Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***375***
Raspunsuri - Pagina 9
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Chatonel, sanatate multa Iziei ![]() !!Ada vad ca e ok, a facut kk si a anuntat ca nu o mai doare burtica, asta dupa ce l-a certat pe domnu' kk pt ca a deranjat-o toata noaptea www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
hihihi, merci... sper sa fie ultimul episod de fel pe anul asta.
M-a distrat Ada cu kk luat la rost
chatonel spune:
| citat din mesajul lui andiaroro Toata cresa o intreba pe Anastasia, daca i-a placut spectacolul de la serbare. Nu spune "spectacol" ci "pétasse"... Sa va spun ce inseamna? Activitati de copil mare: http://community.webshots.com/slideshow/581952923JTTEbR?mediaPosition=28 http://community.webshots.com/slideshow/581952923JTTEbR?mediaPosition=7 ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
LOOL pt pétasse :))
Am vazut un baiat la ora de dans
e chiar serios si se aplica.
novus spune:
Daaa si pe mine ma distreaza cu formulele ei de politele, sa o vezi cum discuta cu domnul copac pt ca i-au picat frunzele, domnul kk care nu a stiut ca ea este in vizita si a venit cu viteza in pampers, etc 

Dar ma bucur ca e politicoasa, decat sa o aud cu ma, ba, mai bine domnim pe toata lumea !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
AlexAndra_81 spune:
Neata gagici!
Abia acuma reusesc si eu sa beau un latte si nu zic nu nici freschului de la Ina![]()
Roro, mortal 'copilul mare' si foarte serios si dedicat
Sympli, nasoala faza cu atacul de panica, sper ca esti mai bine. Eu n-am avut niciodata si nici n-am vazut la nimeni, dar noroc de Anca ca stiu ce-am de facut pe viitor, just in case
Ieri am reusit sa ajung sa ma vopsesc si m-am si tuns un pic cu ocazia asta, asa ca in sfarsit arat si eu a om![]()
mai citesc si revin
Amalia
AlexAndra_81 spune:
| citat din mesajul lui novus Chatonel, sanatate multa Iziei ![]() !!Ada vad ca e ok, a facut kk si a anuntat ca nu o mai doare burtica, asta dupa ce l-a certat pe domnu' kk pt ca a deranjat-o toata noaptea www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |

bestiala Ada. Mai bine politicoasa decat ca fii-mea care ma intreaba dimineata cand am ajuns la gradi, asa tare cum stie ea, sa auda toata lumea, aratand spre o mamica pe care evident ca nu stiu cum o cheama "mami, aia cine-i?"
Amalia
AlexAndra_81 spune:
| citat din mesajul lui inapreda Hola la ceas de seara Am absentat azi dar motivat! Mi-a sosit tepetul si m-am dus sa-l ridic dar, pentru ca primisem un sms ca un magazin drag mie a primit marfa, m-am abatut de la calea cea dreapta si m-am dus sa-mi cumpar ceva si...i-am luat cadou la Jambo si-am scapat de-o grija; cumva, sint mindra de mine Dupa amiaza, am avut treburi cu Ian si, dupa 6, am fost sa comandam perdele si sa mai luam una, alta. Una peste alta, ziua a decurs bine. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
sa-ti fie de bine cumparaturile, dar totusi, zi ce-ai luat consortului, ca eu is curioasa de fel
Amalia
novus spune:
Da, si eu vreau sa stiu ce va primi Jambo cadou
!!
A propos de cumparaturi, eu am zis ca nu mai intru in magazine, zici ca-s nebuna , tot cumpar si tot cumpar
, o sa trec in noul an cu cardurile pe minus nici macar pe 0 ![]()
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
Salutare,
Inca nu am recuperat ce ati scris, dar vroiam sa va reamintesc ca astazi vine Floric in Bucuresti si daca vreti s-o cunoasteti va astept diseara la mine.
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
30+
inapreda spune:
Pentru fetele curioase ![]()
I-am luat o pereche de pantofi sport gri-metal si o pereche de pantaloni de stofa gri, in carouri; mai vreau sa-i iau, in functie de ce gasesc (ca vreau sa-i "intocmesc o tinuta de Rev):
-ori camasa neagra slim-fit si papion argintiu
-ori un tricou cu mineci lungi si bretele argintii 

Io-s mindra de mine "ca ce de treaba is" ![]()
![]()
AlexAndra_81 spune:
| citat din mesajul lui inapreda Pentru fetele curioase I-am luat o pereche de pantofi sport gri-metal si o pereche de pantaloni de stofa gri, in carouri; mai vreau sa-i iau, in functie de ce gasesc (ca vreau sa-i "intocmesc o tinuta de Rev): -ori camasa neagra slim-fit si papion argintiu -ori un tricou cu mineci lungi si bretele argintii ![]() ![]() Io-s mindra de mine "ca ce de treaba is" "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
da chiar ca esti de treaba
Amalia