Strugurasi de Sept-Oct 2011 *15*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

buna fetelor!

Deci nu sunt singura care a observat ca s-a scumpit pampersul, am luat si noi in we si ne gandeam ca parca era mai ieftin, oricum Iancu e la nr3 dar cred ca dupa backsul asta trecem la 4 . Faptul ca lasa urme sau ca iese kk din pampers poate sa fie de la faptul ca e prea mic.Asa am patit si noi cand am schimbat marimea , si chiar daca ni se parea ca ii era mult mai mare nu au mai fost probleme. De ieri vad ca a inceput kk sa evadeze in schimb deja la fiecare, deci de minim 2 ori pe zi, rezultatul va fi ca o sa trecem la 4

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

apropo de bebe urat,al meu era mov(ca nu a respirat din prima) intr-o patura imensa si i se vedea doar fatuca ,deci in concluzie ffff urat.M-am mai linistit abea la miezul noptii cand am fost la alptat si am putut sa il vad mai bine , eu nascandu-l la ora 17:50, dar acum e cel mai frumos(cra cra).Ce puteam sa imi doresc mai mult frumos , sanatos si cuminte, o sa fiu o soacra pe cinste.

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Ingeras nu te-am inteles gresit. N-am spus ca din comoditate ii dai lapte muls sau LP. Si este intr-adevar posibil ca unele mamici sa nu aiba laptic de ajuns (daca sunt stresate, nu se odihnesc suficient, nu mananca variat etc) dar la fel de bine asta se poate regla. Cu cat cererea e mai mare cu atat creste si oferta. Pt asta trebuie insa copilul pus la san mai des, ca sa constientizeze organismul ca trebuie sa produca mai mult. Ca daca, de exemplu, ai sari peste o masa ca sa poti strange mai mult lapte pt urmatoarea organismul nu intelege ca trebuie sa dea mai mult cantitativ ci ca trebuie sa dea mai rar. Deci mai putin.
Iar treaba cu laptele care nu e bun la unele mamici nu este adevarata. In afara de mamicile cu boli cronice foarte contagioase care pot transmite virusul la copil nu exista lapte "rau".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

A mea afost cea mai urata.O sa va pun poza pe grup sa o vedeti>Ma credeti sau nu nepoata mea ia facut poze cat a stat cu mine in spital ca mie nici nu-mi venea sa ma duc la ea.

Sei, eu am incercat nr 4 de proba asa ca mi-au dat 3 bucati cadou la un bax nr 3.Bine ii sunt mari rau la 5 Kg ale ei.Dar la cat kk face ma gandeam ca sunt tocmai buni.

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Alayna, sarumana
Am adormit-o pe Maia si tot se trezea, am zis hai sa incerc sa o impachetez... am infasato putin si acum doarme de vreo ora.
Nu stiu daca asta e motivul, dar o sa mai incerc. Noaptea o las cu manutele libere k oricum doarme bine, in timpul zilei aveam probleme uneori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Citat:
citat din mesajul lui May3

sei, ma bucur ca da partzuri cu kaki :) sper sa va reglati.
noi azi am facut cacacea singurica, dupa 2 zile de protectis. cred ca o ajuta asta.

irinush, si sab si bonisan? pai nu-s ambele pt colici?

lena, nu are parut in fundulet ci deasupra funduletului :)

hayat, cum mai esti mami?

...........................................
mamica de www.youtube.com/BeatriceAna2011" target="_blank">Beatrice-Ana - 26.09.2011
..........................................
zebraroz.ro

Buna!

May, de azi dimineata ma chinui sa scriu un mesaj.Mai bine zis, de cand Dbhunny a intrebat cine da cafeluta.......Nu am reusit.Se pare ca in timpul zilei Razvan si treburile in casa, imi ocupa tot timpul...si nici nu realizez cand a trecut iar ziua si uite asa, apuc sa mai scriu cate ceva dupa miezul noptii cand toata casa doarme.Chiar si acum, eu gatesc , sotul si Razvan dorm ..asa ca am prins loc la laptop sa va salut.

Eu sunt relativ bine....sotul si-a mai revenit si am avut parte de un we plin de atentie si dragoste din partea lui.Am petrecut timpul impreuna , asa cum ar trebui sa faca o familie si Doamne ce bine a fost. Insa, spiritual , inca mai am de lucru. Dar imi trece.Pentru ca mi-am propus sa vorbesc mai mult...cred ca pe mine statul asta in casa....fara sa vorbesc cu nimeni, in afara de Razvan, ma capiaza rau. Mie imi place sa interactionez cu oamenii direct, nu la telefon sau prin alte mijloace si asa am ajuns sa ma simt foarte singura in orasul asta......

