LMA Gravidute&Mamici de IASI (129)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Va las cateva poze, daca vreti sa ne revedeti sau sa ne cunoastem:
http://community.webshots.com/album/582808757WROUhf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

alina, ce mari sunteti si frumosi!
anka, cum a fost rezultatul de la tt?totul ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

Risc trisomia 21 la termen 1:3030,risc de varsta la termen 1:482 iar pt trisomia 18 este de 1:10 000.restul chestiilor AFP,hcg nu stiu ce-i cu ele ,dar se incadreaza in limitele intervalului de referinta alaturat... apoi mai scrie ceva de risc scazut de defect tub neural...nu le stiu pe de rost,ca sunt la servici acum.In mare ,la cat am mai citit si eu pe net,e binisor.De abia vineri merg la un alt medic,si o sa imi explice mai pe intelesul meu ce inseamna toate astea.

Mergi la inceput

Kriss multumesc!
Anka e bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata fetelor

daca intereseaza pe vreuna din noi colaceii de inot pentru bebelusi, nu ezitati sa ma contactati pe adreas de mail mirelaaronovici@yahoo.com

se pot folosi in cada de baie, bazin si piscina
se utilizeaza pentru inot, gimnastica in cazul copilasilor cu hipertonie musculara sau torticolis sau pur si simplu pentru distractia copilasului, va dormi mult mai bine
pentru ai vedea puteti intra pe site ul http://colaceibebe.webs.com/

o zi buna fetelor si sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giulia_S spune:

Alina, ai niste copii superbi, sa-ti traiasca!
Intrebare pentru mamicile din Iasi: suntem cateva mamici cu copii sub 2 ani (si al meu face un am la vara) pe care vrem sa-i dam la cresa sau gradinita care primeste copii asa mici, ma gandesc ca nmu gasim gradinite decat particulare ptr varsta asta. Ce recomandati?
noi avem un grup si pe facebook in care am discutat subiectul - Mamici & burtici de Moldova - grupul e inchis si majoritatea suntem din Iasi. Daca aveti recomandari sau povete despre subiect - puteti sa le postati si acolo? Natalia si Bianca din grup chiar cauta o gradinita pentru fetele lor, ca se intorc la servci. Multumesc :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

BUNA ZIUA BURTICI AZI E ZI DE CURATENIE,MANCARE ETC.......DAR M-AM GANDIT SA IES CA NU PREA AM TIMP IN CURSUL SAPTAMANII,AM CAUTAT HAINE PT GRAVIDE .POATE IMI DATI VREUN PONT CA NU AM GASIT NIMIC....
SIRAJUL NU MAI E ,ACOLO ERA UN STAND SPECIAL PT BURTICI,DACA STIE CINEVA SA MA INDRUME ASTEPT UN SEMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

LA MULTI ANI !!! multa sanatate si tot ce va doriti tuturor aniversatelor si aniversatilor acestei zile!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi, Constantin si Elena!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kriss79

La multi ani sarbatoritilor de astazi, Constantin si Elena!!

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Kriss?! "+"-sul?!

Mergi la inceput