> cocktail de E-uri).
Eu am o problema cu soriciul de porc. Tare as mai manca, dar fiind crud mi-e sa nu contina vreo bazaconie care sa-i faca rau lui BB.
In alta ordine de idei, voi cum stiti cate batai pe minut are bb-le? Eu i-am vazut doar inima pulsand la ecografie, dar nu mi-a spus nimic de cate batai... si nu mi-a facut nici analiza de secretie. Aproape ca nici analizele uzuale nu mi le recomanda daca nu intrebam (aveam unele din iunie).
Sa aveti o zi frumoasa!
The best way to make your deams come true is to wake up.