Hellena,
Citat:

Bine ca ai deschis subiectul despre alaptare...
Ionela avea mai mult decat dreptate atunci cand spunea cat de importanta este, nu numai pt sanatatea PE VIATA oferita bebe-ului, dar si pentru extraordinara, senzationala, minunata, relatie de apropiere, de intimitate si liniste ce se creeaza intre tine si copilul tau.
Sunt sigura ca daca-l alaptam pe Petru acum nu mai aveam pb pe care le am! Sunt sigura ca pb lui este pe fond psihic, o anxietate trasa din raceala biberonului inert si a tetinei din cauciuc ordinar
Alaptarea este o binecuvantare.
Pe mine, certurile cu mama, situatia cu tatal lui Petru, toate astea m-au facut putin cate putin sa pierd de tot laptele si minunea sa inceteze

Aici trebuie sa te contrazic. Si eu il alaptez pe Razvan cu sticla si nu mai are probleme pe fond psihic. Eu zic ca nu conteaza cum este hranit copilul,atata timp cat este hranit cu dragoste, cu calm si cu zambetul pe buze.Eu il tin pe Razvan la piept si ii dau sa manance DIN BIBERON si se uita fix in ochii mei, simt ca ma topesc.Sau cand imi zambeste fericit, ca i-am dat papica. Se poate!! Se poate, sincer, sa alaptezi cu biberonul si sa ai parte de dragoste si intimitate si apropiere cu puiul tau.Trebuie doar sa te deconectezi de orice altceva din jur sau din minte....Trebuie doar sa incerci....

Seidana, si eu te astept cu sufletul la gura, ardeleanca mea scumpa si draga.

Nanna, nici eu nu verific temperatura laptelui cu vreun dispozitiv, ci doar la mana sa nu ma arda. Bine, eu am apa de orez, care trebuie fiarta si o incalzesc doar la microunde si apoi dizolv laptele ...si nu am nici o problema.....zic eu, cu Razvan.

Lena,Mikka, Pinky...multumesc

Kora, bine ca ai aparut ...ca azi aveam de gand sa te sun , sa vad ce mai faci. Imi era dor de tine.

Andreea_T , Zubi , Didiana pe unde umblati?

Mami fericita de Razvan Octavian 15.09.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

pampers si noi tot premium care , pe nr 3 de o luna si ceva , mai avem cateva bucati si apoi trecem pe nr 4 ca deja ii iese pipi din ei si il strange rau la bulane
azi mi a zis o prietena ca foloseste huggies si ca sunt super
foloseste cineva ?? chiar sunt asa de buni ?

_

de T 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Jade eu am folosit huggies, in paralel cu pampers, sunt super faini... dar eu am folosit doar ala cu bumbac organic care e pana la nr 2, nr 3 nu mai este cu bumbac organic, sau cel putin eu nu am gasit.
Sunt mult mai naturali fata de pampers si au si un buzunarel in spate care nu lasa kk sa iasa :d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Fetele mele dragi va

May - extra .

Sa nu va suparati ca nu am mai scris, va citesc, dar sunt rau de tot in butoi. Chiar si acum scriu printre lacrimi.

Andrei este bine. De vineri a inceput sa fie fonfait si sa tuseasca rau de tot, dar am fost la dr luni (am schimbat pediatra), am primit tratament homeopat si acum suntem muuult mai bine.

Eu ma rog sa nu pierd laptele de la atata suparare. Am o minune de copil care nu merita sa sufere din cauza mizeriei din lumea asta. Inca nu-mi vine sa cred, era totul prea frumos...scuze ca nu va pot spune ce s-a intamplat...poate intr-o zi o sa pot...

21.09.2011 ora 02:50

Bine ai venit Andrei Bogdan in viata noastra! Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

ma chinui de-o ora sa adorm una bucata pitica maraita.
daca-mi doarme 10 minute ma spanzur

hayat, ma bucur ca sotul a revenit la sentimente mai bune.

hellena, subscriu la ce a scris hayat. si a mea mananca mai mult de la biberon, doar noaptea o pacalesc sa suga la tzatzica. ziua mai rar reusesc. o tin in brate si ii dau biba si vorbesc cu ea.

hai sa punem primele poze ale bebeilor pe grup
de a mea o sa va speriati. va zic de acum.
mie cand mi-a adus poza sotul m-a busit plansul

Mergi la inceput