Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (16)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Tocmai m-am intors de la socri, dragii de ei, au fost si toata ziua au afumat la slanina, muschi si au facut carnati. Ce noroc avem cu asemenea parinti! Iar M nici n-a vrut sa vina acasa, doarme la ei, ii iubeste foarte mult! Aseara a venit Mos Craciun la gradi, grupa mica a avut serbare si au fost invitati si copiii din clasa intai, cei care au invatat in aceeasi clasa. A primit un biliard, tare incantat a fost.
Bun venit, Caty! Sa scrii repede 10 mesaje, ca sa nu apara tarziu, noi le vedem dupa ce trece ceva vreme si e posibil sa trecem peste ele.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

ANITTA,am uitat sa te intreb cum a supravietuit matza cat a stat singurica...mai ai peredele la geamuri?.Si eu am ”recoltat”carnatzii azi de la soacra-mea...le-am facut si testarea....

Virginia 19+,mami de Ioana(22.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzza spune:

elly mai adauga un membru in echipa de fotbal astazi am fost din nou la dr si oficial e baietel si e bine, bine ...de acu sa creasca mare si sanatos
noapte buna la toate mamicile

gabita 13+ cu

Mergi la inceput

Buna dimineata! Bitzza, felicitari!
Virgi, surprinzator, dar chiar de data asta am gasit totul in regula. Trecuse si sotul pe acasa cu o zi inainte si ii mai daduse mancare (el sapt asta a cam facut naveta Iasi-Bucuresti-Suceava). Alteori lipsesc de acasa cateva ore si gasesc dezastru, acum mi-a facut o surpriza placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Buna dimineataaa!

Felicitari Tinuta pentru rezultatele bune si pentru floricica si felicitari Bytza pentru fotbalist!
Am operat in listuta schimbarile.

Caty bine ai venit! Sa ai un bebic sanatos. Astept datele tale pentru lista.

Noi azi am schimbat prefixul si nu-mi vine sa cred ca am ajuns pana aici. Doamne ajuta in continuare!

O duminica minunata sa aveti!

Elly 20+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Wow, 20 de saptamani! Jumatatea drumului, super! Cum te simti?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anitta_O

Wow, 20 de saptamani! Jumatatea drumului, super! Cum te simti?

Iubito, zic eu ca ma simt mai bine. Sunt mai energica si vad ca si bb la fel
In plus, s-au diminuat si durerile de burtica, de ligamente sau de ce-or fi fost.

Ma bucur ca si tu esti mai ok Eu, una, sunt tare neincrezatoare in testele astea. Si daca era dupa mine nici nu-l faceam, dar dr mea a insistat.
Prea multe erori dau si in sens negativ, si in sens pozitiv, deci nu ai nicio certitudine oricum ti-ar iesi.
Eu sunt convinsa ca vei urma si tu exemplul Virginiei si totul se va termina cu bine.

Elly 20+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Buna dimineata!

Fetelor ajutor. Ieri am facut curatenie si mi s-au umflat gleznele - deci ni se mai vede "ousorul", nimic. M-am gindit ca e de la stat in picioare...dar am un serviciu la care stau in picioare 6 ore pe zi si nu mi s-a intimplat asa ceva. Acum, in concediu! Nu maninc sarat, nu beau cafea...
Mi-am spus ca pina dimineata se dezumfla - dar cind m-am dus la baie tot asa. Nu stiu ce sa fac, azi e duminica si nu am cum sa sun la cabinet, nu e nimeni. Si nici nu m-as duce la urgente (care btw sunt la vreo 20 de km) doar pentru ca mi s-au umflat picioarele...
E semn rau ? Imi fac griji...

19+ cu Stefan Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Tzuky, uite aici un link cu ceva explicatii:

http://mamici.ele.ro/Mama/Sarcina/Umflarea-gleznelor-in-timpul-sarcinii_--a11543.html

Mie nu mi s-a intamplat, dar pare a fi ceva normal.

Edit: am pus alt link ca ala nu mergea

Elly 20+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

mersic.

19+ cu Stefan Doamne ajuta!

Mergi la inceput