Prietene la bine si la greu - 151
Raspunsuri - Pagina 7
shtephy spune:
Neata
Aseara am adormit ,n-am apucat sa mai postez continuarea .
Cory intr-adevar Bubu a fost in mare forma ,e tare dulceee
Pupam puiul sa nu-l mai daoara nimica ,nici macar vreo noua maseluta .
Monis pt ce dati 100 lei la serbare ? La noi se face in gradi ,deci nu se inchiriaza vreo sala de teatru sau vreun loc de joaca ,dam 50 pt cadoul copilului oferit de Mos ,30 pt cele 2 educatoare ,15 pt filmat +poze+dvd .
E bine ca ai gasit costum de cumparat si destul de avantajos zic eu ,cu inchiriatul e greu daca e departe de casa .
Linkul cu lectura de miercuri nu a mers.
Im place tot ce ai scris despre cazurile umanitare si in special despre cazul lui Bibi
Livia ce bine ca ii place lui Janisz la gradi ,tin pumnii sa nu mai raceasca asa des. Iar Meli se dezvolta tare frumos ,se vede ca-i iubita mult si alintata si tinuta in brate .Multa bafta cu noua afacere !
Flo ati primit premiul?
Ionela sunt superbi baietii tai si seamana tare bine intre ei ,sunteti o familie frumoasa
Smara pisicuta ,sper sa lamuriti ce-i cu febra aia ,dar nici infectie urinara sa nu fie .Bine ca ati reusit sa recoltati pipi .
Stanucel daca are pofta de mancare micuta ta ,probabil ca doar s-a deranjat la stomacel ,nimic mai mult .
o zi frumoasa !
laurairina13 spune:
Mneata
La multi ani, Dana! Iata ca minunea s-a implinit, ai doi copilasi frumosi si sanatosi, deci ai toate motivele sa sarbatoresti asa cum trebuie ziua ta! Ma bucur enorm de mult pentru tine cand stiu cat ai suferit anul asta in sarcina si mai ales ca s-au dus toate grijile!
Smara, ma bucur ca ai reusit minunea cu recoltatul pipi-ului, acu ma imaginam cum ar fi sa il tin eu pe Dragos cu piciorutele in apa pt pipilica, cum sa ii tin borcanu sa recoltez?? banuiesc ca nu intre picioare
Multam de traducere la desenele cu Mishaaa, asa mult imi plac si mie si tare eram curioasa de ce il bazaie pe urs si ce ii spune. Nu mai spun ca Amalia cand vede laptopul striga sa ii pun 'etita', ma bazaie nonstop sa ii pun desenul asta animat.
Stephy, dar de ce nu te mai intelegi cu Stefita? crize specifice varstei? povesteste si aici sa stiu ce ma asteapta
Livia, super pt kilogramele minus
Asa am patit si eu imediat dupa nastere, am pus kilograme in plus in loc sa slabesc, acum cam la fel, am o foame de lup..Unde mai pui ca nu am voie prajeli, oua, grasimi in crizele mele de fiere, si singurele care nu ma duc la dureri sunt carbohidratii-orez, paine etc Off off..sper ca macar dupa sarbatori sa ma mobilizez sa mananc fara fainoase deloc, si doar gratare si alimente slabe.
Dozz, cum ati serbat micuta Ana? tu ce mai faci cu jobul, reusesti sa gasesti in alta parte mai putin solicitant?
Cory si eu sunt tare curioasa cum e broscuta, ati facut o proba sa vezi cum e, fara sa vada piticul bineinteles??
Floricik, cand e vorba de jucarii cumparate in avans, asa patim si noi, nu mai avem rabdare sa i le dam fix cand trebuie. La ziua ei i-am cumparat cu o zi inainte cadoul si nu am reusit sa ne abtinem sa nu i-l dam inainte
Deci asa cu papusa Maya, chiar am vazut ca se face multa valva cu ea si cu cealalta Maria.. Oricum mi se par extraordinar de scumpe. pampam
Cory_B spune:
NeataLa multi ani, Dana! Sa fii sanatoasa si sa-ti cresti puii cu multa rabdare si intelepciune! Pupici multi, mamico!Smara,Laura - da, broscuta ca cea luata de Monis am luat si noi. Si nu, nu am testat-o, e sigilata ca ma gandesc: daca o testez - i-o si dau . Asa ca ma abtin, cum bine ma incurajeaza Floricik si i-o voi da de Craciun. StephyIonela - ai niste bubulini minunati, sunt superbi impreunaRaluci - Renus e haios foooc, cu sania lui de ren Cezar, un scumpic si jumatateMagda - Noi suntem bine, bubu si-a revenit ..nu-l mai doare nimic la maselute/dintisori(sper sa-i fi trecut) iar noaptea trecuta a dormit neintors pana azi dimi la ora 8 Va pup pe toate
Ramonika spune:
neata
DANA La multi ani fericiti alaturi de puiutii tai!
