Buburuz -LA MULTI ANI EDU si CARMEN! ! (116)
Raspunsuri - Pagina 17

monika_bt spune:
Neata buna!!
LA MULTI ANI, ELENA!!
LA MULTI ANI, MARIA SOFIA!!
LA MULTI ANI, ALEXIA MARIA!!
SA CRESTETI MARI SI FRUMOASE, SANATOASE, SA ROIASCA BAIETII IN JURUL VOSTRU CA SA STEA TATI CU PARUL DUPA USA!!! FELICITARI MAMICI PENTRU FETITE MARI SI FRUMOASE!!
LA MULTI ANI, ADRYIII!!!!
LA MULTI ANI, PETRO!!!
MULTA SANATATE, FERICIRE SI IMPLINIRE ALATURI DE CEI DRAGI!!

monika_bt spune:
Eu sunt fresh ( scuze, Simo, nu vreau sa-ti fac in ciuda, doar nu pot crede), fiica-mea a dormit de la 10 seara la 8 dimineata fara sa pape, doar la 2 un pic de leganat
...inca n-a papat si nici nu vrea lapte...pe la 9 jumate o sa-i dau fructele si gata.
Ati vazut ca de marti ninge??si mai ales la mine-n oras!!! Abia astept!! Daca va fi zapada de sarbatori atunci magia va fi completa...voiam sa fac bradul sambata dar nu-l mai fac, astept sa ninga intai.
Simo, cred totusi ca Edy e smecher, si a mea a avut cateva seri asa, cu o energie din cale afara de mare, la baie parca era bagata in priza, se ridica in picioare apoi se aseza, iar se ridica si tot asa...Poate e un puseu de crestere ptr ca la mine dupa asta a inceput sa faca pasi singura.
Si subscriu la tot ce-au spus fetele: tu esti minunata, o mama deosebita si DD te iubeste si in nici un caz nu te incearca...Suflete ca tine sunt preferatele lui Dumnezeu!
Azi cica nu va fi gaz vreo 8 ore...oi vedea ce-oi face cu caldura...mama lor...
Am fugit la treaba! v-am pupat!

mirela2 spune:
neata si de la mine
si o cafea mare de tot
lui simo una perfuzabila, poate poate isi revine mai repede
lorich si tu si roxx si mada sunteti niste dragute, dar......ca voi de slabe tot nu sunt:(((((
super tare faza cu cutia, poi daca tot le aruncau, nu puteau sa ti arunce si tie o cutie??? a draqului de prosti, vroiau ghiseft
in rest sanatate la puiutii bolnaviori ca tare greu e cu copil bolnav, care nici nu stie sa spuna unde si ce l doare
muahh fetelor si multi ani sarbatoritilor de azi
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi

loutzy spune:
Neatza.
LA MULTI ANI!!!
Adryii
si
Abramburika
sa fiti sanatoase,
sa vi se indeplineasca toate dorintele.
LA MULTI ANI SI PT BEBICII:
care fac un an
Elena
Maria Sofia
Alexia Maria
Angie
Pupici si sunt pe aici.

luciact spune:
neata neata
LA MULTI ANI ADRYY!
LA MULTI ANI ABRAMBURIKAA!
sa fiti sanatoase, sa va bucurati de puii vostri, sa va aduca mosul tot ce va doriti!
la multe lunite si sarbatoritelor de astazi
Lorich, ce aventura
sanatate la puiutii bolnaviori, Luiza imi pare rau, nush ce sa zic

loutzy spune:
AAAAAAA...
Sunt suparata:bine ca pensiile si somajul se pot da ma devreme, dar alocatii si indemnizatii ioca.

Lorich spune:
Monica Doamne ajuta sa fie asa!! sa ninga de marti incolo! Noi sambata pelcam la Galati, ne intoarcem luni, nu am nevoie de zapada pe drumuri.
Baga ceva la cuptor, o placintica, ceva si faci caldurica buna!

florintunde spune:
na servus
cafea a data cineva?
Atatea sarbatorite un spritz..ceva?
Lori;ce m-am distrat
Simo;subscriu..puiul tau e semecher
FETELOR EU SUNT DE PARERE SA SCRIEM UNDEVA CINE DE LA CINE A PRIMIT CADOUL!EU UNA SUNT TARE CURIOASA..SAU NU SCRIEM NUMAI DE CRACIUN/SA FIE SURPRIZA PANA ATUNCI?
PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUP

florintunde spune:
Astazi pleaca frate-miu..inca juma de an..o sa fie nasol de Sarbatori..
offfffffff
vreau zapada de Craciun!!!!!!!!!!!l
la tv au zis ca o sa fie cu plus si cu soare