Prietene la bine si la greu - 151
Raspunsuri - Pagina 4
many_bani spune:
Si parintii mei au fost cadre didactice, sunt la pensie. In afara de un martisor si eventual flori la serbarea de sf. de an mama nu a primit nimic. Nici nu avea de unde, a fost la o scoala generala din mediul rural si era fericita ca aveau copii creioane si caiete si aprecia efortul parintilor de ai imbraca. De multe ori strangeau hartii si tata cu masina personala le ducea la centrul de reciclare sa le vanda si cumparau caiete si pixuri la gramada ptr. copii. Sunt multe de spus pe aceasta tema,fara sa uitam salariile iar acum pensiile, insa nu a stat nici odata pe ganduri daca sa faca sau nu serbare ca nu intra in programa/fisa postului.
Cat despre gradi privat, consider ca respectul meu ptr.actul educational consta in faptul ca am ales sa dau copilul acolo si platesc taxele asa cum doresc ei ( fara sa se scada zilele libere, vacantele, zile de boala etc). Asta nu inseamna ca mie nu imi place sa fac cadouri, insa le fac atunci cand simt din suflet ca trebuie sa le fac, nu ca asa face toata lumea.
Sper ca nu am suparat pe nimeni, este numai parerea mea
Monis, Cori frumos spus
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Si parintii mei au fost cadre didactice, sunt la pensie. In afara de un martisor si eventual flori la serbarea de sf. de an mama nu a primit nimic. Nici nu avea de unde, a fost la o scoala generala din mediul rural si era fericita ca aveau copii creioane si caiete si aprecia efortul parintilor de ai imbraca. De multe ori strangeau hartii si tata cu masina personala le ducea la centrul de reciclare sa le vanda si cumparau caiete si pixuri la gramada ptr. copii. Sunt multe de spus pe aceasta tema,fara sa uitam salariile iar acum pensiile, insa nu a stat nici odata pe ganduri daca sa faca sau nu serbare ca nu intra in programa/fisa postului. Cat despre gradi privat, consider ca respectul meu ptr.actul educational consta in faptul ca am ales sa dau copilul acolo si platesc taxele asa cum doresc ei ( fara sa se scada zilele libere, vacantele, zile de boala etc). Asta nu inseamna ca mie nu imi place sa fac cadouri, insa le fac atunci cand simt din suflet ca trebuie sa le fac, nu ca asa face toata lumea. Sper ca nu am suparat pe nimeni, este numai parerea mea Monis, Cori frumos spus mami de Vlad (29.10.2009) Multumesc Doamne! |
exact
Ancutza_Bro spune:
Inca ceva, daca va ajuta:
Ministerul Sanatatii avertizeaza: Nu va lasati înselati de afacerile piramidale cu adeziuni la viitoarele case private de sanatate.
http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/minsiterul-sanatatii-avertizare-afaceri-piramidale-case-private-asigurari-sanatate-158149.html
floricik spune:
Hello fete.
Ema isi face somnul de frumusete iar eu ma dau putin pe forum ca ieri am gatit de zor...deci merit.
Livia, ma bucur ca ai intrat sa ne zici doua vorbe, chiar ma gandeam ce e cu tine. Deci sunteti ok, ati inceput si gradi.
Strumfy, Lumi ce fain ca v-ati distrat la ziua Mariutei. Nici nu-mi imaginam altfel. Asteptam poze...eu am o lene sa pun poze de la ziua zburlitei...
Cory, referitor la linkul pus de tine: NO COMMENT. I-ai dat cadoul lui Bubu(broscuta) ? Ii place?
Cory_B spune:
Floricik - nu, nu i-am dat broscuta, o pastrez pt Craciun si ma chinui din rasputeri sa nu i-o dau pana atunci
miany75 spune:
salutare si de la noi!!!
azi am ajuns ceva mai repede ,asa ca in loc sa bucataresc..stau pe net..
cory e super Bubu tau!! legat de link..no comment..
La multi ani,Ana!!!
La multi ani,Robert!!!
miany75 spune:
eu sunt un pic necajita...aseara m-a sunat o prietena sa-mi spuna ca fiica ei, cu care ne intalnim aproape zilnic are rubeola...sper totusi sa scapam...ca altfel se duc pe sfarla planurile noastre de sarbatori...
am inteles ca e epidemie...
miany75 spune:
legat de discutia cu atentiile,sunt de parere ca daca e un lucru pe care vrei sa-l faci il faci,pur si simplu ...daca e impus e alta poveste...
eu lucrez in sistemul medical,dupa cum poate stiti,unde atentiile sunt ceva obisnuit...nu sunt de acord cu treaba asta si sunt de principiu nu e prost cine cere e prost cine da(poate e cam dura exprimarea )cine vrea sa-si faca treaba si-o face fara sa astepte ceva in schimb,parerea mea ...din experienta mea,zic ca sunt situatii in care omul pur si simplu vrea sa-si manifeste recunostinta intr-un fel...oricum e penibil ,cand stai si te tiganesti..in sensul ca el insista ,tu nu vrei etc...
raluci_b spune:
ufff mai bine nu intrebam de cadouri
mie mi se pare ok, atata timp cat nu e obligatoriu, iar darul este simbolic, pam pasm
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b ufff mai bine nu intrebam de cadouri mie mi se pare ok, atata timp cat nu e obligatoriu, iar darul este simbolic, pam pasm Raluca, mamica de doi baieti, Remus Andrei (8 nov '09) si Cezar Ioan (3 dec '11) |
ba de ce? bine ca ai intrebat, mie mi s-au parut multe raspunsuri pertinente. Si ce a zis Ancutza inteleg. Atata vreme cat alea nu stau cu mana intinsa ca sa-si faca treaba, chiar inteleg. Inteleg si mai bine fetele care au zis - ca si mine - ca sunt contra atentiilor consistente. Pentru ca asa se perpetueaza datul de spaga, oamenii incep sa creada ca li se cuvin aceste atentii si nu mai ajungem sa scapam de obiceiurile astea. Si cel mai enervant mi se pare ca sunt arii de activitate unde orice discutie incepe de la spaga: vezi invatamantul, vezi administratia financiara, vezi sist sanitar etc
ce fac baietii?
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)