Strumfi & prichindei iulie-august 2011 (27)
Raspunsuri - Pagina 13

ilida spune:
Am si eu o intrebare pt fetele care au folosit cu copiii acele "safe feeder-e": intre ce varste se recomanda? Mie dupa cum arata mi se pare ca se folosesc la inceput de diversificare(deci 6+) dar ca dupa ce dau dintii se cam agata in plasa, nu? Deci pare f scurta perioada utila.
Voi cat le-ati folosit?

lisssa_ana spune:
ilida dupa 6 luni se pot folosi si nu au nevoie bbii de dintisori. PLasa e f deasa deci fructul iese direct pasat . Le gasesti la Walgreens.
Aaaa, sunt ff bune cand le ies dintisorii si sa le pui fructe congelate. Sugea Ana cate o ora pe feeder
Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

sdcristian spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria2mami Aveti idee unde gasesc produse Avent, Nuk si Tommy T mai ieftine decat in comert....un site...ceva ![]() Ma intereseaza 2-3 lingurite bune, recipiente pt pastrat mancarica la congelator si pt calatorii...bibe si tetine Mamica de Luca Pavel 05.08.2011 & Maria Alexandra 29.05.2003 |
amazon.co.uk sau amazon.de
mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003

adra_bell spune:
Ilida, nu se agata dintisorii in safe feeder.
Ana poate pui o poza cu fefedurl luat din Cora (?) as trimite si eu pe cineva sa-mi cumpere

mariaruxi spune:
Anamaria da-ne mai multe detalii despre feeder-ul cumparat de tine? Cu, fara BPA, etc.
Miha am uitat sa te intreb, ce vei face cu Imi cand incepi lucrul?
Maria2mami ai un super copil!

navicula spune:
Buna dimineata! In primul rand la multi ani sarbatoritilor de astazi:
SARA-IOANA de Ruxiii
MIRUNA-MARIA de Oxidoni
GABRIEL de Roberta84
sa fiti sanatosi, voiosi si sa umpleti casa de zambete si bucurie.

mariaruxi spune:
La multi ani Sara, Miruna si Gabriel!
Astazi sunt reduceri de 20% pe bestkids la lego.
Stiam ca nu e bine sa-i scoatem pe bebei pe ceata, nu stiu motivul, dar e adevarat?

navicula spune:
La multi ani! si pentru mamica gogoshika10 sa fi sanatoasa, fericita si mereu cu zambetul pe buze.

navicula spune:
Eu stiu ca nu e bine sa-i scoatem pe ceata pentru ca tot praful, microbii sunt tinuti jos de patura de ceata, de aer umed, si astfel riscul de imbolnavire e mai mare decat intr-o zi cu aer mai uscat. nu stiu cum altfel sa explic

Babylicious spune:
Neatza
De asta cred ca zice Ana.
Ne-am intors si noi pe burtica! O fi greu funduletul :))))