Strugurasi de Sept-Oct 2011 *15*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Abmariana.. scutecele de la babylove nu sunt mai groase decat pampersu? le lasi intreaga noapte , fara sa-l schimbi pe Anton? le-as incerca si eu , servetelele le folosesc , cele cu ulei tot de la babylove, nu as putea sa zic ca sunt ff incantata de ele ca mi-i se par mai aspre, insa cu siguranta nu sunt asa pline de chimicale ca si nivea sau pampers..

...........................................................................

Mergi la inceput

Mikka e fan tv, isi roteste capul ca un titirez daca o tin cu spatele orizontala, isi da capul pe spate, daca o intorc ma cearta.. insa ii place minimaxul in special..si la stiri se uita insa nu asa incantata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

pus si io poze

_

de T 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Acum m-am convins ca a mea a fost ce mai urata

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Acum m-am convins ca a mea a fost ce mai urata

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

si ce frumoasa e acum..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

eu nu cred ca exista copil urat, adica sa alaturi cuvantul "urat" cuvantului "copil" este cel putin aiurea. Toti copiii sunt frumosi prin micimea lor, prin puritatea lor, prin dependenta lor de noi, prin faptul ca sunt ai nostrii

Hayat, imi sustin "teoria" cum ca biberonul rece de sticla si tetina nu pot inlocui sanul mamei. E "teoria" mea, concluzia la care am ajuns dupa ce mi-am studiat copilul. Acum, e drept, poate si Petru e prea sensibil....simte tot , cred ca stiu cu cine seamana

May, treaba cu TV-ul nu a functionat cine stie ce, in sch ma maimutaresc in fata lui si papa mai bine

Eu am pus poze cu Petru imediat dupa nastere. In primul moment mi-a parut un copil FRUMOS si BUCALAT . Asta e ce-mi amintesc perfect.

Minunea mea mica Petru Severian, a venit in viata mea pe 09.09.2011 ca sa-mi lumineze existenta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Eu cred ca am pus poza cu Razvan chiar la inceput,. Este cea in incubator. Si mie mi s-a parut fiul meu asa de mic si de alb si de crett la piele si vaiii....parca nu era al meu.....

Mami fericita de Razvan Octavian 15.09.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Hellena, bine ca a functionat ceva

Rach, ma bat cu tine pt primul loc dar nici cu Elena si T nu mi-e rusine :P
Zubi, Ayan al tau chiar e frumusel in pozele alea.
la fetele care au pozele in albume n-am apucat sa ma uit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sept-Oct2011 spune:

CAP nou .. pt am fost harnica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Seara buna
Ca tot se vorbeste despre asta: poze cu noi

Si da: NU EXISTA LAPTE PROST, SLAB . Fiecare lapte de mamica e perfect pentru puiul ei. Da, poate fi mai putin la un moment dat dar daca e putin solutia e sa pui copilul cat mai mult si cat mai des la san ca sa stimuleze lactatia nu sa dai LP. Daca pui supliment corput tau nu va sti ca e necesara si acea cantitate de lapte si va tot scadea lapticul.
Ce e minunat e faptul ca laptele unei mame care a nascut prematur e total diferit de cel al unei mame care a nascut la termen. Laptele mamei care a nascut prematur e perfect pentru copiii prematuri si, abia cand bebe ajunge la nivelul unui copil la termen devine aproximativ ca a celor la termen.
Da, laptele e diferit de la mama la mama pentru ca si copiii sunt diferiti. Laptele mamei e perfect adaptat nevoilor copilului ei. ( asta e un mare avantaj fata de laptele formula care e standard, cu mici variatiuni). Ba chiar mai mult, lapticul unei mame difera pe parcursul zilei de la o alaptare la alta si chiar in timpul unei alaptari in functie de mumentul la care ai putea lua proba de laptic.

Daca laptele nu e gras e foarte posibil ca bebe sa aiba nevoie de mai multe glucide, vitamine si minerale in acea perioada... si mai putine grasimi.

In orice caz: cand pare ca bebe nu s-a saturat asta se observa in reactiile lui si nu dupa "cum ni se pare ca a supt".
Al meu sta la san cand 5 minute cand 20.( ma refer la cel mic) dar nu doarme proportional cu modul cum suge sau cu timpul petrecut la san.

Scaunul de masa l-am luat de la reprezentanta din iasi si e asta: http://www.onestop.ro/scaun-de-masa-polly-chicco--pid25590#

Mergi la inceput