Piersicute de iulie-august 2012 (3)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
laura_Rts spune:
Fetelor, azi am mancat non stop plus ca dorm pe mine, cea mai somnoroasa zi de cand am aflat ca sunt gravida. Nici eu nu vreau sa imi iau haine prea multe dar blugii mei toti sunt stramti si ma jeneaza la burtica. Stau la birou descheiata la nasturi si fermoar:)).
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andreea_and/andreea_and.jpg)
andreea_and spune:
Buna burtici, ma primiti si pe mine? Sunt gravi in 9 saptamani, mai am o fetita minunata de 3 ani si ma lupt cu niste greturi cumplite, la fel ca la prima sarcina. UM 10.10.2011, dpn dupa ecografie 21.07.2012.
Eu vomit orice as manca si vomit de dimineata pana seara, urmez un tratament homeopat dar deocamdata in privinta greturilor nu prea ma ajuta. Sper sa nu ma deshidratez si sa ajung pe perfuzii ca la prima sarcina, deja am slabit 5kg, dar am de unde da jos :)
Va pup si va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adarev/adarev.jpg)
adarev spune:
Mama ce activitate pe aici. Mai fetelor, mie cand mi se topeste ovulul ala mai ales ca la birou , la pranz nici nu am cum sa mai stau si intinsa ma mai trezesc uneori cu niste, nici nu stiu ce sa le spun mici urme de mucoasa parca de culoare bej, asa spre maro. Chiar nu pot sa va explic cum e. Dureri de burta mai am din cand in cand, dar nu mari, nici nu stiu ce sa face, cred ca ma duc pana la elias la vreun doctor care e de garda acolo. Nu-mi apar tot timpul dar oricum, nu sunt nici maro, nici roz e ceva bej. Doamne, sunt de coma cu sarcina asta, dar, parca nici nu pot sa nu bag in seama toate chestiile. Cu Tudor am umplut weceul de sange si nu am fost asa panicata. Cred ca o iau razna fetelor cat de curand.
Biribu spune:
ola fete, ce activitate pe aici
din ce imi aduc aminte...
cafea eu am inceput timid sa beau dupa ce pina acum nu puteam nici sa ma uit la ea. si e oki daca se bea in cantitate rezon, 1-2 pe zi.
carmina chestia e ca dormitul asta ... e treaba grea vezi ca natura stie ea ce face si te pregateste de timpul cind vei sta noptile treaza cu bb mic si urlator. deci ia-o ca pe ... se poate si mult mai rau
ada eu cred ca e doar secretia si pastila aia de-o bagi ce vezi tu. daca nu-i singe stai calma.
haine de gravi si eu port de o luna, nu ca as avea mare burta de la sarcina dar aveam sunci oricum dar mi-era f incomod sa ma inchei la pantaloni, imi accentua si greata. eu de fiecare data mi-am luat citeva perechi de pantaloni de mers la servici, vreo doua perechi de blugi, pulovere mai largi merg oricum pina in luna 6-7 deci nu tre sa fie neaparat de gravide. si la vara cel mai comode sunt rochitele largi, pe caldura, le luati atunci.
andreea bine ai venit
sexul bb se vede precis abia la morfofetala. la 12-13 saptamini arata cam la fel la ambii, uitati-va pe net la fotografii de eco si vedeti. deci cine zice ca e precis una sau alta, vorbeste aiurea... apoi le mai creste sau descreste cite o putza ca doar daca nu-i fata e baiat, nu?
parca intreba cineva, DT se face strict pt a detecta anomalii cromozomiale.
pup
Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MeAlex/MeAlex.jpg)
MeAlex spune:
Eu merg maine la eco la dr. Rotaru la 10.15. 6 saptamani si 4 zile
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3 pentru
sanatos!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adarev/adarev.jpg)
adarev spune:
Me alex, eu pe la 9.30 o sa fiu acolo, acum am vorbit.Poate ne recunoastem, eu sunt blonda, si o sa ma uit sieu pe acolo, o sa intreb cine are programare la 10.15 pana ies eu tu poate esti la usa. Tu tot la elias mergi?Nici nu stiu cat trebuie sa-i dau maine ptr.ecograf.Fetelor, ce faceti?Asteptati craciunul?asa, cu hainele de gravida, deocamdata vad ca intru in ce am . Pe urma pote o sa-mi comand ceva de pe net.Eu, nu stiu ce am dar, nu am chef de nimic si nici nu ma mai bucura nimic.Parca toata lumea ma enerveaza inclusiv al meu sot.Si, acum gatesc ca sa-mi treaca nervii. Pup
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MeAlex/MeAlex.jpg)
MeAlex spune:
Tot la Elias merg, la consultatii ginecologie la parter. Oficial nu costa, stii tu...fiecare da cat vrea.
6 saptamani si 4 zile
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3 pentru
sanatos!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fleurdelise/Fleurdelise.jpg)
Fleurdelise spune:
Buna seara, dragelor (la mine e 2 p.m.)...
Nici eu nu port inca haine de gravida, am cativa pantaloni mai lejeri, la bluze inca nu e problema. De pe la 5-6 saptamani deja nu mai puteam purta centura, ma jena.
Nu am burta inca, doar mi s-a ingrosat talia.
Va spuneam ca imi masor zilnic glicemia.Nu e prea buna, din pacate, si pe 5 ianuarie merg la spital sa vedem ce trebuie facut. Intre timp ma intep in continuare si trebuie sa tin regim: cereale integrale (paine, orez, paste), fructe mancate separat si nu la sfarsitul meselor, sucuri de fructe si dulciuri interzise. Stiu ca regimurile sunt in general personalizate, dar astea sunt niste linii generale si poate ajuta si pe alte gravidute care se ingrijoreaza de glicemie. De fapt la mine glicemia e fluctuanta, de multe ori se incadreaza in limite normale, dar de destule ori urca peste limita.
Multumiri fetei (scuze ca nu am retinut numele)care mi-a dat ideea dopplerului portativ pentru inima fatului, vad ca sunt pe ebay, cam scumpute, dar asta e, imi voi comanda unul. Asta ca sa nu ma stresez zilnic ca nu (mai) simt simptome de sarcina.
Peste toate ingrijorarile mele de gravida, colac peste pupaza ne vom muta zilele astea, pana de 1 ianuarie. E necesar, dar o facem, in stilul nostru, in ultimul moment. Nici nu vreau sa ma gandesc la toata tevatura. Va fi bine insa ca vom avea spatiu mai mult...pentru bebe, pentru tatal meu cand va veni in vizita, si pentru noi.
Cateodata am impresia ca toate se intampla prea repede...
Va pup pe toate, sa nu va obositi cu pregatirile de Craciun! 10 +
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
laura_Rts spune:
Buna dimineata piersicute! Am si eu o intrebare la toate viitoarele mamici. Voi cum ati vrea sa nasteti: natural sau cezariana? Si cat de teama va este de nastere? Eu aveam si cosmaruri visandu-ma insarcinata, asa de teama imi era de nastere. Acum incerc sa ma gandesc ca nu sunt nici prima nici ultima si ca de iesit treb sa iasa bebe cumva din mine:). Sunt precoce, stiu ca mai este pana acolo:) dar asa sunt eu mai fricoasa:).