LMA Gravidute&Mamici de IASI (129)
Raspunsuri - Pagina 5
MElise spune:
Ehe, uite, povesti ca asta ma fac sa ma gandesc serios si la un al treilea copil. Dar deocamdata sa se nasca cu bine bebe 2... si mai vedem. Si eu pe Elisa am nascut-o foarte usor, tot cam in 2 ore si ceva.
MElise
byu spune:
Buna
La multi ani pe anul acesta si sa de-a Doamne sa fie un super an bun.
Avem si noi 30 de saptamani si e foarte jucaus , am inceput pregatirile...Casian abia asteapta.Eu am intrat in prenatal si ma simt bine.
Va pup pe toate
Byu cu CASIAN ANDREI
Poze
bebemica spune:
Salutare si La multi ani!!!
Am si uitat de cand n-am mai intart pe forum. Felicitari mamicilor care au mai nascut intre timp si sarcina usoara burticilor.
Noi suntem bine, Ioan deja incepe sa umble prin casa, sa faca sotii, in mare ne bucuram de minunea de a fi parinti.
Alina, frumoasa povestea nasterii Mariei, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de cei 3 ingerasi. D-zeu are grija de copii, daca stam si ne gandim oricum si controalele astea ce fac, vad starea fatului, dar si asa Doamne fereste tot duci sarcina pana la capat.
Va pup si de acum poate intru mai des.:D
strumfy_12 spune:
Buna!
Am si eu o rugaminte la voi... recomandati-mi si mie gradinite de stat cu program prelungit... eventul spuneti-mi de care sa fug... sau alte detalii... orice e important pentru mine.
Mami fericita de strumfita si 34+ cu Motzata
Giulia_S spune:
Felicitari, burtici si mamici! Eu am un strumf de 6 luni deja (bebe de iulie 2011) si nici nu stiu cand a trecut timpul :)
Pont: ca sa va odihniti mai bine noaptea luati o lingurita de polen inainte de culcare si incalecati o perna pentru gravide. "Odihna" de dupa nastere m-a convins - cam tarziu - ca merita sa dormiti acum cat puteti de mult, sa va incarcati bateriile. Va recomand o perna "bastonas" de pe www.pernegravide.ro - e super confortabila, nu se lasa si are si un pret bun iar in Iasi vine acasa GRATUIT. Sarcina usoara!
alynta27 spune:
Bine ati venit fetelor!
Noi il avem pe cel mare la Gradinita din Mircea cel Batran. Depinde ce asteptari aveti de la gradinita! Cand zici "de stat" trebuie sa fii pregatita sa cotizezi cu bani la utilarea grupei, bani de cadouri la educatoare la serbari. Al meu e incantat de gradi si a facut multe progrese! Noi suntem pro gradinita/cresa/scoala de cartier. Avand 3 nu mi-e la indemana sa alerg prin alte parti!
aeperju spune:
Corect! hihihi inca nu-mi vine sa cred ca ai trei copilasi minunati! Esti o mamica model !
alynta27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aeperju Corect! hihihi inca nu-mi vine sa cred ca ai trei copilasi minunati! Esti o mamica model ! Emma Maria (22.01.2011) si Andrei (21.09.2007) |
Multumesc Emma!
alynta27 spune:
Imi puteti recomanda o bona pentru cumnata mea? Ea urmeaza sa nasca peste o saptamana si are nevoie de ajutor- mai are un baiat de 4 ani. Multumesc!