Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (16)
Raspunsuri - Pagina 8
titi143 spune:
Buna fetelor.
Mmamita foarte bine ca te simti bine, sper sa nu mai ai nici o problema pana la sfarsitul sarcinii.
Irina cred ca de aceea puteti face toate lucrurile impreuna ca sunte-ti aproape de aceeasi varsta. Din pacate eu si surorile mele nu putem una este mai mare ca mine cu 10 ani si cealalta mai mica cu 7 ani. De data aceasta tu ai mai multa experienta de aceea te intreaba pe tine, tu esti "sora mai mare".
Ana bine ai venit si sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Shoshonik singura problema cu placenta este ca este joasa, dar nu iti fa probleme ca la saptamanile tale e bine, mai aincolo o sa urce , o sa vezi. Si mie la 15 saptamani mi-a spus ca e joasa, si acum la 19 mi-a spus ca nu mai este joasa. Asa ca nu te nelinisti.
Iulia sper ca David sa se simta mai bine cat mai rapid. Stiu cand comoara ta este bolnava, stiu cat de rau te simti, mai bine ai prefera sa fi tu in locul lui. Ii urez multa sanatate.
Tzuky bine ai venit, iar de data aceasta bebe sa stea la caldurica pana la termen.
Ioana si eu stau in fiecare dimineata cu Edi in pat si il privesc si il miros cel putin 5 minute. E minunat si numai sa il privesc si sa stiu ca este al meu.
La noi nimic nou. Totusi parca raceala trece putin cate putin.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 20+ Robert Aaron
Ellyshor spune:
Hopa hopa! Ia-uite cum se inmultesc burticile!
Ana_vasile sarcina usoara si un bebelus sanatos! Lasa-mi DPN, UM si data nasterii tale.
Ca sa te trecem la loc de cinste in listuta de pe prima pagina.
Miha ma bucur ca l-ai vazut pe bebe.
Referitor la placenta ti-au explicat fetele ff bine. Cum a zis si Iulia, depinde si cat de jos e inserata, si mai ales, majoritatea placentelor joase se ridica in trim III cand creste uterul.
Singura problema e sa nu apese ff mult pe col, mai ales cand creste bb mare si o sa fie el mai agitat...exista riscul sa se deschida colul. Sau daca este inserata chiar in fata colului, se face cezariana pt ca nasterea normala e imposibila.
SS-Tzuky bun venit si tie!!! Sarcina usoara si un bebelus sanatos! De data asta trebuie sa fie bine
Tinuta ma bucur ca esti ok. Tinem pumnii sa fie super ok rezultatele!
Va pupam dulce pe toate! Sa aveti o zi excelenta!
Elly 19+ cu Babyboom
onutza83 spune:
Neatza fetele cucuietele:)))
Noi suntem bine ..lenea de apasa tare pe umar dar mi-as dori asa de mult sa ma apuc de curatenie dar nu cred ca resusesc...Dau lene pe degeaba cine vrea cine pofteste e gratisssssssss:)))
BIBI sl meu tare s-a mai miscat aseara cand il auzea pe tacso agitat din cauza meciului cu Steaua:))) A zis tati ca daca era fetita ii punea numele STELA si o dezmierda STELUTZA :)))) Am murit de ras:))) si acu cand va zic rad cu lacrimi.
Deci astept raspuns la oferta mea cu lenea.Nu va fie rusine sa imi cereti ca eu va dau din toata inima:)))
Va pupacesc pe toate
Oana cu Bebe 19 +
bytzza spune:
neata' si de la noi
tzuki si Ana bine ati venit si sa dea Domnul sa auzim numai de bine
Ca tot vorbiti de surori...am si eu o sora cu 6 ani mai mare si in ziua cand a iesit din maternitate si am ajuns cu totii acasa am aflat eu ca sunt insarcinata, ai mei chiar ziceau bineinteles in gluma ca nu le dam timp sa respire ca vin nepotii pe banda rulanta , ma ajuta tare mult ca ii cer foarte multe pareri ma uit si peste analizele ei cand am o nelamurire si cel mai important sunt as deja la invartit bebei
desi sunt si eu foarte lenesa azi totusi ma apuc de
gabita 12+
SS-Tzuky spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tigruta Tzuky tu ti-ai trecut nr de saptamani dupa calculatorul de pe dc sau dupa eco?? ca si eu am UM pe 6 august la o zi diferenta fata de tine si dupa calculatorul de pe dc am 18 sapt si 5 zile si dupa eco la fel.. Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 18+ |
Tigruta, nu stiu daca am gresit. Dupa eco am 19 sapt. si trei zile (am cistigat trei zile la masuratori)...asa ca m-am gindit ca sunt in sapt. 20. Corecteaza-ma te rog daca am incurcat borcanele
19+? cu Stefan Doamne ajuta!
Ellyshor spune:
Tzuky 19+ e ff bine scris. Asta inseamna saptamana 20, in curs, deci inca neimplinita.
Si noi tot asa suntem
Elly 19+ cu Babyboom
addya_21 spune:
BINE ATI VENIT BURTICUTELOR!!!SA VA DEA DUMNEZEU MULTA MULTA SANATATE,SI SA VA BUCURATI DE BEBICII VOSTRII LA TERMEN!!!
andreea 13+
Ellyshor spune:
citat din mesajul lui addya_21 BINE ATI VENIT BURTICUTELOR!!!SA VA DEA DUMNEZEU MULTA MULTA SANATATE,SI SA VA BUCURATI DE BEBICII VOSTRII LA TERMEN!!! andreea 13+ |
Addya, ma bucur ca esti ok. N-am apucat sa-ti spun.
Ne-am ingrijorat nitel
Elly 19+ cu Babyboom
addya_21 spune:
SUNT FFF BINE ELLY,SUNT MAI FERICITA CA NICIODATA!
CRED CA SI BEBE SIMTE ASTA ,CA PARCA ,PARCA MISCA CEVA IN BURTICA.MA"GADILA"CEVA,EXACT ASTA E SENZATIA,DIN CE IN CE MAI DES!!!
IMI PARE RAU CA V-ATI FACUT GRIJI PENTRU MINE,DAR CHIAR NU AM AVUT TIMP SA INTRU.A FOST O PERIOADA AGLOMERATA,A TREBUIT SA NE DUCEM LA AI MEI,SA FACEM CUMPARATURI PENTRU CASA....OFFF ABIA ASTEPT SA FIE GATA,SA NU MAI AUD DE MOBILA,PERDELE SI ALTE MINUNI....!!!
andreea 13+
Ellyshor spune:
citat din mesajul lui addya_21 SUNT FFF BINE ELLY,SUNT MAI FERICITA CA NICIODATA! CRED CA SI BEBE SIMTE ASTA ,CA PARCA ,PARCA MISCA CEVA IN BURTICA.MA"GADILA"CEVA,EXACT ASTA E SENZATIA,DIN CE IN CE MAI DES!!! IMI PARE RAU CA V-ATI FACUT GRIJI PENTRU MINE,DAR CHIAR NU AM AVUT TIMP SA INTRU.A FOST O PERIOADA AGLOMERATA,A TREBUIT SA NE DUCEM LA AI MEI,SA FACEM CUMPARATURI PENTRU CASA....OFFF ABIA ASTEPT SA FIE GATA,SA NU MAI AUD DE MOBILA,PERDELE SI ALTE MINUNI....!!! andreea 13+ |
Conteaza ca esti ok si ca ai rezolvat ce aveai de facut. Felicitari pt casuta! Sa o umpleti cu multa fericire!
Elly 19+ cu Babyboom