La ziua Mariutei a fost foarte frumos, am fost serviti numai cu bunatati, copiii s-au jucat, noi am socializat cat de cat, a fost ok.
eu de 2 zile am primit vesti proaste tare in leg. cu serviciul, se pare ca vor urma reduceri peste reduceri si 99% o sa ma includa si pe mine.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
shtephy spune:
Licu cu Stefi nu ma inteleg pt ca nu mai doarme bine la gradi ,uneori deloc si e foarte obosita seara acasa .Face tot felul de prostioare si de mofturi pe care nu le facea ,se supara din orice ,se rasteste la noi ,bate din picior sau da cu pumnu-n masa (banuiesc ca sunt gesturi copiate de la colegii de gradi) .Il necajeste pe Iustin care tipa din orice .Si Iustin o necajeste pe ea cand ii mazgaleste caietele sau cartile de colorat ,cand ii darama constructiile etc dar nu o deranja asa tare acum ceva timp ,il intelegea de obicei .La aer stam in fiecare seara pana la 6 ,mai mult n-avem ce face pe intuneric . Si sub nici o forma nu o pot culca devreme ,tot la 10 reusim sa o bagam in pat si atunci tot cu mieuneli si vaicareli .
La gradi nu doarme pt ca sunt multi copii care nu dorm si s-a gandit ea ca e bine sa procedeze la fel . Noi mereu am avut probleme cu somnul ,nici acasa nu mai dormea demult la pranz ,dar noaptea dormea 12 ore ,nu 8 -9 ca acum si nu era asa obosita . La gradi ii placea sa doarma ,era pintre primii care adormeau .
In fine ,ma bucur ca ii place destul de mult acum la gradi ,nu mai imi zice continuu ca vrea la cealalta gradi .
Eu mai citesc pe blogul Dandusei intamplari cu doi pui ,unul de 3 ani ,altull de 5 ,deci cam diferenta de varsta de la voi .
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shtephy Aseara in timp ce era pisica ,vroia sa aprinda lumina in bucatarie .Nu avea cum sa ajunga din 4 labe si m-a strigat "mama , n-ajunge pisica" . |
citat din mesajul lui smaranditza Traducerea conversatiei de la pescuit e asa: " Ursule, la mine trage? Dar la tine trage (de momeala)? Dar cand trage? Dar aici trage? Dar unde trage? Dar de ce nu trage? Dar unde trage? Dar cine trage? urleeeettttt Dar unde trage? Dar cum trage? Dar cine trage? Dar uite...asa trage? zbang! " |
citat din mesajul lui floricik Ma duc la nani ca am muncit azi...daca nu am facut ochelari, mustata si mai nou barba la zeci si zeci de tanti si nene de prin reviste... |
si buna dimineata
Ancutz multumesc, face bine. Asteapta "sebarea" care face "ni-no-ni-no" ca "savarea"
Ionela ce seamana Tudor cu Mihnea , tot asa frumos si luminos!
Raluci spor la plimbareli!
Magda exact. Asta era si aici discutia ieri
Smara dar cat are fetita temp de obicei? Merci de traducere , oricum lesinam de ras si fara sa inteleg . Buna vorba tatalui tau
Stanucel poate de la ceva maselute care stau sa iasa?
Livia bafta cu afacerea, sa va iasa bine si sa aveti succes! Asa visez si eu la ceva care sa nu ma tina legata de scaunul asta 8 ore pe zi , dar cand ma uit la toti prietenii cu afaceri care alearga 12 ore pe zi, imi cam trece .
Shtepfy pai 50 cadoul, 15 fresh si prajitura () pt copil, 10 lei mosul si cate 10 lei de pers care merge la serbare (o sa fie la un fel de teatru / carciuma) si cum noi suntem 3.... iaca suta de lei . Nu ma plang, mi-e doar teama de ce cadou va primi, vorba Samaranditei cu China...
Ramonika da-mi peste mana daca te intreb o prostie, dar nu mai incercati un bebe, daca e asa o situatie la munca? Oricum, ar fi bine sa incepi rapid sa-ti cauti ceva din ianuarie, ca atunci se trezeste si lumea sa recruteze .
Dana, mamica draga!
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
shtephy spune:
citat din mesajul lui Ramonika eu de 2 zile am primit vesti proaste tare in leg. cu serviciul, se pare ca vor urma reduceri peste reduceri si 99% o sa ma includa si pe mine. Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz zebra roz |
Of ,of ,imi pare tare rau dar e doar 99 % asa ca tin pumnii sa nu te afecteze reducerile de personal
shtephy spune:
Monis deci serbarea e de fapt salvarea ! Ce tare
Am inteles cum e cu suta de lei .Am uitat ca si la noi e prajitura si suc .Eu am propus sa se cumpere carti cadou de Mos ,dar pan la urma s-a cumparat o carte si un joculet Playdoh ,deci am ratat chinezismele ,sper sa o faceti si voi .
shtephy spune:
Ah si eu vreau pozeee de la ultimii sarbatoriti .
Ca sa nu mai zic de mamicile chiulangioaice care nu mai intra pe aici si de care mi-e tare dooor .