LMA Gravidute&Mamici de IASI (129)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Daca ai adresa pe str.garii tot de aceeasi scoala apartineti
nu stiam ca v-ati mutat.
Nu e innebunita dupa catel Alessia, desi credeam ca va fi.nici ea nu e foarte iubitoare de animale, cred ca a mostenit de la parinti asta:)se mai joaca cu el, dar putin, desi catelul e f.prietenos si ii plac copii.poate mai trebuie sa mai treaca un timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Ne mai tineti minte?....n-am mai intrat de mult pe forum, din lipsa acuta de timp.

Noi suntem binisor, Ami a fost bolnavioara, acum se recupereaza dupa o pneumonie...

Michelle nu stiam ca stai in Alexandru...inseamna ca suntem vecine, eu stau in spatele cinematografului Dacia, poate ne intalnim cand se mai incalzeste vremea. Nici noi nu ne-am prea bucurat de zapada, Amalia tot a fost racita de la sfarsitul lui ianuarie...

Kriss unde ar trebui sa fie afisata lista cu scolile? Off...nici nu vreau sa ma gandesc ce nebunie va fi cu grupa asta pregatitoare la scoala...eu nu sunt deloc de acord cu ea, preferam sa ramana la gradi..

Pupici si sanatate la toata lumea, ca e jale ce viroze circula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Da,Kriss cu adresa aia suntem la aceeasi scoala:)
Eu imi imaginam ca toata ziua e cu catelul, sus-jos si ca il dreseaza:)))

Daniela - cum sa nu va tinem minte, am vazut pe FB poze cu frumoasa ta si cu voi Multa sanatate Amaliei! Si ai mei au fost bolnaviori vre-o 2 -3 saptamani cu tratamente....
Ne-am mutat la zimbru, sigur o sa ne vedem cand se incalzeste afara.

Michelle cu Mateo 18.11.2009 si MARIO 15.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

http://flacarais.ro/cms/site/f_is/news/isj_iasi_a_publicat_lista_cu_strazile_arondate_scolilor._vezi_la_ce_scoala_iti_poti_inscrie_copilul_in_clasa_pregatitoare_sau_in_clasa_i._61126.html
gasesti in articolul acesta Daniela. Sau intri direct pe isjiasi.ro si descarci documentul.

Noi dupa op.de polipi nu am mai racit decat 1 data.Mai avem mucisori cateodata, dar atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna seara, va rog mult sa imi dati si mie niste detalii cum se desfasoara si cat se cotizeaza pentru o histeroscopie+laparascopie la Cuza voda.
Poate este cineva pe aici care o cunoaste pe doamna doctor Socolov Demetra, cum este in spital ca la cabinet pare foarte profesionista si de treaba.
Astept pareri ca trebuie sa fac operatia si am emotii si nu stiu cam ce sume se practica.
Multumesc.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Mihaela- Doamna Dr. este la fel de draguta si profesionista si la spital, dar nu stiu sa iti spun despre preturi,oricum o sa afli in spital despre ce preturi se practica.
Doamne ajuta cu operatia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna! Revin dupa 2 saptamani groazice- 3 pitici raciti, antibiotice, siropele, aerosoli, solutii nazale- tot tacamul!
Mihamora, Kriss nici David nu isi strange jucariile. Maria in schimb ma ajuta! Miha cum vrei sa fie daca stau in casa micutii?! Eu zic ca nu-s obraznici- au energie neconsumata! Daca ar fi la tara/ in natura nu cred ca ar mai fi asa de "obraznici"! Mi se uraste mie uneori cu statul in casa!
Miha batutul in teava e "parfum", noi am dat-o cu subsemnatul pe la politie din cauza copiilor! Ce ziceti de asta?! Nu e recenta, dar ne-a cam socat. Verdictul politistului: baba-i dusa!(vecina de sub noi)
Kriss eu nu ma voi stresa cu datul copiilor la alte scoli decat cea din cartier. Grupa pregatitoare o las pe la anul-decizia. Daca vad ca nu-i "maturizat" pt scoala mai facem un an la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihamora

Mihaela- Doamna Dr. este la fel de draguta si profesionista si la spital, dar nu stiu sa iti spun despre preturi,oricum o sa afli in spital despre ce preturi se practica.
Doamne ajuta cu operatia!

Multumesc mult.
Din cate am citit tu ai fost pe perioada sarcinii la ea sau ai si ramas insarcinata cu ajutorul ei?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Ghiocel de primavara tu aduci cu tine soare, zambete, copilarie si... dulci soapte de iubire!

o primavara frumoasa!!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

O primavara frumoasa!

Mergi la inceput