Gravidute cu trombofilie - capitolul 7
Raspunsuri - Pagina 29
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/p@ulici/p@ulici.jpg)
p@ulici spune:
Buna dimineata ... pentru ca nu am somn, am preferat sa intru acum putin sa va spun Un an nou fericit! Mult mai bun decat 2011, plin de bucurii si impliniri, cu sarcini usoare si copii sanatosi nascuti la termen si tot ce va doriti (in masura in care e realizabil)
Azi facem cinste implinim 26 de saptamani ... inca un pic si trec de pragul spihologic la mine ...
Acum va las nu inainte de a va ura
La multi ani 2012!
MTHFR A1298C – HOMOZIGOT si PAI 675 4G/5G – HETEROZIGOT
Trombofilie descoperita la prima sarcina tratament pt trombofilie de la 10 saptamani de sarcina: Clexane 0.4, Acifol 5mg 2/zi, Dr. Heim Satu Mare
O fetita Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010 nascuta prematur la 28 de saptamani devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carpediem/carpediem.jpg)
carpediem spune:
Fetelor, nu stiu daca e de la sarcina sau de la clexane, nu stiu la voi cum e, dar pe mine ma dor noaptea (mai ales) toate incheieturile si articulatiile si cand ma ridic din pat simt ca ma dezmembrez mai rau ca o baba... Ziua nu ma dor asa rau, ca fac miscare, treaba, dar noaptea ... De oasele inghinale nu mai vorbesc..alea dor cel mai tare..
Si nu stiu ce fac hormonii astia ai mei, dar de cateva zile sunt ciufuta rau si-mi sare capsa imediat
Oricum nu am intrat sa ma plang, ci sa va urez si eu UN AN NOU CU SANATATE, BUCURII, IMPLINIRI, BEBEI LA TERMEN, SANATOSI SI MANCACIOSI !!
LA MULTI ANI !!! VA PUP 32+
"Homo sum, humani nihil a me alienum puto!"
MTHFR C677T - heterozigot, A1298C - heterozigot, Gena PAI - 675 4G/5G - heterozigot, O sarcina oprita in evolutie la 15 sapt.
Tratament sarcina actuala: Clexane 0.3 dim + 0.4 seara, 2 acid folic 5 mg, 2 magne B6, 2 no-spa, 1 ovul arefam 200 mg, 1 elevit, 1 cetebe 500mg, 1 capsula ulei de peste
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danezza/danezza.jpg)
danezza spune:
Multumim Paula!
Sa ne dea Dumnezeu la toate bebei sanatosi si sanatate noua sa-i crestem cu dragoste. O sa terci de p[ragul psihologic, cum am trecut si eu de cel de la 31 de saptamani si va fi bine, in cateva luni ne vom plimba copilasii chiar daca nici mie nu-mi vine sacred.
Daca nu mai intru ma incolo, va urez si eu La multi ani, indeplinirea tuturor dorintelor si sa avem un an numai cu vesti bune!
Va pup! in 33+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kraluca/kraluca.jpg)
kraluca spune:
Am intrat sa va urez si eu
La multi ani!!! Sa aveti un an deosebit, alaturi de frumusetile pe care le adapostiti in burtica!!! Toti cei dragi voua sa aiba parte de bucurii si sanatate in anul care vine!
paulici - eu una nu prea am avut dureri de articulatii, doar niste carcei uraciosi am mai avut din cand in cand...
toni - te pupam dulce si-ti dorim sa ai un an senzational alaturi de bebita ta... sa creasca mare, sa fie sanatoasa si, poate, de revelion, se cinsteste cu o gura de colostru
mihaela - te asteptam in 2012 cu noutati si sfaturi legate de noul statut de mamica. te pupam dulce si pe tine si pe fetita si va dorim multa sanatate!
edit: dana, eu una chiar nu m-as duce la bucuresti, insa am vorbit cu asistenta (ciobanu cristina) si ea mi-a spus sa vin la inceputul lunii ianuarie... insa eu nu am mai fost la fundeni din sapt 28; in sapt 32 am vb la tel si a ramas sa ne vedem prin sapt 35-36. voi mai reveni cu un telefon... poate nu mai este nevoie!
nu-mi vine sa cred -
34
mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, elevit, femibion 2, cetebe, magne B6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andreea204/andreea204.jpg)
andreea204 spune:
Va doresc si eu un 2012 plin de bucurii, sanatate, burtici si bebei sanatosi.
LA MULTI ANI!
28 ani, MTHFR C677T homozigot
2 avorturi spontane la 5sapt si 6sapt
![](images/user_woman.png)
Smaddy spune:
La multi ani! Sa va ajute Dumnezeu pe toate sa nasteti usor si copii sanatosi. Sunt alaturi de voi.
amary09 spune:
Fetelor, am intrat si eu sa va urez LA MULTI ANI, un an nou cu cati mai putini trombi , bebei grasunei, asa cum fiecare si-i doreste, dar mai ales sanatosi, ca asta conteaza cel mai mult... Si in noul an mamicilor luptatoare de aici le doresc ca nasterea sa fie asa cum este si pentru celelalte mamici, cel mai minunat moment din viata lor....
Va pe toate si petrecere frumoasa tuturor
Amary 14+ de
+
balanta_tm spune:
LA MULTI ANI!, va doresc sarcini usoare cu bebei sanatosi si la termen pe 2012.
amary, vad ca si tu ai gemeni. Spune-mi, te rog, vei face cerclaj? Daca da, in ce saptamana?
amary09 spune:
Balanta, nu mi-a zis nimeni nimic despre asta, deocamdata avea colul 4.3 lungime, sa speram ca ramane la fel multa vreme. Daca trebuie facem dar mi-as dori sa evit, cum de altfel iti urez si tie, sper sa reusesc sa stau linistita....Nici la primul copil nu mi s-a deschis de tot colul cand am nascut prin cezariana, desi se scurtase spre final, dar a fost de la trombofilie
La multi ani tuturor......
Amary 14+ de
+
balanta_tm spune:
Si eu am mai avut o sarcina pe care am dus-o doar 24 de saptamani, dar nu am avut nici un fel de probleme cu colul. La nastere, m-am dilatat f bine (asa a zis dr).
Am inteles totusi ca la gemeni, pt siguranta este bine sa se faca cerclaj. Tu de ce esti reticenta in privinta lui?